arabek Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Θέλω κάποιος παιδιά να με βοηθήσει με τους μετρητές στατιστικών. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει στο περίπου τι πρεπει να κάνω με το Google analytics; Υπάρχει κάτι άλλο εναλλακτικό; Έχω ήδη έναν μετρητή αλλά είναι περιορισμένος. Θέλω να μάθω αν η υπηρεσία που παρέχει η google είναι δωρεάν καταρχήν και επιπρόσθετα να μου εξηγήσει κάποιος πως την ενεργοποιώ.
alexandr0s Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Το google analytics είναι δωρεάν. Σε γενικές γραμμές μετά σου δημιουργεί το analytics ένα .js κώδικα που το τοποθετείς στο site και κάνεις track τους visitors. btw δες και αυτό το άρθρο, μπορεί να σε βοηθήσει: http://www.techradar.com/news/internet/google-s-guide-to-analytics-472634
CyberCr33p Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Συνήθως οι webhosts παρέχουν πρόσβαση σε προγράμματα όπως το AWStats που "τραβάνε" τα στατιστικά από τα logs του web-server. Με αυτό το τρόπο το αποτέλεσμα είναι 100% αξιόπιστο. Σου προτείνω να απευθυνθείς στον webhost σου για να σε κατατοπίσει καλύτερα.
arabek Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Έκανα post τον κώδικα του google analytics και δεν μπορεί να τον ανιχνεύσει λεει. Δίνει δυο κώδικες. Προφανώς ο ένας είναι πιο καινούργιος. Λεει να το εισάγω πριν το tag </body>. Εννοεί πριν το <body> .... </body> ή απλα πριν το </body>. Μπορεί να σας φαινεται αφελές το ερώτημα αλλά περιμένω μια απάντηση.
alexandr0s Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Έκανα post τον κώδικα του google analytics και δεν μπορεί να τον ανιχνεύσει λεει. Δίνει δυο κώδικες. Προφανώς ο ένας είναι πιο καινούργιος. Λεει να το εισάγω πριν το tag </body>. Εννοεί πριν το <body> .... </body> ή απλα πριν το </body>. Μπορεί να σας φαινεται αφελές το ερώτημα αλλά περιμένω μια απάντηση. Πριν το </body> (Δηλαδή ακριβώς πριν τελειώσει το html body )
giorgos147 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 πρέπει απο οτι κατάλαβα να τον εισάγεις κάπως έτσι <body> μπλα-μπλα-μπλα-μπλα-μπλα εδώ να βάλεις τον κώδικα </body> αν και στην αρχή του body δε πιστεύω να έχεις πρόβλημα πχ... <body> ο κώδικας... μπλα-μπλα-μπλα </body> υ.γ....απο οτι έχω ακούσει αυτά τα analytics κ.λπ. δε σου δίνουν ακριβεί αποτελέσματα...πιστεύω να λέω λάθος αλλά έτσι ξέρω
alexandr0s Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 υ.γ....απο οτι έχω ακούσει αυτά τα analytics κ.λπ. δε σου δίνουν ακριβεί αποτελέσματα...πιστεύω να λέω λάθος αλλά έτσι ξέρω Ναι, γιατί βασίζεται σε Javascript. Απλά θεωρεί ότι το υποσύνολο των χρηστών που δεν μπορείς να αντλήσεις στατιστικά είναι τόσο μικρό που δεν αξίζει να θεωρείται σημαντικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.