Προς το περιεχόμενο

Web Hosting

ramolimendos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
οποιος γνωριζει τα βασικα απο υπολογιστες μπορει να αντιληφθει οτι δεν υπαρχει unlimeted disk space k bandwith κ ulimeted cpu/memory usage!ουτε ειναι δυνατον να σου δινει στην ουσια μια εταιρια ολοκληρο server με τοσο λιγα χρηματα!για δοκιμασε να βαλεις ενα youtube clone script και να ανεβασεις Video ..να δεις ποσο unlimeted θα ειναι!!και επειτα ειναι κ το support και Η ταχυτητα του server!!

Μου φαίνεται δεν διαβάζετε τη γράφω. Δεν με ενδιαφέρει το unlimited. Θέλω απλά να κάνω την δουλεία μου και λέω πως την κάνω ακριβώς με την ίδια απόδοση που είχα πρην και αρκετά μα αρκετά φτηνότερα. Α και από ότι φαίνεται εγώ έχω δοκιμάσει και το ελληνικό αλλά και το φθηνό αμερικάνικο hosting. Άρα ας μου απαντήσει κάποιος που τα έχει δοκιμάσει και τα δύο με παραδείγματα.

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ναι αλλά για ένα domain όχι για εφτα! 7χ50 = 350

Και το ξανκάνω μια απλή σκέψη. Σκέψη λέω.

Ένασ Ελληνικός host έχει 2000 site. Αυτός που λέω έχει 1 εκατομύριο. Μα κάλα αφού λέει ψέματα αφού είναι ΄χαλια όλοι αυτοί γιατί δεν φεύγουν? Λές να κάνει ψευδεί διαφίμηση? Στην αμερική? Νομίζω ότι εκεί αυτό μάλλον τιμωρειτε σκληρά. Λέω εγώ τώρα.....λέω....

Υπάρχουν και ελληνικοί που υποστηρίζουν πολλά domains μέσα στο ίδιο πακέτο hosting, χωρίς επιπλέον χρέωση. Δηλαδή όλα τα domains να μοιράζονται τα resources του ενός πακέτου.

Τώρα γιατί ο ελληνικός έχει μόνο 2000 site και ο άλλος 1 εκατομμύριο είναι και σχετικό και με το budget για διαφήμιση της κάθε εταιρίας καθώς και με το target group του κάθε webhost. Στην Ελλάδα πόσοι είναι οι χρήστες του Ιντερνετ και πόσοι από αυτούς ενδιαφέρονται για να φιλοξενήσουν την ιστοσελίδα τους; Επίσης το 1 εκατομμύριο sites μπορεί να είναι απλά parking. Στην Ελλάδα όταν το domain κάνει 20-25 ευρώ πόσοι θα πάρουν domains με σκοπό να τα κάνουν park (να βάλουν δηλαδή διαφημίσεις) ή να τα κρατήσουν μερικά χρόνια και να πουλήσουν αργότερα;

Τέλος να σου υπενθυμίσω ότι ο αριθμός των domains δεν λέει κάτι για το εάν είναι καλή μια εταιρία ή όχι. Μπορεί να έχει πολλούς πελάτες αλλά χαμηλές τιμές οπότε τα resources (CPU/RAM) ανά πελάτη να είναι μικρότερα. Επίσης δεν λέει κάτι για την τεχνική υποστήριξη. Σκέψου ότι ένας webhost με 2000 sites που κοστολογεί σωστά τις υπηρεσίες του (να βγάζει κέρδος χωρίς να υπερκοστολογεί τον πελάτη) μπορεί να βγάζει 10.000 - 20.000 ευρώ το μήνα.

Δημοσ.

αν και ψάχνεις ξένη και με unlimited χώρο εταιρία εγώ θα σου πρότειναcretaforce

unlimited domains,mysql μπλα μπλα μπλα

και έχει πάρα πάρα πάρα (...:-( )) καλό support!!

cretaforce και ξερώ ψωμί απο μένα :whistle:

δες εδώ τι προσφέρει ;-)

Δημοσ.

Γιώργο σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Ο ramolimendos όμως ψάχνει για λύση με Cpanel οπότε δεν μπορούμε να τον εξυπηρετήσουμε.

Δημοσ.

Φίλε CyberCr33p έχεις κάθε λόγο να προσπαθείς να στηρείξης την εταιρία σου όπως και εγώ από ότι είδα έχω να πώ πως έχει πάρα πολύ καλές τιμέσ και υστερεί μόνο στο cpnel. Πρέπει όμως να παραδεχτείτε πως εδώ στην Ελλάδα το hosting παραμένει ακριβώ όπως και το registration τον domain name. Προσθέστε cpanel στησ υπηρεσίες σας δώστε μας ένα τουλάχιστων domain δώρο και λίγα google adwords τζαμπα και ερχώμαστε σε εσάς. Δεν είμαστε αμερικανάκια απλά μας περισεύουν και τα μερτράμε γιατό ψαχνώμαστε. Πάντος η τημές σας είναι πολύ κάλές βάλτε ένα cpanel όμως έιναι πιστεύω απαραίτητο.

Δημοσ.

τιποτα cybercreep

δε το είδα οτι ήθελε cpanel...απο το τίτλο και με δύο ποστς που διάβασα κατάλαβα περι τίνως πρόκειται...αλλά δεν είδα οτι θέλει και cpanel...σορρυ :-)

Δημοσ.
Φίλε CyberCr33p έχεις κάθε λόγο να προσπαθείς να στηρείξης την εταιρία σου όπως και εγώ από ότι είδα έχω να πώ πως έχει πάρα πολύ καλές τιμέσ και υστερεί μόνο στο cpnel. Πρέπει όμως να παραδεχτείτε πως εδώ στην Ελλάδα το hosting παραμένει ακριβώ όπως και το registration τον domain name. Προσθέστε cpanel στησ υπηρεσίες σας δώστε μας ένα τουλάχιστων domain δώρο και λίγα google adwords τζαμπα και ερχώμαστε σε εσάς. Δεν είμαστε αμερικανάκια απλά μας περισεύουν και τα μερτράμε γιατό ψαχνώμαστε. Πάντος η τημές σας είναι πολύ κάλές βάλτε ένα cpanel όμως έιναι πιστεύω απαραίτητο.

Αφού μπορούμε, γιατί να μην παρέχουμε στους συνδρομητές μας κάτι που θεωρούμε ότι είναι καλύτερο από το Cpanel; ;)

Όσο αφορά τα "δωράκια" πιστεύω ότι είναι πιο ωφέλιμο για τον πελάτη, κάποιος webhost να έχει σωστή τεχνική υποστήριξη και μη υπερφορτωμένους servers από το να αναγκάζεται να περιορίζει το επίπεδο των υπηρεσιών του και να προσελκύσει πελάτες δίνοντάς τους δώρα.

Δημοσ.

εγω δεν θα ελεγα απλα "πολυ καλες τιμες"

η τιμη που δινουν βγαζει ματια.δηλαδη και να θες να πας αλλου να γινεις πελατης με αυτα που προσφερουν ειναι αδυνατον να μην πας.

σχεδον 80 % φτηνοτερο απο οποιδηποτε αλλο πακετο και οι υπηρεσιες του φοβερες (τι αλλο να ζητησεις).

αυτο που δεν ξερω μιας και δεν ειμαι ειδικος ειναι πως ειναι δυνατον να υπαρχουν τοσο μεγαλες διαφορες στα πακετα μεταξυ εταιριων.

γιατι δεν ειναι οτι αλλα προσφερει ο ενας και αλλα ο αλλος.

ειναι για υπηρεσιες κοινες μεταξυ τους και καποιοι τιμολογουν λες και εκανα λαθος οι λογιστες τους.

εαν μπορει καποιος που ξερει να μας γιατι αυτες οι διαφορες των τιμων θα ηταν καλο για εμας που δεν γνωριζουμε πολλα πραγματα

Δημοσ.
Αφού μπορούμε, γιατί να μην παρέχουμε στους συνδρομητές μας κάτι που θεωρούμε ότι είναι καλύτερο από το Cpanel; ;)

Όσο αφορά τα "δωράκια" πιστεύω ότι είναι πιο ωφέλιμο για τον πελάτη, κάποιος webhost να έχει σωστή τεχνική υποστήριξη και μη υπερφορτωμένους servers από το να αναγκάζεται να περιορίζει το επίπεδο των υπηρεσιών του και να προσελκύσει πελάτες δίνοντάς τους δώρα.

Oκ η τιμές τησ http://www.cretaforce.gr είναι η καλήτερες που έχω δει μέχρι στιγμή στην Ελάδα. Αξίζει....

Δημοσ.

Παιδιά κατέληξα σε Mocha Host...

Και ο Θεός βοηθός.. Θα σας πω εντυπώσεις..

Προς το παρόν είναι γρήγοροι.. (setup, support communications etc)

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!

Περιμένω review σου μετά από μερικούς μήνες. Καλή αρχή με το site σου :-)

Δημοσ.

http://www.mochahost.com/webhosting.php

στη σελιδα τους καπου γραφουν Can Host : 1 site

τι ακριβος εννοει ?

με μπερδευει σε σχεση με αυτο Parked Domains Support : UNLIMITED domains

απο το πανω καταλαβαινο ατο υποστηριζει 1 site και το αλλο οσα θες domains

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...