Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για narpax rapidshare reseller

Lioner

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας έχω την εξής ερώτηση, όποιος γνωρίζει για αυτό το narplax, έχω συμπληρώσει το κινητό μου και το e-mail μου (εκεί που μου δίνει μια φόρμα για να συμπληρώσω αυτά τα δύο στοιχεία για κατάθεση στην Τράπεζα Πειραιώς) και μου έρχεται ένας Αριθμός Αναγνώρισης Παραγγελίας: ************

Και λέει να γίνει η κατάθεση των ποσών που έχω επιλέξει (δηλαδή 38 ευρώ, 6 μήνες premium account στο rapidshare.com) στην τράπεζα Πειραιώς εντός δύο εργάσιμων ημερών, και επίσης λέει ότι μόλις γίνει η κατάθεση να ΜΗΝ τους ειδοποιήσω με e-mail η τίποτε τέτοιο. Και το εξής ερώτημά μου, αν δεν τους ειδοποιήσω με e-mail, πώς θα καταλάβουν ότι έκανα εγώ ο ίδιος την συναλλαγή (με το e-mail τάδε κτλπ?)

Αν έχει κάνει κανείς κατάθεση μέσω narpax ή γνωρίζει παρακαλώ γράψτε μια απάντηση είναι ανάγκη!

Ευχαριστώ:-)

EDIT: Το θέμα λύθηκε ευχαριστώ! μπορεί να γίνει close ή delete!

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Μία διόρθωση και απάντηση ώστε να μην υπάρχει απορία σε άλλα μέλη.

Και λέει να γίνει η κατάθεση των ποσών που έχω επιλέξει (δηλαδή 38 ευρώ, 6 μήνες premium account στο rapidshare.com) στην τράπεζα Πειραιώς εντός δύο εργάσιμων ημερών

Δεν αναφέρει να γίνει κατάθεση εντός δύο ημερών, αλλά ότι θα ενεργοποιηθεί η συνδρομή εντός δύο ημερών από την κατάθεση. Τη κατάθεση μπορείτε να τη κάνετε και ένα μήνα μετά, δεν υπάρχει περιορισμός στο πότε θα κάνετε τη κατάθεση από τη στιγμή που θα κάνετε τη παραγγελία.

και επίσης λέει ότι μόλις γίνει η κατάθεση να ΜΗΝ τους ειδοποιήσω με e-mail η τίποτε τέτοιο. Και το εξής ερώτημά μου, αν δεν τους ειδοποιήσω με e-mail, πώς θα καταλάβουν ότι έκανα εγώ ο ίδιος την συναλλαγή (με το e-mail τάδε κτλπ?)

ο αριθμός παραγγελίας που λαμβάνετε είναι μοναδικός και αφορά τη παραγγελία σας. Μόλις εμείς λάβουμε τη κατάθεση, ενεργοποιούμε τη παραγγελία με το συγκεκριμένο αριθμό. Στη παραγγελία που έχετε καταχωρήσει είχατε δώσει το e-mail σας, ώστε να σας στείλουμε τα στοιχεία του λογαριασμού.

Ο λόγος που αναφέρουμε να μην μας στείλετε e-mail είναι επειδή δεν χρειάζεται.

Με εκτίμηση,

Narpax Ltd

http://www.narpax.com

Δημοσ.

εμ ποιος ο λογος να δωσει καποιος πιο πολλα λεφτα και να μην το παρει απο την rapidshare αμεσως?

Δημοσ.
εμ ποιος ο λογος να δωσει καποιος πιο πολλα λεφτα και να μην το παρει απο την rapidshare αμεσως?

Για να μη γεμίζουμε τα threads με τις ίδιες απαντήσεις, δείτε τις απαντήσεις που έχουμε ήδη στο forum σε άλλα σχετικά threads:

http://www.insomnia.gr/forum/search.php?searchid=2969502

Με εκτίμηση,

Narpax Ltd

Δημοσ.
Ωραίο λινκ,μπράβο.

Γενικά έχουμε προσέξει μία τάση ειρωνείας σε αυτό το forum και δε μπορούμε να καταλάβουμε το λόγο. Ωραία το link ήταν λάθος, η ειρωνεία όμως τι αξία και σκοπιμότητα έχει;

Τα σωστά link:

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=294374&page=2

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=279226

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=296976&page=4

Με εκτίμηση,

Narpax Ltd

Δημοσ.
Γενικά έχουμε προσέξει μία τάση ειρωνείας σε αυτό το forum και δε μπορούμε να καταλάβουμε το λόγο. Ωραία το link ήταν λάθος, η ειρωνεία όμως τι αξία και σκοπιμότητα έχει;

Οτι χρησιμοποιείς το Forum για να κάνεις διαφήμιση της εταιρίας σου κάτι που είναι αντίθετο στους κανονισμούς του.Δηλ. αντι για ειρωνία θα προτιμούσες κάτι άλλο, λιγότερο ευγενικό;:rolleyes:

Δημοσ.
Οτι χρησιμοποιείς το Forum για να κάνεις διαφήμιση της εταιρίας σου κάτι που είναι αντίθετο στους κανονισμούς του.Δηλ. αντι για ειρωνία θα προτιμούσες κάτι άλλο, λιγότερο ευγενικό;:rolleyes:

Δεν ανοίξαμε εμείς τα threads.

Απαντήσαμε σε θέμα που αφορούσε την εταιρεία μας.

Δημοσ.
Δεν ανοίξαμε εμείς τα threads.

Απαντήσαμε σε θέμα που αφορούσε την εταιρεία μας.

Θα μπορούσατε να απαντήσετε σαν απλός χρήστης χωρίς quotations κλπ.

Δημοσ.

Αφήστε ρε σεις τον narpax στην ησυχία του.

Δεν άνοιξε τοπικς, έδωσε λεπτομέρειες για την εταιρία του χωρίς να προσβάλει κανένα σε αντίθεση με μερικούς συμφουρίτες, και σε άλλα 2 τόπικς που ασχολούνται με την εταιρία του και το rapidshare έδωσε απαντήσεις.

Αν πουλάει ακριβά ή φθηνά, νομίζω το εξήγησε (ΦΠΑ, προμήθειες, κέρδος). Στο φινάλε αν εσείς προτιμάτε να αγοράσετε συνδρομή από αλλού δικαίωμά σας, αλλά δεν χρειάζεται να λέτε ότι είναι απατεώνες και όσους προτίμησαν την εν λόγω εταιρία ότι πιάστηκαν κότσοι.

Ήμαρτον ρε σεις. Μυαλό θέλει.

EDIT: Deathlord δεν αναφέρομαι σε σένα. Απλά το δικό σου είναι το προηγούμενο από μένα πόστ.

Και κάτι ακόμα: Εσείς που αγοράσατε με χρεωστική-προπληρωμένη κτλ, δεν πληρώνεται π.χ. προμήθεια για φόρτωση της κάρτας από 1€ μέχρι 4€ αναλόγως το ποσό και την τράπεζα; Δεν είδα όμως να τους λέτε απατεώνες...

Δημοσ.

Δηλαδή μας πειράζει να υπάρχει εκπρόσωπος εταιρείας μέλος του φόρουμ? Γιατί? Μακάρι κάθε πρόβλημα που είχα σχετικά με υπολογιστή να υπήρχε και κάποιος από την ανάλογη εταιρεία να μου απαντήσει υπεύθυνα. Η αλήθεια είναι πως διαφήμιση γίνεται, αλλά τόσες υπογραφές από χρήστες που διαφημίζουν τα sites τους δε μας πειράζουν και μας πείραξε αυτός?

Και ξαναλέω όπως και σε άλλο τόπικ, οι ερωτήσεις έχουν γίνει 7 μήνες πριν! Δε νομίζω να περίμενε 7 μήνες μην τυχόν και τον ψιλιαστούμε..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...