Προς το περιεχόμενο

Stress CPU AND RAM

PaokToTheBone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδες!θελω να τεσταρω τον επεξεργαστη μ με ενα stress program κα8ως και τις ram...Διαβασα κατι guides που εχει εδω περα αλλα δν μπορεσα να βρω το prime5!εκανε ενα τεστ με το orthos αλλα δν ηξερα ποση ωρα να το αφησω και τα λοιπα...Μπορει καποιος να μου υποδειξει εναν τροπο να τους τεσταρω?Κανενα tip?Κατι που πρεπει να προσεξω?

Σας Ευχαριστω.

Δημοσ.

Αν θες να στρεσσάρεις επεξεργαστή και μνήμες μαζί τρέξε ένα blend test στο orthos.

Για να στρεσσάρεις επεξεργαστή τρέξε το stress cpu-small fft's πάλι στο orthos.

• Moderators
Δημοσ.

Για να βρεις το Prime95 ακολουθεις την εξης δυσκολη διαδικασια:

Google->Prime95-> Πρωτο αποτελεσμα.

Οταν το κατεβασεις και το τρεξεις σου εχει μονο του επιλογες και σου εξηγει τι στρεσαρει η καθε μια...

Το ιδιο μπορεις να κανεις κι απο το Orthos.

Δημοσ.

Ευχαριστω.Δεν το κατεβασα απο το google γιατι φοβομουν μην κατεβασω τπτ λα8ος και μετα ετρεχα και δν εφτανα με το hardware!Αλλα αφου το προτεινεις 8α το κανω!Τα τεστ σταματανε απο μονα τους η εγω επιλεγω ποση ωρα να το αφησω?

• Moderators
Δημοσ.

Δε σταματανε ποτε, και για να εχεις ενα σουπερ σταθερο συστημα προτεινεται να το αφησεις για πολλες πολλες ωρες ωρες να τρεχει. (και πανω απο 12).

Αν πεταξει σφαλμα τοτε σημαινει οτι κατι δε παει καλα (σε περιπτωση overclocking απλα σημαινει οτι δεν αντεχει τοσο ψηλα).

Δημοσ.

να ρωτήσω κι εγώ κάτι, σε περίπτωση που δεν δοκιμάζεις τη σταθερότητα του συστήματος σε overclocked κατάσταση, ποιος ο λόγος να στρεσσάρεις?

ρωτάω γιατί το κάνουν πολλοί έτσι στο άσχετο και χωρίς να έχουν υπερχρονίσει, βοηθάει κάπου?

Δημοσ.

εγω 8α κανω 8α στρεσσαρω επεξεργαστη κυριως γιατι σε συγκριση με εναν φιλο μ που εχει οverclocked επεξεργαστη και με τον δικο μ που δεν εινια εχει χαμηλοτερες 8ερμοκρασιες!Απο ψυκτρες εχουμε και οι 2 φτηνιαρικες!Εκεινου ο επεξεργαστης ειναι ο E6600 ενω εμενα ο Ε8400...Δεν ξερω αν ειναι λογικο αυτο αλλα 8ελω να τους στρεσσαρω λιγο να δω...Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια...

Δημοσ.
Και σε default καταστάσεις υπάρχει περίπτωση ασταθειών λόγω θερμοκρασιών, ρευμάτων ή μνημών!

ε καλά ναι αλλά ποιο είναι το νόημα λέω, μπορείς να κάνεις κάτι δλδ σε περίπτωση που δεν είναι solid? εκτός από τις μνήμες εννοώ που μπορείς να τις αλλάξεις βάσει memtest

Δημοσ.
ε καλά ναι αλλά ποιο είναι το νόημα λέω, μπορείς να κάνεις κάτι δλδ σε περίπτωση που δεν είναι solid? εκτός από τις μνήμες εννοώ που μπορείς να τις αλλάξεις βάσει memtest

Σαφώς. Μπορείς να διαπιστώσεις γιατί δεν είναι solid (προβλήματα θερμοκρασίας, vdrop κτλ.)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...