gargoyle1 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Η version του bios που εγκατεστησα ειναι η 1,30 ενω αυτη της μητρικης πρεπει να ηταν η 1,00 απο οτι καταλαβα απο το manual,αποτελεσμα το pc αναβει κανονικα αλλα δεν εχω ουτε bios ουτε τιποτα δεν ξερω τι εχει γινει, ερωτηση δεν μπορω να κατεβασω την 1,00 να φτιαξω ενα boot cd ετσι ωστε να εγκαταστησω την σωστη version bios?οπιαδηποτε βοηθεια ευπροσδεκτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crc2 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Λογικά όχι , το μόνο που μπορεί , ΑΝ μπορεί και αυτό να γίνει πλεόν , είναι ότι χρειάζεσαι έναν EPROM programmer και έτσι πλέον να παίσει το Βios πάλι στο τσιπάκι του mobo σου , αλλα αυτό δεν υπάρχει εύκολα στο εμπόριο .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Η αλλη λύση είναι να πάς την μητρική για RMA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gargoyle1 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 δηλαδη αν την παω σε τεχνικο θα μπορεσει να την σωσει η θελω αλλη μητρικη το προβλημα ειναι οτι εχει παλιο socket 478 και δυσκολα θα βρω στην αγορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vretman Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Μονο αν ειναι ακομα στην εγγυηση η μητρικη σου θα βγαλεις ακρη δυστυχως... Υπαρχει ενα μαγαζι στη στουρναρη που εχει 478 καινουριες προς πωληση. Χρειαστηκα κι εγω 1 πριν κανα μηνα και βρηκα εκει. Αν θες στειλε PM να σου πω που ειναι για να μη λογοκριθουμε για διαφημιση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gargoyle1 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Η εγγυηση καλυπτει την δικη μου βλακεια? οσο για την προσφορα ευχαριστω αλλα μενω Θεσσαλονικη,δηλαδη καποιος ανεξαρτητος τεχνικος δεν θα μπορεσει να βγαλει ακρη αν το παω για φτιαξιμο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EddieObscurant Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Oxι δεν την καλύπτει αλλά δεν χρειάζεται να τους το πεις. Η άλλη επιλογή σου είναι να την στείλεις στην εταιρεία και να σε χρεώσουν για να σου το αλλάξουν ή να παραγγείλεις απο εδώ http://www.biosman.com/ άλλο bios kai να το βάλεις εσύ. Καποια καινούρια μπαινουν και βγαίνου εύκολα, το δικό σου που είναι παλιο ίσως θέλει κολλητήρι. Αντίστοιχα μπορείς να ψάξεις στα μεταχειρισμένα για την ίδια μητρική ή ακόμα αν κάποιος έχει χαλασμένη να πάρεις το bios chipακι του και να το βάλεις στη δικιά σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gogos1980 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 λοιπον ειχα και εγω το ιδιο προβλημα στο παρελθον.ακου μια λυση για το πως γλιτωσα. Προυποθεση να μπορεις να αφαιρεσεις το Bios Chip. Στη συνεχεια βρισκεις μια μητρικη με ιδιο Bios socket, τετραγωνο χωνευτο η ορθογωνιο με ακιδες. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ BIOS!!! Οποτε αν εχις AMI-->AMI, AWARD-->AWARD Αφου Bootαρει η μητρικη δεν διαβαζει πλεον το Bios chip.Μπαινεις με δισκετα εκκινησης σε DOS,στη συνεχεια αφαιρεις το λειτουργικο BIOS Chip,και τοποθετεις το δικο σου.Βαζεις δισκετα με το Bios που θελεις να φορτωσεις, καθως και το flash programm, της εταιρειας. Αν ολα πανε καλα (οπως στην περιπτωση μου, 2 φορες!!!!), εχεις φλασαρει το Chip. Shutdown,το αφαιρεις και βαζεις το original...ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΚ!!! Υ.Γ. ΑΦΑΙΡΕΣΗ BIOS ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ. Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΜΗΤΡΙΚΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΤΙΠΟΤΕ ΑΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sibi Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 λοιπον ειχα και εγω το ιδιο προβλημα στο παρελθον.ακου μια λυση για το πως γλιτωσα. Προυποθεση να μπορεις να αφαιρεσεις το Bios Chip. Στη συνεχεια βρισκεις μια μητρικη με ιδιο Bios socket, τετραγωνο χωνευτο η ορθογωνιο με ακιδες. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ BIOS!!! Οποτε αν εχις AMI-->AMI, AWARD-->AWARD Αφου Bootαρει η μητρικη δεν διαβαζει πλεον το Bios chip.Μπαινεις με δισκετα εκκινησης σε DOS,στη συνεχεια αφαιρεις το λειτουργικο BIOS Chip,και τοποθετεις το δικο σου.Βαζεις δισκετα με το Bios που θελεις να φορτωσεις, καθως και το flash programm, της εταιρειας. Αν ολα πανε καλα (οπως στην περιπτωση μου, 2 φορες!!!!), εχεις φλασαρει το Chip. Shutdown,το αφαιρεις και βαζεις το original...ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΚ!!! Υ.Γ. ΑΦΑΙΡΕΣΗ BIOS ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ. Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΜΗΤΡΙΚΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΤΙΠΟΤΕ ΑΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ!!!! +1 Αυτή η διαδικασία λέγεται Hotflash. το κάνεις άφοβα αλλά προσεχτικά και δουλεύει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 πάντως εάν τη πάει στην αντιπροσωπεία θα μπορέσουν να του φορτώσουν νέο bios το είχε κάνει ένας φόλος μου πριν κανά 2 χρόνια με μια asus αλλά του πήραν 50 ευρά.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MinimalTech Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 λοιπον ειχα και εγω το ιδιο προβλημα στο παρελθον.ακου μια λυση για το πως γλιτωσα. Προυποθεση να μπορεις να αφαιρεσεις το Bios Chip. Στη συνεχεια βρισκεις μια μητρικη με ιδιο Bios socket, τετραγωνο χωνευτο η ορθογωνιο με ακιδες. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ BIOS!!! Οποτε αν εχις AMI-->AMI, AWARD-->AWARD Αφου Bootαρει η μητρικη δεν διαβαζει πλεον το Bios chip.Μπαινεις με δισκετα εκκινησης σε DOS,στη συνεχεια αφαιρεις το λειτουργικο BIOS Chip,και τοποθετεις το δικο σου.Βαζεις δισκετα με το Bios που θελεις να φορτωσεις, καθως και το flash programm, της εταιρειας. Αν ολα πανε καλα (οπως στην περιπτωση μου, 2 φορες!!!!), εχεις φλασαρει το Chip. Shutdown,το αφαιρεις και βαζεις το original...ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΚ!!! Υ.Γ. ΑΦΑΙΡΕΣΗ BIOS ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ. Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΜΗΤΡΙΚΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΤΙΠΟΤΕ ΑΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ!!!! Φίλε gogos1980, δεν κατάλαβα καλά την σειρά με την αναβάθμιση του BIOS. Επειδή αντιμετωπίζω κι εγώ ένα πρόβλημα με την μητρική μου, αν μπορείς γράψε λίγο πιο ξεκάθαρα την σειρά των βημάτων που πρέπει να ακολουθήσω. ΟΚ, κατάλαβα για το BIOS socket, και την εταιρία κατασκευής. Εγώ έχω τώρα κουμπωμένο ένα Award BIOS στο οποίο διακόπηκε η αναβάθμιση στη μέση και δεν λειτουργεί τίποτα. Έχω επίσης ένα τσιπάκι BIOS απο άλλη μητρική που ταιριάζει. Τι πρέπει να κάνω? Ποια σειρά πρέπει να ακολουθήσω για να το ξανακάνω να λειτουργήσει? Thanx! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MinimalTech Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Παιδιά τι γίνεται? Μήπως μπορεί να μου απαντήσει κάποιος γιατί δεν μπόρεσα να διορθώσω ακόμα το πρόβλημα? Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtsamour Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Αν αντικαταστήσεις το άλλο Bios με το μισογραμμένο και το ξαναφλασάρεις στην άλλη μητρική (και ας μην κάνει για εκείνη). Μετά το ξαναβάζεις και βλέπεις μπας και γίνει τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.