Vamire666 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Να ρωτήσω κάτι?Έχω ξεκινήσει το νέο μου site να φτιάχνω εδώ και κάνα μηνά Είμαι σε freehost και το δουλεύω με c panel και joomla θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα αν μετακομίσω στην cretaforce?Γιατί διάβασα που έλεγες ότι δεν έχει c panel. Δεν γνωρίζω από database κλπ πολλά βασικά σχεδόν τίποτα Ευχαριστώ προκαταβολικά
nik1992 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δεν θα εχεις κανενα προβλημα. Οτι δεν εχει c panel ισχυει, εχει το δικο της πανελ, πιο γρηγορο.
giorgos147 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Απ'το πληκτρολόγιο μου το πήρες nik1992 Θα σε βοηθήσουν και εκείνοι σε ότι απορία έχεις.
CyberCr33p Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Να ρωτήσω κάτι?Έχω ξεκινήσει το νέο μου site να φτιάχνω εδώ και κάνα μηνά Είμαι σε freehost και το δουλεύω με c panel και joomla θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα αν μετακομίσω στην cretaforce?Γιατί διάβασα που έλεγες ότι δεν έχει c panel. Δεν γνωρίζω από database κλπ πολλά βασικά σχεδόν τίποτα Ευχαριστώ προκαταβολικά Μπορούμε να σου κάνουμε εμείς (cretaforce) τη μεταφορά των αρχείων και της βάσης δεδομένων δωρεάν αρκεί να μας δώσεις πρόσβαση στο control panel του παλιού σου webhost.
gvard Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Να ρωτήσω κάτι?Έχω ξεκινήσει το νέο μου site να φτιάχνω εδώ και κάνα μηνά Είμαι σε freehost και το δουλεύω με c panel και joomla θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα αν μετακομίσω στην cretaforce?Γιατί διάβασα που έλεγες ότι δεν έχει c panel. Δεν γνωρίζω από database κλπ πολλά βασικά σχεδόν τίποτα Ευχαριστώ προκαταβολικά Καλησπέρα, Αν μετακομίσεις σε κάποια εταιρία η οποία έχει cPanel τότε η νέα εταιρία θα μπορεί να μεταφέρει άμεσα εκτός από το website σου και τα e-mail accounts σου μαζί με τους υπάρχον κωδικούς τους αλλά και τα στατιστικά σου, τα αποθηκευμένα e-mails και γενικώς τα πάντα.
xalia Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Vamire666 θα σε βοηθήσουν στα πάντα, έχουν το καλύτερο support που έχω συναντήσει και λόγο δουλειάς έχω συνεργαστεί με πάνω από 10 εταιρείες εξωτερικού και εσωτερικού.
Vamire666 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Ναι παιδιά!!!Tnx για της απαντήσεις! Το server σας μου το είπε ο giorgos147 που εχουμε γίνει και κάπως φιλαράκια ;D Παρακαλώ ένα σταθερό η ένα msn να επικοινωνήσουμε σε κάνα 20 ήμερο περίπου γιατί δουλεύω πάλι βράδια τούτες της ήμερες tnx και πάλι!!
_chris_ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 παιδιά μια ερώτηση σχετικά με το web hosting.πως επηρεάζει εμένα που θέλω πχ να ανεβάσω ένα site η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται (Linux,windows) υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί σε κάθε περίπτωση. το λέω επειδή βλέπω σε μερικά πακέτα web hosting υπάρχει δυνατότητα επιλογής (Linux,windows).
CyberCr33p Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Windows θα επιλέξεις εάν η ιστοσελίδα σου είναι γραμμένη σε ASP και Linux σε περίπτωση που είναι σε PHP. Εάν θέλεις δώσε περισσότερες πληροφορίες για το τι θα ανεβάσεις για να σου πω τι χρειάζεσαι.
_chris_ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 δεν έχω σκοπό να ανεβάσω κάτι σύντομα.απλά επειδή ασχολούμαι με το αντικείμενο στον ελεύθερο μου χρόνο(τώρα κάνω τα πρώτα μου βήματα). βασικά αρχίζω να μαθαίνω php και όταν φτάσω σε κάποιο ικανοποιητικό επίπεδο θα ήθελα να ανεβάσω και κάποιο site.
CyberCr33p Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Οπότε για PHP προτείνεται Unix/Linux server.
_chris_ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 αλλά αυτό υποθέτω δεν επηρεάζει εμένα.ενοώ στον τροπό που γράφω τον κώδικα πχ.η κάποια άλλη ενέργεια που πρέπει να κάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.