Προς το περιεχόμενο

Web Hosting

ramolimendos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι?Έχω ξεκινήσει το νέο μου site να φτιάχνω εδώ και κάνα μηνά

Είμαι σε freehost και το δουλεύω με c panel και joomla θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα αν μετακομίσω στην cretaforce?Γιατί διάβασα που έλεγες ότι δεν έχει c panel.

Δεν γνωρίζω από database κλπ πολλά βασικά σχεδόν τίποτα :-D

Ευχαριστώ προκαταβολικά :-)

Δημοσ.

Δεν θα εχεις κανενα προβλημα. Οτι δεν εχει c panel ισχυει, εχει το δικο της πανελ, πιο γρηγορο.

Δημοσ.

Είμαι σε freehost και το δουλεύω με c panel και joomla θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα αν μετακομίσω στην cretaforce?Γιατί διάβασα που έλεγες ότι δεν έχει c panel.

Μπορούμε να σου κάνουμε εμείς (cretaforce) τη μεταφορά των αρχείων και της βάσης δεδομένων δωρεάν αρκεί να μας δώσεις πρόσβαση στο control panel του παλιού σου webhost.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Αν μετακομίσεις σε κάποια εταιρία η οποία έχει cPanel τότε η νέα εταιρία θα μπορεί να μεταφέρει άμεσα εκτός από το website σου και τα e-mail accounts σου μαζί με τους υπάρχον κωδικούς τους αλλά και τα στατιστικά σου, τα αποθηκευμένα e-mails και γενικώς τα πάντα.

Δημοσ.

Vamire666 θα σε βοηθήσουν στα πάντα, έχουν το καλύτερο support που έχω συναντήσει και λόγο δουλειάς έχω συνεργαστεί με πάνω από 10 εταιρείες εξωτερικού και εσωτερικού.

Δημοσ.

Ναι παιδιά!!!Tnx για της απαντήσεις!

Το server σας μου το είπε ο giorgos147 που εχουμε γίνει και κάπως φιλαράκια ;D

Παρακαλώ ένα σταθερό η ένα msn να επικοινωνήσουμε σε κάνα 20 ήμερο περίπου γιατί δουλεύω πάλι βράδια τούτες της ήμερες tnx και πάλι!!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδιά μια ερώτηση σχετικά με το web hosting.πως επηρεάζει εμένα που θέλω πχ να ανεβάσω ένα site η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται (Linux,windows) υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί σε κάθε περίπτωση. το λέω επειδή βλέπω σε μερικά πακέτα web hosting υπάρχει δυνατότητα επιλογής (Linux,windows).

Δημοσ.

Windows θα επιλέξεις εάν η ιστοσελίδα σου είναι γραμμένη σε ASP και Linux σε περίπτωση που είναι σε PHP. Εάν θέλεις δώσε περισσότερες πληροφορίες για το τι θα ανεβάσεις για να σου πω τι χρειάζεσαι.

Δημοσ.

δεν έχω σκοπό να ανεβάσω κάτι σύντομα.απλά επειδή ασχολούμαι με το αντικείμενο στον ελεύθερο μου χρόνο(τώρα κάνω τα πρώτα μου βήματα).

βασικά αρχίζω να μαθαίνω php και όταν φτάσω σε κάποιο ικανοποιητικό επίπεδο θα ήθελα να ανεβάσω και κάποιο site.

Δημοσ.

αλλά αυτό υποθέτω δεν επηρεάζει εμένα.ενοώ στον τροπό που γράφω τον κώδικα πχ.η κάποια άλλη ενέργεια που πρέπει να κάνω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...