Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε όλους σας εγκαθίσταται normal? Εγώ έχω 2 προβλήματα. Όπως φαίνεται και απο την εικόνα, ο installer εμφανίζεται με αλαμπουρνέζικα.

Τέλος πάντων το πάω τυφλοσούρτη αλλά σε κάποια φάση μου πετάει μύνημα. Από το στυλ του μυνήματος καταλαβαίνω ότι έχει 2 κουμπια "Επανάληψη" και "Ακύρωση/Ματαίωση". Κοινώς δε βρίσκει κάποιο αρχείο. Καμιά βοήθεια? Ευχαριστώ

edit: Nevermind, το έλυσα!

post-44704-129062976184_thumb.jpg

Επεξ/σία από capitan
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

sorry, ακόμα κι αν έχει απαντηθεί, επειδή έχω χαοθεί και τσατιστεί, μπορεί κάποιος να μου πει με δυο λόγια πώς θα βάλω ελληνικό ορθογράφο από την αρχή?

σ' ένα μηχάνημα windows κι ένα linux, OOo 3 αγγλικό

βασικά μια διευκρίνηση του τι πρέπει γενικά να ισχύει (έχει εγκατασταθεί) και επισημαίνω ότι από τους wizards δεν βρίσκω install dictionary

είναι και ψιλοανάγκη:fear:

Δημοσ.
Μέσα από τον extensions manager μπορείς να προσθέσεις τον ελληνικό ορθογράφο. Αυτή τη στιγμή πάντως όλο το site του openoffice περνάει ζόρια.

Κατέβασε αυτό το αρχείο αφού το αποσυμπιέσεις και κάντο add από tools -> extension manager

Να ευχαριστήσω και εγώ πολύ!

Τελικά έχει λόγω η Microsoft που "χαρίζει" το Office 89€.

Άντε να δούμε και μια αντίστοιχη φιλική και πρακτική distro Linux και καπάκι θα δείτε την άδεια χρήσης που κυριολεκτικά αναγκάστηκα να αγοράσω για τα Vista στις αγγελείες...

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εγκατέστησα το ΟΟ3.1 (Αγγλική έκδοση) και αντιμετοπίζω το εξής πρόβλημα: Όταν πάω να διαγράψω το περιεχόμενο αρκετών κελίών ή να επικολλήσω περιεχόμενο σε πολλά κελιά το πρόγραμμα κολάει. Σημειώνω ότι το ερχείο είχε δημιουργηθεί με την έκδοση 2.2

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Το λίνκ που δίνεις είναι για την 3.0. Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ 3.1, όπως διαπίστωσα, υπάρχει κανονικά στο

http://ftp.linux.cz/pub/localization/OpenOffice.org/3.1.0/OOo_3.1.0_090520_Win32Intel_install_el.exe

Γι' αυτό και δεν δουλεύει το λινκ στο http://el.openoffice.org/about-downloads.html για windows. Αν κάνω λάθος διορθώστε με. Δουλεύει τέλεια και είναι η μοναδική σουίτα που χρησιμοποιώ και επαγγελματικά και στο σπίτι. Μπράβο τους.

Δημοσ.
Σύμφωνα με την ελληνική κοινότητα, η τελευταία έκδοση είναι η 3.1rc2 (Μάιος 2009). Αυτή που δίνεις στο link είναι νεότερη οπότε πιθανόν να είναι η τελική και απλά να μην έχει ενημερωθεί η σελίδα.

Περίεργο πάντως να μην έχει ενημερωθεί η σελίδα, γιατί εγώ τη χρησιμοποιώ εδώ και 2 μήνες.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Με τις εικόνες που βάζουμε σε ένα έγγραφο, υπάρχει τρόπος να τις περιστρέψουμε; Σκάναρα σήμερα 2 εικόνες και ήθελα τη μία να την περιστρέψω αλλά μάταια, δεν βρήκα από που περιστρέφουμε την εικόνα.

Δημοσ.

Δεν δουλεύει σε μένα. Το βρήκα το εικονίδιο αλλά το έχει σε γκρι και δεν μπορώ να το επιλέξω. Ευχαριστώ πάντως είναι μια αρχή.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:19 ----------

Τελικά το βρήκα, πρέπει να βάλεις την εικόνα πρώτα στο Openoffice Draw και μετά από εκεί να την κάνεις copy->paste στο Writer για να τη δει σαν γραφικό. Μετά μπορείς να επιλέξεις το Rotate.

Δημοσ.
Με τις εικόνες που βάζουμε σε ένα έγγραφο, υπάρχει τρόπος να τις περιστρέψουμε; Σκάναρα σήμερα 2 εικόνες και ήθελα τη μία να την περιστρέψω αλλά μάταια, δεν βρήκα από που περιστρέφουμε την εικόνα.

Και μετά το λέμε ανώτερο του όφης :X

Δημοσ.
Τελικά το βρήκα, πρέπει να βάλεις την εικόνα πρώτα στο Openoffice Draw και μετά από εκεί να την κάνεις copy->paste στο Writer για να τη δει σαν γραφικό. Μετά μπορείς να επιλέξεις το Rotate.

Αν είναι κάτι που το κάνεις συχνά, μπορείς να το προσθέσεις με macro και στο openwritter:

http://www.oooforum.org/forum/viewtopic.phtml?t=13563&highlight=&sid=837e78748ad77c025b5494dad2a7466d

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...