Προς το περιεχόμενο

Logitech g15

god4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά αγόρασα το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο πριν μερικές μέρες,

όλα καλά,είναι άψογο,

αλλά από χθες στην οθόνη του πληκτρολογίου υπάρχει ένας φάκελος και δίπλα ο αριθμός 1.

έχω ένα μνμ δλδ.μπαίνω στο μαιλ μου τπτ,βλέπω μήπως εννοεί ότι υπάρχουν καινούριες ενημερώσεις και πάλι τπτ.

ξέρει κανένας τι μνμ είναι αυτό?

δεν ξέρω που να πάω για να το δω

Δημοσ.

δεν χρησιμοποιώ outlook.

χρησιμοποιώ το thunderbird και δεν έχω κανένα νέο μνμ

μπαίνω από broswer στα mail και ούτε εκεί έχει τπτ.

αυτό με το msn έστω ότι το βλέπει.

την ένδειξη ότι έχω μνμ γιατί την βγάζει όμως??

έχω μπερδευτεί!:confused:

Δημοσ.

Και ας μην έχεις ανοίξει ποτέ outlook έχει μέσα ένα αδιάβαστο μήνυμα καλωσορίσματος της microsoft.

Για δοκίμασε να το σβήσεις να δεις αν είναι αυτό.

Δημοσ.
Και ας μην έχεις ανοίξει ποτέ outlook έχει μέσα ένα αδιάβαστο μήνυμα καλωσορίσματος της microsoft.

Για δοκίμασε να το σβήσεις να δεις αν είναι αυτό.

Το αυτό.

10 χαρακ

Δημοσ.

παιδιά εντάξει λύθηκε το πρόβλημα

δεν ήταν το outlook.

ήταν το gmail.είχα δει όλα μου τα μαιλ εκτός από αυτό.

γι αυτό έβγαινε ο φάκελος.

μπήκα από τον broswer στο gmail τα έκανα διαβασμένα τα μηνύματα και όλα είναι εντάξει τώρα.:-D

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα φιλοι...

Αγορασα σημερα το G15, το τοπο8ετησα πανω στο συστημα, περασα τους drivers και παω ομορφα και ωραια να ακουσω μουσικη απο Windows Media Player 11 (XP professional). To προβλημα ειναι οτι παιζει ενα ενοχλητικο ηχο "ξξξξςςςςςςςςςς...." στη θεση του κομματιου. Επισης αυτο μου το κανει οταν εχω ανοιχτο το Messenger και μου μιλαει καποιος, αντι να με προειδοποιησει με το κανονικο ηχο που ολοι ξερουμε, κανει αυτο τον ενοχλητικο θορυβο. Εχω επανω DirectX10, αλλα το δοκιμασα και σε DirectX9c.

Αν εχει/ειχε καποιος το ιδιο προβλημα ή ιδεα τι να κανω, ας βοηθησει...

Ευχαριστω για το χρονο σας :-)

Δημοσ.
Καλησπερα φιλοι...

Αγορασα σημερα το G15, το τοπο8ετησα πανω στο συστημα, περασα τους drivers και παω ομορφα και ωραια να ακουσω μουσικη απο Windows Media Player 11 (XP professional). To προβλημα ειναι οτι παιζει ενα ενοχλητικο ηχο "ξξξξςςςςςςςςςς...." στη θεση του κομματιου. Επισης αυτο μου το κανει οταν εχω ανοιχτο το Messenger και μου μιλαει καποιος, αντι να με προειδοποιησει με το κανονικο ηχο που ολοι ξερουμε, κανει αυτο τον ενοχλητικο θορυβο. Εχω επανω DirectX10, αλλα το δοκιμασα και σε DirectX9c.

Αν εχει/ειχε καποιος το ιδιο προβλημα ή ιδεα τι να κανω, ας βοηθησει...

Ευχαριστω για το χρονο σας :-)

Να προσέξεις το woofer να μην είναι κοντα σε ηλεκτρική συσκευή με απόσταση τουλάχιστον 60cm. διαφορετικά έλεγξε και πάλι τα βύσματα ότι είναι καλά τοποθετημένα.

Δημοσ.
Να προσέξεις το woofer να μην είναι κοντα σε ηλεκτρική συσκευή με απόσταση τουλάχιστον 60cm. διαφορετικά έλεγξε και πάλι τα βύσματα ότι είναι καλά τοποθετημένα.

Kαλημερα Safe_chef,

To woofer ειναι κατω απο το επιπλο του υπολογιστη, το απομακρυνα αλλα και παλι τα ιδια.... τα βυσματα ειναι καλα τοποθετημενα. Εγω πιστευω πλεον, οτι πρεπει να φταιει οτι ειναι παλιο το συστημα. Εχω πανω Asus P4C800 4ετιας (μπορει να ειναι προβλημα με τις usb?) Επεξεργαστη Pentium4 3.00GHz, μνημη Ram στα 3GB και Καρτα ηχου creative platinum external (1)

P.s. Επισης παιζει να ειναι προβλημα με τις ρυθμισεις μεσα απο το lοgitech GamePanel Manager?

Καλη συνεχεια σε ολους μας :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...