tolis_01 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Γειά σας παιδιά, παράγγειλα απ'το e-shop το asus eee900 (λογικά αύριο-μεθαύριο θα έρθει, στο site γράφουν "άμεσα διαθέσιμο"). Επειδή το xandros που έχει δεν το συμπαθούσα ποτέ, σκέφτηκα να βάλω κάποια άλλη διανομή. Βρήκα την eeeXubuntu που φαίνεται και ελαφριά και αυτό τον οδηγό. Έφτιαξα ένα bootable στικάκι σύμφωνα με τον οδηγό (το μόνο που δεν ήξερα είναι πως κάνουμε ασφαλή κατάργηση στο στικάκι αφού τελειώσουμε. Έκανα απλά δεξί κλικ πάνω στο εικονίδιο -> unmount. Αρκεί ή έκανα βλακεία?) Θα δουλέψει σωστά αν το εγκαταστήσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 γειά και με γειά το asus-άκι έχω ένα για xp (μη εγκατεστημένα) και τρέχω puppy 4.10 απο usb ή απο κάρτα SD έχω δοκιμάσει διάφορες διανομές live cd. διάφορες puppy, Mandriva 2008, 2009, gos 3.0, όλες τρέχουν, αλλά παρουσιάζουν διάφορες ελλείψεις άλλες στο ασύρματο, άλλες στo Fn + Fkati τα περισσότερα λύνονται camera, mic, eth, wifi, Fn+F kati, δουλεύουν γενικά υπάρχει πολύ πληροφορία στο eeeuser.com αλλά και αλλού καλή αρχή ! http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2327245&postcount=4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Thank you φίλε μου. Έχω πολλά να διαβάσω απ'ότι φαίνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.