Προς το περιεχόμενο

Αντιγραφή κλειδιού usb

harrys23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρεται !!!

Έφερα ένα πρόγραμμα δημιουργίας remix ήχου απο Εξωτερικό

το οποιο χωρις το usb κλειδι του δεν ανοιγει με τιποτα το

εκανα εγκατασταση στο διπύρηνο σταθερό που εχω γιατι δουλευω αρκετες ωρες

στο σπίτι , θα ηθελα ομως να το περασω και στο λαπτοπ αλλα χωρις να

αφερω το usb καθε λιγο και λιγακι .

υπάρχει καμιά πρόταση δική σας για την αντιγραφή του κλειδιού usb?

θέλησα ετσι για να μου φύγει η απορία να αγοράσω δεύτερο κλειδί και μου ζήτησε η εταιρία 780 δολάρια οπως καταλαβαίνετε αδυνατώ να δώσω +780 δολάρια.

ευχαριστώ .

Δημοσ.

Εξαρτάτε από το τι κλειδί είναι. Πάντως αποτελεί παράκαμψη ασφαλείας και απαγορεύετε από τους κανόνες του forum να σου δώσουμε πληροφορίες.

Δημοσ.
Εξαρτάτε από το τι κλειδί είναι. Πάντως αποτελεί παράκαμψη ασφαλείας και απαγορεύετε από τους κανόνες του forum να σου δώσουμε πληροφορίες.

ναι γνωρίζω περι των κανονισμών αλλά δεν μιλάμε για κάτι που δεν έχω στην κατοχή μου η δεν αγόρασα καν.

μιλάμε οτι να δημιουργήσω ενα κλώνο δηλαδή σε περίπτωση καταστροφής των γνήσιων windows xp εαν τα περάσεις απο cd κλώνου με γνήσιο product key είσαι παράνομος ?

και εάν ναι τότε γιατί 3 χρόνια σχεδόν εδώ στο τεχνολογικό φόρουμ αυτο διαβάζω τέτοια θέματα ?

πάντως δεν έρχομαι σε αντιπαράθεση απόψεων με κανέναν κάνω μια απλή διαπίστωση τώρα ενα και πάλι ειναι ενάντια στους κανόνες πάω πάσο και ζήτω συγνώμη και ας κλειδωθεί το θέμα !!

ευχαριστώ. :-)

Δημοσ.

Το δικαίωμα του να κρατάς αντίγραφο ασφαλείας από κάτι που έχεις αγοράσει είναι μια πονεμένη ιστορία και εξαρτάται από πια πλευρά το βλέπεις.

Από την δικιά σου άποψη (και γενικώς του καταναλωτή) είναι πολύ καλό και πρέπει να γίνεται.

Από την πλευρά του δημιουργού, μπορεί να οδηγήσει σε παράνομα αντίγραφα του προϊόντος.

Είναι δλδ σαν να λες έχω αγοράσει ένα αμάξι και επειδή μπορεί να χαλάσει θέλω να έχω και ένα 2ο καβάντσα.

Χοντροειδές παράδειγμα βέβαια, αλλά έχει την λογική του.

Πάντως 780$ για να σου δώσουν 2η άδεια χρήσης για κάτι που έχεις αγοράσει ήδη μου φαίνεται υπερβολικό ποσό.

Δημοσ.

Αμα το προγγραμα κανει 3000???Και πιος βεβαιωνει την εταιρια οτι ο φιλος μας δεν θα δωσει το 2ο usb στον κολλητο του? :/

Δημοσ.
Αμα το προγγραμα κανει 3000???Και πιος βεβαιωνει την εταιρια οτι ο φιλος μας δεν θα δωσει το 2ο usb στον κολλητο του? :/

Κανείς και έχεις απολυτο δίκιο επι του θέματος

αλλά οπως αναφέρει και ο φίλος micos000 το βλέπω σαν καταναλωτής

και οντως το προγραμμα ξεπερνα τα 2700 δολαρια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...