Επισκέπτης Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Αυτά που γίνονται στην Ελλάδα γίνονται και έξω. Απλά εκεί κρύβονται καλύτερα. Και λογικό είναι και ότι θα γίνονται κομπίνες και ότι θα υπάρχουν κρίσεις. Όταν το σύστημα που χρησιμοποιούμε είναι "βγάλτε τα μάτια σας", τα αποτελέσματα είναι τα αναμενόμενα. Απορώ και πώς έχουν εκπλαγεί μερικοί με την κρίση. Ήταν μαθηματικά βέβαιο. Στο insomnia δεν επιτρέπονται πολιτικές συζητήσεις, οπότε δε μπορώ να γράψω περισσότερα.
gtsamour Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 κι εγώ δεν εχω καταλάβει τίποτα τα τελευταία... 7 χρόνια.30 ευρώ έβαζα, 30 ευρώ αμόλυβδη βάζω και τώρα. Με το ίδιο αυτοκίνητο? Μήπως είχες κανένα σαπάκι τότε ενώ τώρα έχεις καινούργιο (και άρα πιο οικονομικό)?
De@th L0rd Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Αν δεν μετακινείται ο άλλος πολύ με το αυτοκίνητο ,δεν τον πολυνοιάζει η τιμή της βενζίνης...
rodin002 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Λεφτά στην τράπεζα δεν έχω οπότε δεν μου καίγεται καρφί ακόμα και αν κλείσουν όλες οι τράπεζες και τα συναφή. Ε βέβαια..Κλασσική Ελληνική Νοοτροπία...
De@th L0rd Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Ε βέβαια..Κλασσική Ελληνική Νοοτροπία... Καλά κάνει....Ρωτάς αν του περισσεύουν για να τα βάλει στην τράπεζα;Αν δεν έχει καταθέσεις και συναφή γιατί να τον νοιάξει αν πατώσουν οι τράπεζες;
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Αλυσιδωτές αντιδράσεις. Εννοείται ότι πρέπει να μας νοιάζει όλους αυτό που γίνεται. Όπως έγραψα και νωρίτερα όμως, ήταν κάτι απόλυτα προβλεπόμενο. Σε καθεστώς ζούγκλας, πολύ πιθανόν και όλη αυτή η ιστορία να είναι απλά μια κομπίνα. Όπως στρώνεις όμως, έτσι θα κοιμηθείς. Ελεύθερη οικονομία δε θέλατε;
alex2005 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Σε καθεστώς ζούγκλας, πολύ πιθανόν και όλη αυτή η ιστορία να είναι απλά μια κομπίνα. Τι μου θύμησες.....το Zeitgeist το έχετε δει? Για δείτε το τρίτο μέρος να δείτε πως όλα αυτά μπορεί να είναι κομπίνες. Υ.Γ. Αλλά περιμένετε να ανέβουν πρώτα τα site υποτίτλων γιατί η ταινία δεν είναι καθόλου εύκολη να την παρακολουθήσετε ακόμα και αν ξέρετε πολύ καλά Αγγλικά.
johnyboy Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Λεφτά θα χάσουν αυτοί που έχουν πολλά.Κάποιος που ίσα που τα βγάζει πέρα δεν του καίγεται καρφί αν θα κλείσει η Χ τράπεζα.Δεν με απασχολεί αν κάποιος χάσει 150.000 ευρώ από τις καταθέσεις.Δεν με απασχολεί ότι και να γίνει.Ποιον ενδιαφέρει αν το 90% των Ελλήνων παλεύει με τα 2ευρα για να βγάλει το μήνα? Νοιάστηκε ποτέ κανείς που το 99% των νέων δουλεύει για 20ευρώ και χωρίς ένσημα? Το οικονομικό πρόβλημα υπάρχει μια ζωή απλά τώρα βρήκανε την ευκαιρία οι δικοί μας να το βγάλουν στη φόρα.
Jimmy_BlinD Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Αλυσιδωτές αντιδράσεις. Εννοείται ότι πρέπει να μας νοιάζει όλους αυτό που γίνεται. Όπως έγραψα και νωρίτερα όμως, ήταν κάτι απόλυτα προβλεπόμενο. Σε καθεστώς ζούγκλας, πολύ πιθανόν και όλη αυτή η ιστορία να είναι απλά μια κομπίνα. Όπως στρώνεις όμως, έτσι θα κοιμηθείς. Ελεύθερη οικονομία δε θέλατε; εσυ τι οικονομία θέλεις για την ελλαδάρα των εκροών?
alex2005 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Λεφτά θα χάσουν αυτοί που έχουν πολλά.Κάποιος που ίσα που τα βγάζει πέρα δεν του καίγεται καρφί αν θα κλείσει η Χ τράπεζα.Δεν με απασχολεί αν κάποιος χάσει 150.000 ευρώ από τις καταθέσεις.Δεν με απασχολεί ότι και να γίνει.Ποιον ενδιαφέρει αν το 90% των Ελλήνων παλεύει με τα 2ευρα για να βγάλει το μήνα? Νοιάστηκε ποτέ κανείς που το 99% των νέων δουλεύει για 20ευρώ και χωρίς ένσημα? Το οικονομικό πρόβλημα υπάρχει μια ζωή απλά τώρα βρήκανε την ευκαιρία οι δικοί μας να το βγάλουν στη φόρα. Θα την χαρακτήριζα λίγο πρόχειρη την σκέψη σου. Οι εργαζόμενοι πληρώνονται από το κεφάλαιο κατά συνέπεια όταν το κεφάλαιο καταστρέφεται τότε η κρίση μεταφέρεται στους μικρούς και μάλιστα πλήττει κυρίως αυτούς! Ο εκατομμυριούχος μπορεί να χάσει λίγα εκατομμύρια.....εσύ άμα χάσεις την δουλειά σου πως θα φας και πως θα συντηρήσεις την οικογένεια? Και για σκεφτείτε....όλα αυτά τα χρήματα που χάνονται και εξαφανίζονται......που πάνε? Στα χέρια των ακόμα πιο λίγων, οι οποίοι από λίγοι γίνονται λιγότεροι. Αν αυτό σαν εργαζόμενους δεν μας ενδιαφέρει τότε αναρωτιέμαι τι μας ενδιαφέρει.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 εσυ τι οικονομία θέλεις για την ελλαδάρα των εκροών? Με ρωτάς σοβαρά να σου πω την γνώμη μου ή πιστεύεις ότι έχουμε βρει το απόλυτο και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο, οπότε με ρωτάς ειρωνικά; ΥΓ. Δεν έχω ιδέα τι σημαίνει "εκροών".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.