OXTROS Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Καλησπέρα, θέλω να μου πείτε ποιος είναι ο πιο εύχρηστος και καλύτερος σε ποιότητα convertor για να βάζω .avi (divx κύριος) ταινίες από το PC μου(windows Vista) στο itouch μου. Δεν με ενδιαφέρει αν θα είναι freeware Η όχι.. Ευχαριστώ
pan-pan Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Submerge. Κολαει και τους υποτιτλους πανω στην ταινια και εισαι ετοιμος...
OXTROS Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δεν με ενδιαφέρει και πολύ να κολλάει υπότιτλους γιατί όλα σχεδόν τα dvix μου είναι υποτιτλισμένα ως .avi χωρίς .srt αρχείο. Επίσης από ότι είδα το πρόγραμμα αυτό είναι για Mac.. Οποτε τα Vistax64 μου θα έχουν κάποια δυσκολία στο install
parsifal Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 MediaCoder iPhone/iPod Edition. Τσέκαρε όμως πρώτα μήπως τα AVI σου παίζουν ως έχουν στο Touch σου. Θα είναι κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο και να τα περάσεις από επανακωδικοποίηση...
OXTROS Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Αυτό ακριβώς έψαχνα, είναι και free Παίζει Dvix το itouch δηλαδή ? Ευχαριστώ πολύ για το link parsifal
parsifal Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Από τα specs του, το iPhone Touch φαίνεται να παίζει - μεταξύ άλλων - και MPEG-4 videos. Το οποίο σημαίνει και αρχεία AVI που το video stream τους έχει κωδικοποιηθεί με τον DivX ή τον XviD codec (υπάρχουν και άλλοι λιγότερο διαδεδομένοι codecs που παράγουν MPEG-4 συμβατά video streams, π.χ. 3ivx) Βέβαια, οι παραπάνω codecs είναι εξαιρετικά παραμετροποιήσιμοι όσον αφορά τις ρυθμίσεις κωδικοποίησης και κάποιοι συνδυασμοί ρυθμίσεων/ανάλυσης δεν παίζουν σε όλες ανεξαιρέτως τις συσκευές που ισχυρίζονται MPEG-4 συμβατότητα. Τα διάφορα Device editions του MediaCoder με τις default ρυθμίσεις παράγουν videos που εγγυημένα παίζουν στην αντίστοιχη συσκευή. Το ίδιο συμβαίνει και με άλλα προγράμματα όμως, δεν είναι αποκλειστικότητα του MediaCoder κάτι τέτοιο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.