_BASSstarlet_ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Πως μπορώ να μεγενθύνω τα εικονίδια δεξιά στο taskbar που είναι μαζί με το ρολόι;
micos000 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Ο πιο απλός τρόπος είναι να πας Έναρξη->Εκτέλεση και να δώσεις %SystemRoot%\system32\magnify.exe.Αυτό είναι καλό ενα θέλεις απλώς να βλέπεις μεγαλύτερα τα εικονίδια προσωρινά. Αν θέλεις μια πιο μόνιμη κατάσταση, κάνε δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας και πήγαινε Ιδιότητες->Εμφάνιση->Για προχωρημένους Στην επιλογή, διάλεξε Ενεργή γραμμή τίτλων και βάλε ένα μέγεθος μεγαλύτερο από το default που είναι 25. Νομίζω 30 είναι καλά. Θα πρέπει όμως να ανεχτείς και την τεράστια μπάρα στα παράθυρα.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δε το είχα πάρει χαμπάρι αυτό το μενού.Ευχαριστώ. Πολλά πρέπει να μεγαλώσω ακόμα,γιατί με τη native ανάλυση σε 22' monitor,τα πράματα είναι δύσκολα.
micos000 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Όντως, στα 1920χ1080 όπου (νομίζω ότι είναι) η ανάλυση στα 22'' μόνιτορ, υπάρχει πρόβλημα. Πολύ κοντά δεν μπορείς να κάτσεις, πολύ μακριά θέλεις κιάλια για να διαβάσεις τα γράμματα. Πιστεύω ότι το καλύτερο είναι ένα 19''-20'' μόνιτορ και για προβολή ταινιών μια lcd 37''-40'' παραπέρα, συνδεμένα όλα στο pc και ένα ασύρματο ποντίκι. Τουλάχιστον έτσι αποφάσισα εγώ για το setup στο σπίτι.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 1680 Χ 1050 φτάνει το δικό μου.
lefi Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Ο πιο απλός τρόπος είναι να πας Έναρξη->Εκτέλεση και να δώσεις . Αυτό είναι καλό ενα θέλεις απλώς να βλέπεις μεγαλύτερα τα εικονίδια προσωρινά. Αν θέλεις μια πιο μόνιμη κατάσταση, κάνε δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας και πήγαινε Ιδιότητες->Εμφάνιση->Για προχωρημένους Στην επιλογή, διάλεξε Ενεργή γραμμή τίτλων και βάλε ένα μέγεθος μεγαλύτερο από το default που είναι 25. Νομίζω 30 είναι καλά. Θα πρέπει όμως να ανεχτείς και την τεράστια μπάρα στα παράθυρα. Κάτι παρόμοιο γίνεται και στης επιλογές για άτομα με ειδικές ανάγκες αλλά θέλει περισσότερο ψάξιμο που δεν αξίζει.
micos000 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Κάτι παρόμοιο γίνεται και στης επιλογές για άτομα με ειδικές ανάγκες αλλά θέλει περισσότερο ψάξιμο που δεν αξίζει. Το magnify.exe είναι από το μενού για άτομα με ειδικές ανάγκες. Το έδωσα για γρήγορη εκτέλεση με copy-paste για να μην πω Έναρξη->Όλα τα προγράμματα->Βοηθήματα->Για άτομα με ειδικές ανάγκες->Μεγεθυντικός φακός.
ss13 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Απίθανο πρόβλημα η μπάρα που είναι οριζόντια κάτω με κάποιο τρόπο πήγε στα δεξιά του παραθύρου , πως την επαναφέρω στην αρχική της θέση ;
Krokodilos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Το magnify.exe είναι από το μενού για άτομα με ειδικές ανάγκες. Το έδωσα για γρήγορη εκτέλεση με copy-paste για να μην πω Έναρξη->Όλα τα προγράμματα->Βοηθήματα->Για άτομα με ειδικές ανάγκες->Μεγεθυντικός φακός. Γινεται και πιο απλα με WIN+U οπου WIN το πληκτρο με το σημα των Windows. Απίθανο πρόβλημα η μπάρα που είναι οριζόντια κάτω με κάποιο τρόπο πήγε στα δεξιά του παραθύρου , πως την επαναφέρω στην αρχική της θέση ; Πιαστην με τον ποντικι και συρε την κατω. Αν ειναι κλειδωμενη, ξεκλειδωσε την πρωτα.
ss13 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Γινεται και πιο απλα με WIN+U οπου WIN το πληκτρο με το σημα των Windows. Πιαστην με τον ποντικι και συρε την κατω. Αν ειναι κλειδωμενη, ξεκλειδωσε την πρωτα. Ευχαριστώ πολύ !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.