Προς το περιεχόμενο

Πληροφορία για PayPal.

Lioner

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διάβασα κάποια πράματα για το πώς μπορώ να βγάλω μια paypal κάρτα για αγορές-συναλλαγές στο διαδίκτυο και έχω τις εξής απορίες

1)Για να φτιάξω έναν λογαριασμό στην Alpha Bank, να ενεργοποιήσω το webbanking για συναλλαγές στο διαδίκτυο και να βγάλω μια electron visa δεν χρειάζεται να είμαι ενήλικας? (Είμαι 17 αυτήν την στιγμή και σε 1.5 μήνα κλείνω τα 18, μπορώ να τα κάνω όλα αυτά μόνος μου αυτόν τον καιρό?)

2) Θα πρέπει να πληρώνω κάθε μήνα - δύο μήνες για την κάρτα αυτή? Άκουσα επίσης ότι θα μου χρεώνει η κάρτα 9 ευρώ κάθε εξάμηνο αν δεν έχω πάνω απο 300? στον λογαριασμό μου. Αληθεύει αυτό? (όχι οτι τσικουνεύομαι να δώσω 9 ευρώ κάθε εξάμηνο,:P απλά θέλω να είμαι πολύ καλά πληροφορημένος :-))

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
ολα αυτα που ρωτας τι σχεση εχουν με το Paypal ???

Αν την βγάλω την κάρτα, θα την κάνω add credit μέσω paypal... και έτσι θα μπορώ να κάνω συναλλαγές αγορές στο ίντερνετ με paypal

(όπως rapidshare account)

Δημοσ.

γινοντε ολα αυτα αλλα δε τα χρειαζεσαι.

πας στην alpha ανοιγεις λογαριασμο.

θα σου δωσουν μια καρτα αναληψης για το atm, αυτη ειναι η visa elecrtron που σου ζηταει το paypal.

κανεις add τη καρτα αυτη στο Paypal.

Tελος.

απο δω και περα οτι αγορα κανεις στο νετ px rapidshare θα βαζεις το account της paypal.

η paypal θα σε ρωταει να κανει τη πληρωμη.

θα λες, ναι.

τοτε αυτοματα θα τραβαει απο τη visa electron που δηλωσες που ειναι στην alpha bank το ποσο απο το λογαριασμο σου εκει.

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗΣ

Kοινως δε χρειαζεται να βγαλεις τπτ απο την παυπαλ.. τσαμπα λευτακια εστω και 9υρω..

και τσαμπα πιστοποιησεις οτι εισαι ενηληκος και μπλα μπλα

Δημοσ.
γινοντε ολα αυτα αλλα δε τα χρειαζεσαι.

πας στην alpha ανοιγεις λογαριασμο.

θα σου δωσουν μια καρτα αναληψης για το atm, αυτη ειναι η visa elecrtron που σου ζηταει το paypal.

κανεις add τη καρτα αυτη στο Paypal.

Tελος.

απο δω και περα οτι αγορα κανεις στο νετ px rapidshare θα βαζεις το account της paypal.

η paypal θα σε ρωταει να κανει τη πληρωμη.

θα λες, ναι.

τοτε αυτοματα θα τραβαει απο τη visa electron που δηλωσες που ειναι στην alpha bank το ποσο απο το λογαριασμο σου εκει.

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗΣ

Kοινως δε χρειαζεται να βγαλεις τπτ απο την παυπαλ.. τσαμπα λευτακια εστω και 9υρω..

και τσαμπα πιστοποιησεις οτι εισαι ενηληκος και μπλα μπλα

ααα Ευχαριστώ πολύ αδελφέ!:-D

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πάνε Πειραιώς, βγάλε και ένα winbank [αυτό αν δεν κάνω λάθος, το χρεώνεσαι αρχικά 5 Euro] και μετά κάθε δύο μήνες αν δεν κάνω λάθος, χρεώνεσαι γύρο στα 1.50 Euro, τα οποία φεύγουν αυτόματα από την κάρτα σου. Αν δεν έχεις χρήματα στην κάρτα σου, στα χρεώνουν όταν θα έχεις. Αν δεν βάλεις ποτέ, απλά, σου λένε ότι, σου κλείνουν το winkbank [κάπως έτσι πάει.

Στο winbank τι μπορείς να κάνεις ;

Ανα πάσα στιγμή και αν εκεί που είσαι έχεις ίντερνετ, ελέγχεις την κάρτα σου, όπως για παράδειγμα, το, τι αγορές έχεις κάνει, αναλυτικά [τα πάντα] όπως και τα χαρακτηριστικά των: Βλέπεις πόσα χρήματα σου έχουν μείνει στην κάρτα, τα χρήματα που σου μειώθηκαν από την κάρτα ημερομηνίες αναλυτικά και πολλά άλλα αναλυτικά και το καλύτερο από όλα [για μένα τουλάχιστον, είναι ότι], σου παίρνει το paypal 1.50 από την κάρτα και σου έχει μέσα άμεσα τον 4τραψίφιο κωδικό που σου ζητάει στο paypal, μετά από κάποιο ποσό αγορών.

Αυτά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...