Προς το περιεχόμενο

προβλημα απο HOL 6 μηνες

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα,

Ειμαι συνδρομητης hol full llu

Εδω και 6 μηνες παλευω να πεισω την hol οτι φταιει το καλοδιο που ερχεται μεχρι το σπιτι επειδη δεν εχω καλες ταχυτητες αφου εχω καλα στατιστικα!!!

Πριν 1 μηνα η hol το παραδεκτηκε αφου εκανε παρα πολλους ελεγχους και απο την μερια της και απο την μερια του ΟΤΕ.Η hol λεει οτι το προβλημα ειναι καπου απο τον κατανεμητη μου μεχρι το πρωτο ΚΑΦΑΟ του ΟΤΕ. Ο ΟΤΕ απο την αλλη λαμβανει τα αιτηματα και ενω ειπε προφορικα οτι θα μου αλλαξει καλωδιο τωρα απανταει οτι ολα ειναι ενταξει απο την μερια του και δεν εντοπιζει κανενα προβλημα αρα δεν θα γινει αλλαγη.Η hol ομως του εστειλε τα αρχεια με τις μετρησεις μαζι με το ετημα και ολα δειχνουν οτι φταιει ο ΟΤΕ στο ΟΤΕ εχουν σταλει 6 αιτηματα και σε ολα απανταει εμεσα οτι δεν θα το αλλαξει...

Η hol απο την αλλη δεν μπορει να κανει και πολλα.Σκεφτηκα επειδη ο ΟΤΕ δεν υπαρχει περιπτωση να το παραδεχτει να στειλω καταγγελεια σε καποιον φορεα πχ ΕΕΕΤ.Μπας και το θεμα παρει καποια αναμενομενη φορα.Εχω στα χερια μου τα νουμερα απο μετρησεις υπογεγραμενα απο προισταμενο την hol.

Εσεις τι λετε να κανω?

Ευχαριστω.

-----Προστέθηκε 13/10/2008 στις 11 : 16 : 51-----

με την αποστολη της καταγγελιας λετε να γινει τιποτα?

Δημοσ.

παιδια εστειλα την καταγγελια αλλα ακομα δεν εχουν απαντησει μαζι μου 2 μερες μηπως πρεπει να παρω εγω?

Δημοσ.

Και σε εμένα όταν κόπηκε η σύνδεσή μου στα καλά καθούμενα, και αφού πήραν απάντηση από ΟΤΕ ότι δεν υπάρχει βλάβη, επέμεναν ότι έχω κάνει εγώ λάθος συνδεσμολογία (ναι, sure, μετά από 6 μήνες σταθερή σύνδεση χωρίς να το αγγίξω ούτε για ξεσκόνισμα έβγαλε χέρια το ρούτερ και άλλαξε μόνο του καλώδια...) Μου είπαν "φέρτε ηλεκτρολόγο-δικτυά" και απάντησα αντί να δώσω τα 50 εκεί μήπως να τα δώσω σε εσάς για διακοπή να τελειώνουμε? Με "απειλητικό" ύφος τελικά μου λεει θα στείλουμε τεχνικό αλλα αν είναι στο σπίτι το πρόβλημα πληρώνετε 89 ευρώ (ναι καλά σκέφτομαι, ετοιμάσου να πάρεις κάτι άλλο).

Τελικά το ευγενέστατο παιδί που ήρθε βρήκε ότι κάποιος άλλος έξυπνος είχε αποσυνδέσει το σύρμα μου κάτω στο κουτί της οικοδομής, προφανώς την ώρα που συνέδεε κάποιο άλλο σπίτι!!!

Για να καταλήξω κάπου: ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ειδικά αν υποψιάζεσαι/ξέρεις ότι έχεις δίκιο

Δημοσ.

ναι εστειλες καταγγελια στην ΕΕΤΤ

?

-----Προστέθηκε 17/10/2008 στις 01 : 51 : 03-----

δεν θα επρεπε να με ειχαν παρει μεχρι τωρα>??? να παρω εγω???

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδια ακομα δν μου εχουν απαντησει απο ΕΕΕΤ και η hol δν εχει λαβει ακομα τπτ!!! τι να κανω???

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μα εχω στειλει καταγγελια στην ΕΕΤΤ αλλα δν εχω λαβει ακομα απαντηση... πηρα τηλ και μου λενε οτι οταν εχει κατι νεοτερο θα με παρουν αυτοι αλλα ακομα τπτ δν με εχουν παρει ποτε!!! εδω και 2 μηνες ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...