panoos3162 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Έχω το εξής πρόβλημα.φορτώνει ι μπάρα των xp κ όταν είναι να εμφανιστεί η μπλε οθόνη που επιλέγεις χρήστη κλείνει η ο8όνη(χωρίς να εμφανιστεί καθόλου αυτό) κ βασικά είναι αναμένος ο υπολογιστής χωρίς να δουλεύει γιατί πατάω tab,enter,->,enter κ δεν κλείνει ο υπολογιστής. Επίσης όταν ξεκινάει ο υπολογιστής εκεί που λέει πχ press F10 to enter raid utility εμφανίζει pressF!0 ti enter raad utilitq.η ανυί να πει master λέει mister. Η mobo μου ειναι P5N3232-SLI premium. Έχω βάλει drivers apo cd k apo site(94.24 , 169.21 , 175.16 και την έκδοση 175.19_geforce_winxp_32bit_international_whql )κ με όλες έχω πόβλημα. Όταν περνάω οδηγούς δουλεύουν μερικές φορες κ μετα έχω αυτό το πρόβλημα.Πολλές φορές όταν κλείνει η οθόνη κ κάνω reboot παιζει σωστά Όλοι μου λένε οτι φταίνε τα drivers αλλα τι να κάνω???
leukonas Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Εγω θα έλεγα οτι φταίει η κάρτα γραφικών σου......δοκίμασε αν μπορείς με καμιά κάρτα φίλου σου.
panoos3162 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 το θέμα είναι ότι έχω ακόμα εγγύηση.τους το έστειλα κ μου είπαν ότι δεν ειχε πρόβλημα.μου κάναν κ εγκατάσταη ξανά τα xp αλλά μετά τη δεύτερη μέρα ξαναείχα το πρόβλημα. να το ξαναστείλω? θα μου πουν ότι δεν έχει πρόβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.