Προς το περιεχόμενο

Αναβαθμιση καρτας γραφικων

tsakantarhs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας και καλως ηρθα στη παρεα σας!Λοιπον ας ξεκινησουμε..

διαθετω εναν αθλιο υπολογιστη με:

CPU PC AMD ATHLON 64 3000+

VGA RADEON 9600SE 128MB {και θελω να την αλλαξω}

PSU 300W-ATX 12V DELTA 120mm Fan

MOTHERBOARD ASUS K8V-MX K8M800

1,5GB RAM DDR 400Hz

σαφως το προβλημα μου ειναι τι καρτα γραφικων να παρω διοτι διαθετω μια αρκετα παλια ΜΒ {3-4χρονων}..με την οποια δε ξερω αμα θα ειναι συμβατη με μια νεα καρτα γραφικων {GEFORCE 512MB ας πουμε} αφου οι περισσοτερες ειναι DDR2/DDR3 και φυσικα δε ξερω αμα θα υπαρχει προβλημα στα ρευματα με αυτο το τροφοδοτικο που εχω..εσεις τι μου προτεινετε να κανω;;;

ευχαριστω εκ των προτερων..φιλικα *Tsakantarhs*

Δημοσ.

λοιπον φιλε μου, αν βαλεις μια καρτουλα στα χρηματα που λες θα σε κοβει ο επεξεργαστης στα παιχνιδια. το καλυτερο που εχεις να κανες ειναι μιας που επεσαν οι τιμες να βαλεις αλλα 100ευρω και να κανεις μια αναβαθμιση που θα ειναι χιλιες φορες καλυτερο απο το συστημα που εχεις τωρα

Δημοσ.

με λιγα λογια να δωσω 300ευρω για αλλη καρτα γραφικων;;; ή να δωσω και αλλα χρηματα για να αλλαξω επεξεργαστη;; ..δε καταλαβα ακριβως

Δημοσ.

Παρε μια 4670 με 70 ευρώ και θα είσαι μια χαρά. Η 4850 που θα ήταν η επόμενη αξιολογη επιλογή στα 150 ευρώ θα κόβεται αρκετά απο τον επεξεργαστή και την αργή μνήμη οπότε δεν θα στη συνιστούσα. Με την 4670 πιθανόν να μην χρειαστεις να αλλάξεις και τροφοδοτικό καθώς δεν απαιτεί ξεχωριστή τροφοδοσία. Ολα αυτά βέβαια αν είναι pci-e η κάρτα σου (αν και δεν θυμάμαι 9600 σε pci-e να είχε βγει). Αν είναι agp άλλαξε όλον τον υπολογιστή αν μπορείς, αλλιώς αν βρεις καμια μεταχειρισμένη χ1950 για 40-50 ευρώ αν και θα θέλει άλλο τροφοδοτικό μαλλον. Μην προτιμήσεις τις καινούριες 2χ00 και 3χ00 καθώς θα αντιμετωπίσεις πολλές ασυμβατότητες/προβλήματα.

Δημοσ.

Η μητρική σου δε δέχεται PCI-E αλλά AGP.

Οπότε αν πας σε καινούρια κάρτα γραφικών δες εδώ:

http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=%CA%C1%D1%D4%C1+%C3%D1%C1%D6%C9%CA%D9%CD&category2=AGP

http://www.plaisio.gr/productlist.aspx?HYKARTAGRAFIKONSINDESI=AGP+8x&category=69977735&catalog=20

Η πιο γρήγορη είναι η 3850, αλλά θα χρειαστείς καινούριο τροφοδοτικό αν την επιλέξεις.

Αν πας σε μια 3650, δεν είμαι σίγουρος, ας πουν κάποιοι που γνωρίζουν από πρώτο χέρι...

• Super Moderators
Δημοσ.

καμιά μεταχειρισμένη 7600GT κάνει την δουλειά της...

δεν αξίζει να δώσεις παραπάνω για κάρτα γραφικών σε αυτό το pc...

Δημοσ.

Άντε και βάζεις 3650 και το τροφοδοτικό σου φιλοτιμηθεί και την ανάψει...

Νομίζεις ότι θα δεις τρελές διαφορές. OXI!

Οπότε αράζεις, και όταν είσαι λίγο πιο άνετος (?) κάνεις ένα γενικευμένο upgrade ;)

Δημοσ.
Άντε και βάζεις 3650 και το τροφοδοτικό σου φιλοτιμηθεί και την ανάψει...

Νομίζεις ότι θα δεις τρελές διαφορές. OXI!

Οπότε αράζεις, και όταν είσαι λίγο πιο άνετος (?) κάνεις ένα γενικευμένο upgrade ;)

κ γω αυτο πιστευω... καλο θα ηταν να ηρεμησεις λιγο, να μαζεψεις χρηματα κ με 500euro χτιζεις ενα πολυ καλο pc απ την αρχη κ εισαι κ ωραιος. το αλλο πηγαινε το σε κανενα εξωχικο να χαζευεις τα καλοκαιρια καμια ταινια η ν ακους μουσικη!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...