mihalakis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 δε νομίζω να έχει αλλάξει κάτι σε αυτόν τον τομέα...Θα μπορείς λογικά να βάλεις μόνο ορθογράφο όπως παλιότερα
alexzzz Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 δε νομίζω να έχει αλλάξει κάτι σε αυτόν τον τομέα...Θα μπορείς λογικά να βάλεις μόνο ορθογράφο όπως παλιότερα Αν και το ξεφτιλίζουμε το θέμα... ρε καλέ μου άνθρωπε... αυτό ρωτούσα στην αρχή. Και μου το απαντάς τώρα από σπόντα. Είδες που δεν κατάλαβες τι εννοούσα;
Donald Duck Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 ελληνικός ορθογράφος υπάρχει η εγκατάσταση του γίνεται από Tools->Extension manager->get more extensions. Πρωσοπικά τον πέρασα και δουλεύει αρκετά καλά απλά πρέπει να τον ορίσεις από το language settings
Hal9000 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Ελληνικά menu δεν με πολυνοιάζουν αλλά να γράφω και να έχει ελληνικό ορθογράφο με ενδιαφέρει. Έχει ή περιμένουμε την ελληνική έκδοση; Μέσα από τον extensions manager μπορείς να προσθέσεις τον ελληνικό ορθογράφο. Αυτή τη στιγμή πάντως όλο το site του openoffice περνάει ζόρια. Κατέβασε αυτό το αρχείο αφού το αποσυμπιέσεις και κάντο add από tools -> extension manager
africa_twin Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Αυτή τη στιγμή πάντως όλο το site του openoffice περνάει ζόρια Εναλλακτικά κατεβάστε το από δω
alexzzz Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Μέσα από τον extensions manager μπορείς να προσθέσεις τον ελληνικό ορθογράφο. Αυτή τη στιγμή πάντως όλο το site του openoffice περνάει ζόρια. Κατέβασε αυτό το αρχείο αφού το αποσυμπιέσεις και κάντο add από tools -> extension manager Ευχαριστώ ______
poscaman Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 πολυ δυνατο προγραμμα και απο οτι καταλαβαινω πρεπει να χτυπαει το office στα ισα. (εχω δει μπολικες διαφημισεις του office τωρα τελευταια)
alexzzz Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Με τις τελευταίες βλακείες του office (ορθογράφος, τα νέα format) εγώ που δεν ασχολούμαι και όλη μέρα με το office το προτιμώ.
mihalakis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Με τις τελευταίες βλακείες του office (ορθογράφος, τα νέα format) εγώ που δεν ασχολούμαι και όλη μέρα με το office το προτιμώ. Πες τα χρυσόστομε....Για ένα κειμενάκι που γράφουμε που και πού δεν αξίζει να έχεις όφις... Άσε που το έχουν κάνει πολύ φρου φρού με την τελευταία του έκδοση
Barbattilas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 υπέροχα... Ελπίζω να βελτίωσαν την συμβατότητα στα αρχεία .doc, γιατί καποιες φορες δεν αποθηκεύονταν ΑΚΡΙΒΩΣ όπως στα Windows. Δηλαδή άνοιγες το κείμενο σου με Word κι έβλεπες μικροδιαφορες.
markelos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Όσοι κατεβάσαμε την deb έκδοση εγκαθιστούμε χειροκίνητα ένα-ένα τα 48 debs στο φάκελο αφού πρώτα έχουμε απεγκαταστήσει την προηγούμενη έκδοση?
geopoul Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Όσοι κατεβάσαμε την deb έκδοση εγκαθιστούμε χειροκίνητα ένα-ένα τα 48 debs στο φάκελο αφού πρώτα έχουμε απεγκαταστήσει την προηγούμενη έκδοση? Στις διανομές linux, είναι καλύτερα να γίνεται η εγκατάσταση μέσω του package manger της διανομής.
Members gsarig Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Members Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Όσοι κατεβάσαμε την deb έκδοση εγκαθιστούμε χειροκίνητα ένα-ένα τα 48 debs στο φάκελο αφού πρώτα έχουμε απεγκαταστήσει την προηγούμενη έκδοση? Το λέω με κάθε επιφύλαξη, γιατί είμαι υπερβολικά νέος στο Ubuntu: νομίζω πως πρέπει να μπεις από κονσόλα στον φάκελο DEB και να δώσεις sudo dpkg -i *.deb Έτσι θα εγκαταστήσει αυτόματα όλα όσα χρειάζονται, χωρίς να κάνεις κάτι άλλο εσύ. Περίμενε όμως τη γνώμη και κάποιου εμπειρότερου.
michael92 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Πολύ ωραία τα νέα, ίσως αρχίσω να σταματάω να χρησιμοποιώ τόσο συχνά MS office... Νέα εικονίδια Καλά μιλάμε έπαθα πλάκα! Υπάρχει τέτοιο νέο feature; Και μετά λένε την MS :p:p
poscaman Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 λογικα με dpkg -i *.deb γινεται κανονικα η εγκατασταση και θα κατεβασει απο μονο του και τα dependencies που χρειαζεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα