BaNcU Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Γεια χαρα!! Χτές εγινε διακοπη ρευματος στην περιοχη μου και ο υπολογιστης εσβησε.... Οταν τον ξανανοιξα η οθονη εγραφε no video input.... Εγω συμπερανα οτι το καλωδιο οθονη-υπολογιστης(καρτα-γραφικών) εχει καει ή κατι αλλο... Αυτο ειναι το πιο πιθανον διοτι αμα βγαλω ή δν βγαλω το καλωδιο η οθονη συνεχιζει να λεει no video input... Ευχαριστω εκ των προτερων... για οτι βοηθειες και συμβουλες.. EDIT Η οθονη ειναι philips 19΄
firewalker Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Το καλώδιο λίγο δύσκολο να έπαθε κάτι. Το ποιο πιθανό είναι να κάηκε η κάρτα γραφικών ή ο controller της οθόνης. Μόνο με δοκιμή θα είσαι σίγουρος. Δοκίμασε την οθόνη σε κάποιον άλλον υπολογιστή.
innerwisp Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 το καλώδιο δύσκολο να κάηκε. δε θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά αυτό το μνμ το βγάζει όταν δεν είναι συνδεδεμένο σε κάποια κάρτα γραφικών. Παίζει να κάηκε αυτή EDIT: ooops με πρόλαβαν
vretman Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Φιλε μου αποφορτιση δοκιμασες να κανεις?Αν οχι βγαλε το καλωδιο απο το ρευμα πατα 2-3 φορες το power βαλε το καλωδιο και ξανατσεκαρε. Αν δεν αναψει ισως να πεθανε η καρτα γραφικων - η ισως το τροφοδοτικο.
caution Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Για αρχή ότι σου είπε ο vretman. Μετά δοκίμασε την παλιά σου VGA! Αν και αυτό δεν πιάσει δοκιμάζεις την οθόνη σε άλλο PC
BaNcU Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Παιδια πηγα την οθονη σε αλλο υπολογιστη και δουλευε με τα καλωδια τα προηγουμενα.... Αυτο σημαινει οτι καηκε η καρτα γραφικων... Εχετε καμια προτιμηση καινουριας καρτας με 100-130 ευρω? Εγώ σκεφτομαι καμια nvidia 9600 gt geforce? μητρικη ειναι αυτη http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Products/ProductsDetail.aspx?detailid=807&CategoryID=1&DetailName=Specification&MenuID=1&LanID=0
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Να ρωτησω τωρα εγω κατι, αν αφησεις τον υπολογιστη να αναψει χωρις να εχεις συνδεμενη την οθονη, τον ηχο εκκινησης των windows τον ακους ή οχι? Γιατι αν δεν τον ακους μπορει να εχουν καει κι αλλα πραγματα...
BaNcU Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Να ρωτησω τωρα εγω κατι, αν αφησεις τον υπολογιστη να αναψει χωρις να εχεις συνδεμενη την οθονη, τον ηχο εκκινησης των windows τον ακους ή οχι?Γιατι αν δεν τον ακους μπορει να εχουν καει κι αλλα πραγματα... Nαι τον ακουω. Απλα τωρα π καηκε η καρτα κανει ενα τουκκκ... σιγανο καθε λιγο... για το ποστ το προηγουμενο ειναι σε αλλο τομεα.. λαθος μου.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Αρα λειτουργουν ολα τα αλλα. Παρε μια καρτα γραφικων. Τι τροφοδοτικο εχεις και τι θες να κανεις με τη νεα κρτα γραφικων? (και τι καρτα ειχες πριν και καηκε?)
BaNcU Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Αρα λειτουργουν ολα τα αλλα. Παρε μια καρτα γραφικων. Τι τροφοδοτικο εχεις και τι θες να κανεις με τη νεα κρτα γραφικων? (και τι καρτα ειχες πριν και καηκε?) Εχω ενα prescott 450w(περαιτερω πληροφοριες πες μ) παλια καρτα= nvidia 8600gt geforce. Την καινουρια καρτα θα την ηθελα για ''βαρια'' παιχνιδια οπως warhammer online age...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Ναι δες στο στικερακι πανω στο τροφοδοτικο (μαρκα πρεσκοτ? τι ειναι αυτο? ) ποσα Α δινει στη +12 γραμμη.
BaNcU Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Ναι δες στο στικερακι πανω στο τροφοδοτικο (μαρκα πρεσκοτ? τι ειναι αυτο? ) ποσα Α δινει στη +12 γραμμη. Συγνώμη για τη μαρκα.... (Εχω πολλα στο μυαλο μου τελευταια) allied :lol: Πανω λεει +12v1 14A και +12v2 16A δν ξερω αμα σε ολοκληρωνω..
tectonator Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 ...δν ξερω αμα σε ολοκληρωνω.. Θα κρατηθώ και δεν θα κάνω κάποιο σχόλιο!!!!:X:X
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.