Προς το περιεχόμενο

Toshiba satellite problem!!!

sixlibixlis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια!!!Εδω και περιπου ενα χρονο χρησιμοποιω εναν toshiba satellite A200-1M5!!!Σε γενικες γραμμες ειμαι ευχαρηστημενος!!!ΕΚΤΟΣ....απο τα (Σ)Vista!!!Γιατι βαζουν σε εναν υπολογιστη ενα λογισμικο που τον κανει να σερνεται!?!?!?!?Τελοσπαντων!!!Το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι οταν χθες εκανα shut down το pc μου αυτο δεν απενεργοποιηθηκε κξαι εμεινε με μια κενη οθονη!!!Το εκλεισα πατωντας το πληκτρο on/off για 4-5 sec και οταν το ξανανοιξα ξανα η ιδια μαυρη ο οθονη και το pc νεκρο!!!Το ξανακλεινω και ξαναδοκιμαζω και.....Δεν επαιρνε μπρος καν!!!!Εβγαλα την μπαταρια και την ξαναεβαλα και.....yupi!!!....Πηρε μπρος!!!!Αυτο ειχε γινει ξανα πριν κανενα μηνα!!!!Ξερει κανεις τι παιζει???Ευχαριστω προκαταβολικα!!!!

Δημοσ.

Το ίδιο περίπου laptop έχω κι εγώ. Κι εγώ το έχω πάθει μία φορά και έφτασε στο σκατό στην κάλτσα. αλλά δεν το έχω ξαναπάθει από τότε. υποθέτω ότι έχει να κάνει με κάποιο bug στη διαχείρηση ενέργειας και δεν είναι τπτ σημαντικό.

Δημοσ.

αφησες τιποτα την μπαταρια να τελειωσει τελειως?

παιδια αυτα γινονται, γιατι το εχω παθει με ενα αλλο λαπτοπ αν θυμαμαι καλα, δεν ειναι τιποτα.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά υπάρχει κάποια λύση στο πρόβλημα?

Εγώ το αντιμετωπίζω σε καθημερινή βάση από όταν τα πείρα οδό και 4 μήνες

Μόλις το κλείνω ανοίγει ξανά μονό του και πρέπει να κρατήσω μερικά δευτερόλεπτα τον διακόπτη για να τερματίσει η λειτουργία του .

Από ότι διαβάζω σε διάφορα φόρουμ και του εξωτερικού δεν είναι και λίγοι με παρόμοιο πρόβλημα ,

μερικοί αναφέρουν ότι λόγο θερμοκρασία συμβαίνει, δεν ξέρω τι να πω

Λέτε να το στείλω πείσω ?

Δημοσ.

Εχω παρόμοιο μοντέλο αλλά διαφορετικό που ειναι το Α200 1Μ8. Ειναι αψογο και αυτό που αναφέρεις οφείλεται σε οδηγούς, μπες στο www.toshiba-europe.com στην ενότητα download vista drivers στο support με τη κωδική παρτία του φορητού όπου συνήθως έχει περα απο το Α200 1Μ5 και ένα 5ψηφιο αριθμό παρτίδας. Κατέβασε οπωσδήποτε το bios και οτι πιο φρέσκο βρεις. Σε μενα πετάει μετά απο αναβαθμίσεις drivers...

Δημοσ.

Τελικά έκανα το bios update αλλά και πάλι τίποτα

Αφού μουλάρωσα κάθισα και το ξανά έριξα στο διάβασμα σε πολλά forum και τελικά βρήκα το γιατρικό για την δική μου περίπτωση, και αυτό είναι το παρακάτω

I disable "wake on lan" option in the bios setting and the settings under device manager -> LAn card properties -> Advanced tab like "wake on ..."

Τώρα τα πάντα είναι ΟΚ

Ευχαριστώ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...