_hopelesscase_ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Πρακτικά το πρόβλημα είναι αυτό που γράφει ο τίτλος. Πρέπει να κατεβάσω κάποιους .exe files, η διαδικασία κατεβάσματος μετά από 3 δευτερόλέπτα "παγώνει" και βλέπω στο desktop δύο εικονίδια, και τα δύο με μορφή που σημαίνει "τα windows δεν αναγνωρίζουν τι'ν'τούτο" και 0 bytes. Πάω να τα ανοίξω (και καλά) και βγάζει "Το μπλαμπλα.exe is not a valid Win32 application". Αυτό έχει συμβεί με τελείως διαφορετικα exe αρχεία που χρειάστηκε να κατεβάσω και έφαγα ήττα. Τι στα διάλα έτσι ξαφνικά; (Υποπτεύομαι λίγο το Eset Nod 32 antivirus.... Ελπίζω όμως να μην έπεσα μέσα, γιατί κατά τ' άλλα είναι κορυφαίο και με ξελασπώνει συνέχεια.)
andreas44m Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 μαλλον αυτο που υποπτεύεσαι ειναι.και εγω Eset Nod 32 antivirus εχω,και οταν συμβαινει αυτο ειδικα στο κατεβασμα ειναι οτι βρισκει καποιον ιο,και τα αρχεια των 0 bytes τα βλεπει σαν αρχεια ms-dos!!!!αμα μπεισ στα tools-->log files θα δεισ να χει τα αρχεια αυτα που θεσ σαν ανιχνευμενα και σαν ιουσ κατι.αν απενεργοποιησεις το Nod 32 antivirus σιγουρα θα τα κατεβασει.
micos000 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Πολλά μπορεί να φταίνε. 1. Δοκίμασε με άλλον browser. Αν κατεβάζεις με download manager, τράβηξέ του ένα γερό σουτ. (Υποπτεύομαι λίγο το Eset Nod 32 antivirus.... Ελπίζω όμως να μην έπεσα μέσα, γιατί κατά τ' άλλα είναι κορυφαίο και με ξελασπώνει συνέχεια.) Μάλλον, αυτή τη φορά σε έριξε στις λάσπες. 2. Απενεργοποίησε το IMON στο nod32 και δοκίμασε ξανά. Αν το κάνει πάλι, απεγκατέστησε το nod τελείως. 3. Από τα λεγόμενά σου θεωρώ ότι τα zip/rar τα κατεβάζει κανονικά έτσι? Δοκίμασες να κατεβάσεις κάτι σε άλλον δίσκο/partition ή μόνο στο desktop?
_hopelesscase_ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Κατεβάζω με Firefox και Explorer. Ta rar/zip κατεβαίνουν μια χαρά. Σε όποιο παρτίσιον και να κατεβάσω, τα ίδια κάνει. Απενεργοποίησα στο eset μία το firewall, μία το antispy+virus, αλλά δεν άλλαξε κάτι, το ΙΜΟΝ που αναφέρεις, micos, δεν ξέρω ποια λειτουργία είναι. Και στα Log files του eset ΔΕΝ βρήκα τα exe που ήθελα να κατεβάσω, andreas44... Σόρι για τη χαοτική δόμηση των απαντήσεων, ευχαριστώ για τις συμβουλές. Θα επανέλθω αφού το απεγκαταστήσω. (Υπάρχει, στο μεταξύ, η υποψία για οτιδήποτε άλλο που μπορεί να φταίει?)
micos000 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 sry, το IMON είναι στην έκδοση 2.50 Δεν ξέρω πως το λέει στην 3, αλλά είναι το τμήμα για το Internet Monitor, όπου παρακολουθεί τα προγράμματα που συνδέονται στο internet για πιθανά μολύσμένα αρχεία. Θα έλεγα πριν να κάνεις και ένα chkdsk, αλλά παρατραβηγμένο το βλέπω αφου δεν έχεις πρόβλημα με άλλα αρχεία. Τέλος, μπορεί να είναι κάποιος ιός που καταστρέφει τα exe μόλις κατέβουν και να μην τον βρήσκει το nod (χλωμό βέβαια, αλλά...) Τα στοιχεία πάντως, συνηγορούν κατά του antivirus.
_hopelesscase_ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Απεγκατέστησα το eset nod32 antivirus και ακόμα δ ε ν κ α τ ε β α ζ ε ι κανένα exe αρχείο. Πρακτικά, δεν μπορώ να εγκαταστήσω και πολλά πράγματα αυτή τη στιγμή. Εχω κάνει καμιά κουλή ρύθμιση στο browser κατά λάθος? Μέχρι τώρα το είχα αποκλείσει, αλλά με τα νέα δεδομένα το ξανασκέφτομαι. Με FF μπαίνω. Όσο για τον ΙΕ, μου βγάζει ότι τα σεκιούριτυ σέττινγκς δεν επιτρέπουν το κατέβασμα του αρχείου, λογικό γιατί του είχα απαγορέψει σχεδόν τα πάντα (δεν το χρησιμοποιώ) αλλά τώρα δεν βρίσκω την συγκεκριμένη ρύθμιση να την ξεκάνω. A και να θυμίσω ότι μου λέει στο file type πως είναι binary file αυτό που πάω να κατεβάσω, μπορεί βέβαια να λέω μλκίες και να έβγαινε πάντα αυτό, τώρα όμως το πρόσεξα. Χελπ.
micos000 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Για δες μενού Εργαλεία-Επιλογές Ιντερνετ. Στην καρτέλα Ασφάλεια βάλτα όλα σε Προεπιλεγμένο επίπεδο, στην Εμπιστευτικότητα Μεσαίο και στο Περιεχόμενο δες αν είναι απενεργοποιημένος ο Σύμβουλος (να δεν είναι αφαίρεσε τον).
_hopelesscase_ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Μπράβο ρε micos, απ' τον ΙΕ κατεβαίνουν τώρα. Ο Firefox όμως τι ζόρι έχει τραβήξει; Έχω αλλάξει τα σεκιούριτι σέττινγκς 2386428 φορές και δεν βλέπω πού έγινε η ζημιά και μπλοκάρει τα exe. Thanks
micos000 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Για να δοκιμάσουμε και για 2386429η φορά. 1. Απενεργοποίησε όλα τα πρόσθετα, ιδιαίτερα download mangagers. 2. Εργαλεία->Επιλογές->Ασφάλεια. Έχει πάνω-πάνω "Προειδοποίηση όταν οι σελίδες προσπαθούν να εγκαταστήσουν πρόσθετα". Έλεγξε μήπως είναι φραγή η σελίδα που θέλεις.
_hopelesscase_ Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Xεχε.... Ακριβώς αυτό ήταν, Warn me when sites try to install add-ons. Αν το αφήσω μόνιμα απενεργοποιημένο είμαι ασφαλής;;; Μίλ μερσί φίλε! :-):-):-)
micos000 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Καλά είναι να είναι ενεργοποιημένο για να σε ειδοποιεί. Εκτός αν κάνεις serfing μόνο σε υγιείς και σωστές σελίδες (?????) Βρες στα exeptions την μπλοκαρισμένη σελίδα που θέλεις να επιτρέψεις και κάνε την Allow ή αφαίρεσε την τελείως από την λίστα. Όταν θα σε ξαναρωτήσει επέτρεψε την.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.