CyberCr33p Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Εννοεί ότι υποστηρίζει ένα 1 domain και επιπλέον μπορείς να προσθέσεις όσα domains θες που να "δείχνουν" στο πρώτο domain. Για παράδειγμα να έχεις ως κεντρικό domain το domain.gr και να προσθέσεις και το domain.com το οποίο να εμφανίζει ακριβώς το ίδιο περιεχόμενο με το domain.gr Πάντως ενημερωτικά δεν θα πρότεινα να προσθέσεις 2ο domain που να έχει ακριβώς το ίδιο περιεχόμενο με το 1ο μιας και το google θα σε ρίξει στα αποτελέσματά του εξαιτίας του "διπλού" περιεχομένου. Καλύτερα σε τέτοιες περιπτώσεις να κάνεις redirect του 2ου domain προς το 1ο.
ramolimendos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Έχει διαφορετικά πακέτα.. Στο πακέτο που λες έχει 1 μόνο domain για hosting.. Μπορείς να βάλεις όσα subdomain θέλεις αλλά όχι διαφορετικά domains.. Τα parked domains είναι απλά να τα βάλεις στους nameservers και να χρησιμοποιήσεις κάποιες λειτουργίες αλλά όχι hosting.. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η domains24.gr θέλει 2-48 ώρες για να αλλάξει το nameserver ενός domain... Αυτοί φταίνε ή εταιρία που 'δεχεται' το domain?
gvard Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Καλησπέρα, Ok παμε με ονόματα. Ειμουν έβνα χρονο στην superweb. Μια μέρα τα site μου δεν λειτουτγουσαν. Παιρνω τηλ μα τιποτα. Που ειναι η 24/7 υποστηρηξη? Λυπάμαι που δεν είχες σωστό χρόνο ανταπόκρισης από μία ελληνική εταιρία, αλλά δεν πρέπει να βάζεις στο ίδιο καζάνι και όλες τις υπόλοιπες. Υπάρχουν εταιρίες οι οποίες έχουν πραγματική 24ωρη τεχνική εξυπηρέτηση για επείγον προβλήματα καθώς πονάνε αυτό που κάνουν και ενδιαφέρονται. Σαφώς δεν θα βασιστείς στα λεγόμενα της κάθε εταιρίας, θα μπεις στο forum (οπως τώρα), θα δεις τι λένε οι πελάτες ή οι γνωστοί τους για τις ελληνικές εταιρίες (οπως βλέπεις για την cretaforce), θα ψάξεις παρόμοια μηνύματα στο Insomnia και θα μπορείς να έχεις μία λίστα με Χ ελληνικές εταιρίες (με server στο εξωτερικό ή στην ελλάδα) για να αποφασίσεις
CyberCr33p Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Έχει διαφορετικά πακέτα..Στο πακέτο που λες έχει 1 μόνο domain για hosting.. Μπορείς να βάλεις όσα subdomain θέλεις αλλά όχι διαφορετικά domains.. Τα parked domains είναι απλά να τα βάλεις στους nameservers και να χρησιμοποιήσεις κάποιες λειτουργίες αλλά όχι hosting.. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η domains24.gr θέλει 2-48 ώρες για να αλλάξει το nameserver ενός domain... Αυτοί φταίνε ή εταιρία που 'δεχεται' το domain? Οι 2 - 48 ώρες ισχύουν από την ώρα που σου άλλαξε η domains24 τους nameservers. Ο χρόνος αυτός χρειάζεται για να "μάθουν" και οι nameservers των ISP (OTE, Forthnet, Tellas, κλπ) ότι έχει γίνει αλλαγή στους nameservers του domain. Με λίγα λόγια δεν φταίει η domains24 ούτε εξαρτάται από αυτούς ο ακριβής χρόνος που θα διαρκέσει.
tsalafos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Και η hostbox.gr ειναι πολυ καλη καλη και αξιοπιστη εταιρια με παρα πολυ καλες τιμες και στα domain names (.com 7 euro) και στο web hosting (1 GB / 30GB , 75 euro ) και ολα απειρα και με cpanel κ με τελευτ εκδοσεις!και με πολυ καλο client support ,απαντανε μεσα σε 30 mins στα mail !!
graham Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Εγω οσους εστειλα στην hostbox.gr εμειναν ευχαριστημενοι,τωρα ο καθενας κανεις τις επιλογες του.και δεν ειναι μονο η τιμη των πακετων παιζουν πολλα κριτηρια ρολο , ταχυτητα,πινακας ελενχου,εκδοσεις,λειτουργικο που τρεχει ο σερβερ ,data center ,hardware του server,ευελιξια πακετων,εξυπηρετιση.....πολλα θεματα!βεβαια εξαρταται τι θελει να κανει κ ο καθενα μας!Αν ειναι ερασιτεχνικο η επαγγελματικο το ολο θεμα!
greekpet69 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Ριξε μια ματια http://www.no1cheapdomain.info
Wise_One Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Για το freehostia τί λέτε; Εγώ εκεί σκέφτομαι ν' ανεβάσω το δικό μου site.
genius_13 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Για αρχή (και μόνο) καλά είναι,μην περιμένεις πολλά πράγματα από Free WebHoster,θα έχεις και τα downtimes σου και τα προβληματάκια σου,αν δεις ότι το site σου μεγαλώνει αναγκαστικά θα μεταφερθείς σε μεγαλύτερο server.
Wise_One Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Όχι, έχει και λογαριασμούς επί πληρωμή. Γι' αυτό περισσότερο λέω να γραφτώ εκεί, δοκιμάζω με το free account και μετά αν θέλω αναβαθμίζομαι στο επόμενο πακέτο...
CyberCr33p Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δεν μπορείς να συγκρίνεις όμως το επίπεδο της υπηρεσίας εκτός και εάν τα free και τα paid accounts είναι στον ίδιο server.
gvard Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δεν μπορείς να συγκρίνεις όμως το επίπεδο της υπηρεσίας εκτός και εάν τα free και τα paid accounts είναι στον ίδιο server. ...πράγμα το οποίο αν συμβαίνει τότε ο οποιοσδήποτε που μπορεί να δημιουργήσει ένα free account, θα μπορεί κακόβουλα να τρέξει κάποια εφαρμογή η οποία θα χρησιμοποιήσει αρκετά resources με αποτέλεσμα την μη εμφάνιση των πληρωμένων σελίδων τόσο γρήγορα όσο θα έπρεπε (δεν αναφέρω περίπτωση hacking), το οποίο account θα το έκλειναν οι admins και θα το άνοιγε ξανά σε μερικά δευτερόλεπτα με άλλα στοιχεία κ.ο.κ.
CyberCr33p Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δυστυχώς δεν ξέρω τι ισχύει. Οπότε εάν κάποιος είχε αρχικά free account και μετά το έκανε paid ας μας απαντήσει.
papasofs1 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Εγώ, ο αρχάριος, και ο άσχετος, μετά από δίμηνο ψάξιμο έχω να δηλώσω τα εξής: 1ον Μόνο Ελληνική Εταιρεία. 2ον Αν η σελίδα σας απευθύνεται σε Έλληνες, προτιμάμε Μόνο Ελληνική Εταιρεία με server στην Ελλάδα. 3ον Αν η σελίδα σας απευθύνεται σε αλλοδαπούς του εξωτερικού, δηλαδή σε Ευρώπη, ΗΠΑ κ.λπ, προτιμάμε πάλι, Μόνο Ελληνική Εταιρεία με server στο εξωτερικό…(χωρίς να είναι σώνει και καλά απόλυτο αυτό. Σε ποσοστά η επιτυχία είναι 80%) 4ον Τ’άλλα όλα λίγο πολύ τα προσφέρουν όλοι…Εξαρτάται, τι είδους σελίδα θέλουμε να φτιάξουμε, αν δηλαδή είναι στατική ή δυναμική. Εκεί επιλέγουμε πακετάκι στα μέτρα μας… και 5ον και σημαντικό… [COLOR="DarkRed"] Μακριά από εταιρεία που δεν έχει τηλέφωνα, να μπορείς δηλαδή να μιλήσεις ζωντανά…[/color] -Μακριά από εταιρεία που δεν έχει τηλέφωνα, να μπορείς δηλαδή να μιλήσεις άμεσα και ζωντανά… -Μακριά από εταιρεία που δεν έχει τηλέφωνα, να μπορείς δηλαδή να μιλήσεις άμεσα και ζωντανά… -Μακριά από εταιρεία που δεν έχει τηλέφωνα, να μπορείς δηλαδή να μιλήσεις άμεσα και άμεσα και ζωντανά… -Μακριά από εταιρεία που δεν έχει τηλέφωνα, να μπορείς δηλαδή να μιλήσεις άμεσα και ζωντανά… -Μακριά από εταιρεία που δεν έχει τηλέφωνα, να μπορείς δηλαδή να μιλήσεις άμεσα και ζωντανά… Έγινε σαφές;;;;;;;;;;;;;; Το Εμπεδώσαμε όλοι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Δείτε και αυτό http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=259200&page=10 Αντιγράφω μέρος του: Επίσης Σταματήστε ορισμένοι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να διαμαρτύρεστε για τις τιμές των Ελληνικών εταιρειών. Όταν πάτε στα μπαράκια τα Π.Σ.Κ και χαλάτε στις μπόμπες 100 Ευρώπουλα για πλάκα...σας χαλάνε τα 50 και 80 ευρώ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΡΟΝΟ!!!! Ήμαρτον...Εγώ προτείνω στις Ελληνικές Εταιρείες και το λέω σοβαρα, μα πάρα πολύ σοβαρά να ξεκινούν τα πακέτα τους από 200 ευρώ το χρόνο...Και τότε να δούμε… Τους βρίζουμε όλη μέρα και μιλάμε απο πάνω...Μιλάμε την ίδια γλώσσα και έχουμε και παράπονο απο πάνω… Λίγο RESPECT δεν βλάπτει... -Ρε γαμώτο, πότε θα βάλουμε μυαλό όλοι μας;; Και αν θέλετε τώρα την ταπεινή μου γνώμη, εγώ σε μια από τις τρεις θα καταλήξω( με αλφαβητική σειρά) : a) HostBox b)Hyperhosting c)Tophost όλες σε gr.-Αυτά κα συγνώμη αν κούρασα ή έγινα κακός.
giorgos147 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 πάντως papasofs1 αν θες και άλλη μία εταιρία που είναι τέλεια σε αυτό το χώρο,έχω και τα sites μου εκεί,αυτή είναι η Cretaforce ρίξε της μια ματιά...είναι πάρα πάρα πολύ καλή!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.