papasofs1 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 πάντως papasofs1 αν θες και άλλη μία εταιρία που είναι τέλεια σε αυτό το χώρο,έχω και τα sites μου εκεί,αυτή είναι η Cretaforce ρίξε της μια ματιά...είναι πάρα πάρα πολύ καλή! Χε, Χε...Δεν με διαβάζεις, δεν με διαβάζεις...Άμα μου δώσεις τα τηλεφωνά τους (σταθερό και fax )μπαίνω αύριο πρωί - πρωί και κάνω εγγραφή και μάλιστα τους πριμοδοτώ, δηλαδή θα πληρώσω και 10 ευρώ παραπάνω, έτσι για πάρτη μου..Και μιλάω πολύ σοβαρά... -----Προστέθηκε 29/10/2008 στις 10 : 03 : 56----- Στο site τους, πάντως δεν αναγράφεται πουθενά! Να κάνω λάθος;;;
CyberCr33p Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Τα τηλέφωνα είναι προσβάσιμα όταν συνδεθείς με τον κωδικό σου και οι συνδρομητές μας μπορούν να μας καλούν για κάτι επείγον. Παρόλα αυτά προτιμάμε επικοινωνία μέσω E-mail μιας και το κόστος τεχνικής υποστήριξης είναι αρκετά μικρότερο με αυτό το τρόπο και μπορούμε και καλύπτουμε 24ωρο. Επίσης δουλεύουμε από το 2003 και όπως θα δεις έχουμε αρκετούς ευχαριστημένους συνδρομητές, δεν νομίζω να είναι τυχαίο.
papasofs1 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Τα τηλέφωνα είναι προσβάσιμα όταν συνδεθείς με τον κωδικό σου και οι συνδρομητές μας μπορούν να μας καλούν για κάτι επείγον. Παρόλα αυτά προτιμάμε επικοινωνία μέσω E-mail μιας και το κόστος τεχνικής υποστήριξης είναι αρκετά μικρότερο με αυτό το τρόπο και μπορούμε και καλύπτουμε 24ωρο. Επίσης δουλεύουμε από το 2003 και όπως θα δεις έχουμε αρκετούς ευχαριστημένους συνδρομητές, δεν νομίζω να είναι τυχαίο. Αγαπητέ, CyberCr33p δεν θα αντιδικήσω μαζί σας, για λόγους σκοπιμότητας και μόνο...Όσο περίεργα και αν ακούγεται...Όμως, θα πρέπει να απαντήσω ευθεία, όπως κάνω απόταν γεννήθηκα, χωρίς να σκύβω κεφάλι, με ότι έχω καταφέρει, μέχρι σήμερα... 1ον λοιπόν! Ζηλεύω τους προγραμματιστές και τους συναφείς σας... 2ον λοιπόν! Μου έρχεται στο νου ένα παλιό τραγουδακι που λέει :Γυριστή στη γυριστή, μονά ζυγά..... Αυτά και θα επανέλθω...Φιλικότατα Ανδρέας
CyberCr33p Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Ειλικρινά δεν σε καταλαβαίνω. Όπως και να έχει καλή συνέχεια και εύχομαι να βρεις κάποιο webhost που να σε καλύπτει και να μας ενημερώσεις σχετικά με την εμπειρία σου μετά από λίγο καιρό
nik1992 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Στην cretaforce πιστεψε με δεν θα αντιμετωπισεις κανενα προβλημα, για να σιγουρευτεις δοκιμασε το μσν, ειναι σχεδον παντα μεσα και ειναι και free ;P
rambias Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Διαβάζω όλα αυτά που γράφεται και συμφωνώ με αρκετους. Απλά θα πώ αυτό. Σίγουρα στην εποχή που ζούμε πρέπει να ψάχνουμε πάντα την καλύτερη τιμή σε ότι θέλουμε να αγοράσουμε. Ακόμα και στο webhosting. Η τιμές στην Ελλάδα είναι αρκετα υψηλές εώς δυσανάλογα υψηλές σε σχέση με το εξωτερικό. Στο εξωτερικό μπορείς με 50 ευρώ (τεσταρισμενα και μη φέρει κανένας αντίρηση τα παραδείγματα και πολλά είναι και προσοπικά) να πάρει πραγματικά unlimited. Αλλά επειδή ζουμε στην Ελλάδα και επιδεί σε πάρα πολλούς από εμάς δεν χρειάζεται αυτό το unlimited πιστεύω πώς ή cretaforce έχει πραγματικά πολύ καλές τιμές. Όταν μπορούμε καλό είναι να ψωνίζουμε από τον τόπο μας.
cyber_katsarida Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 ενδιαφέρομαι για web hosting σε ελληνική εταιρία. έχει να προτίνει κανείς κάποια.ακούω καλά λόγια για την cretaforce Ποιές άλλες αξιόπιστες εταιρίες έχουμε στην ελλάδα. Otenet και forthnet λένε τίποτα;
Dr_Michael Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 ενδιαφέρομαι για web hosting σε ελληνική εταιρία.έχει να προτίνει κανείς κάποια.ακούω καλά λόγια για την cretaforce Ποιές άλλες αξιόπιστες εταιρίες έχουμε στην ελλάδα. Otenet και forthnet λένε τίποτα; Ρίξε μια ματιά και στη δική μου: http://www.netdynamics.gr Συμβουλή μου να επιλέξεις με βάση το πελατολόγιο κυρίως...
CyberCr33p Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δεν νομίζω ότι με βάση το πελατολόγιο είναι ο σωστός τρόπος να επιλέξεις κάποιο webhost. Ξέρω αρκετούς webhosts που φιλοξενούν αρκετές χιλίαδες ιστοσελίδες και το επίπεδο της υπηρεσίας δεν είναι καθόλου καλό.
snowPrincess Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Στο yahoo έχει κανείς site? Αυτοί λογικά δε θα είναι αρκετά αξιόπιστοι?
CyberCr33p Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Παρ' όλο που ως όνομα το Yahoo είναι γνωστό, έχω διαβάσει αρκετά αρνητικά reviews στο WHT.
opts Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Αρκετή ώρα για ψάξιμο στο webhostingtalk.com και θα βρεις αυτό που θέλεις
gvard Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Καλησπέρα, Οταν ο Dr_Michael εννοούσε να επιλέξει κάποιος με βάση το πελατολόγιο θα εννοούσε να δει ποιοι φιλοξενούνται και να δει πχ με ενα απλο e-mail αν ειναι ικανοποιημένοι από την εταιρία. Είναι λογικό πιο έγκυρη απάντηση να πάρει από τους ήδη υπάρχοντες πελάτες παρά από την εταιρία, ασε που οταν υπάρχει ένα Α πελατολόγιο τότε η εταιρία δείχνει πιο βιώσιμη και δεν εχει φόβο μία μέρα να ξυπνήσει και να δει το site του offline και την εταιρία εξαφανισμένη.
Dr_Michael Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Καλησπέρα, Οταν ο Dr_Michael εννοούσε να επιλέξει κάποιος με βάση το πελατολόγιο θα εννοούσε να δει ποιοι φιλοξενούνται και να δει πχ με ενα απλο e-mail αν ειναι ικανοποιημένοι από την εταιρία. Είναι λογικό πιο έγκυρη απάντηση να πάρει από τους ήδη υπάρχοντες πελάτες παρά από την εταιρία, ασε που οταν υπάρχει ένα Α πελατολόγιο τότε η εταιρία δείχνει πιο βιώσιμη και δεν εχει φόβο μία μέρα να ξυπνήσει και να δει το site του offline και την εταιρία εξαφανισμένη. Αυτό ακριβώς εννοώ που εξηγεί ο gvard. Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.