Kostaskouk Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Γειά σας φίλοι μου, Πριν λίγες μέρες αγόρασα το PNΑ MLS Destinator 3850 (με Destinator 7 και χάρτη Greece U 2008.Q1 V97, όλα εγκατεστημένα μέσα στο μηχάνημα - χωρίς κάρτα δηλαδή) Από τη χρήση του, μου δημιουργήθηκαν κάποιες απορίες, για τις οποίες και παρακαλώ τη βοήθειά σας. Έχω λοιπόν τρία θέματα: 1ο) Όσον αφορά την προειδοποίηση που σου κάνει η συσκευή, σε περίπτωση ύπαρξης κάμερας ή ραντάρ κ.λπ, αυτή ρυθμίζεται από το χρήστη, να λειτουργήσει σε κάποια ορισμένη απόσταση από πριν (π.χ. 300 μέτρα). Λογικό είναι, αυτή η απόσταση να μπορεί να καθορίζεται σε μικρό νούμερο για την περίπτωση εντοπισμού κάμερας λεωφορειολωρίδων (μέσα στην πόλη), και σε μεγάλο νούμερο (π.χ. 1000 μέτρα) για την περίπτωση εντοπισμού κάμερας στην Εθνική οδό. Όμως απ’ ότι διαπίστωσα (στο συγκεκριμένο ΡΝΑ), μόλις καθορίσω την απόσταση για μια κάμερα, αυτό το νούμερο περνάει αυτόματα και στις άλλες κάμερες (ή ραντάρ). Δεν βλέπω δηλαδή τρόπο να περνάω διαφορετικά νούμερα για κάθε είδος κάμερας, οπότε πρέπει μπαίνοντας ή βγαίνοντας από Αθήνα προς Εθνική οδό να σταματάω για να αλλάζω αποστάσεις. Είναι κάτι που το βρίσκω πολύ χαζό. Μπορεί να μου δώσει κανείς κάποια ουσιαστική αντιμετώπιση του προβλήματος; (άν αυτή υπάρχει) 2ο) Οι κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας και τα ραντάρ εκφοβισμού είναι επικίνδυνα, ή μπορώ να τα απενεργοποιήσω από το μενού «Αγαπημένα»; 3ο) Όπως και πολλοί άλλοι κάτοχοι του εν λόγω ΡΝΑ, διαπίστωσα ότι δεν παίζει mp3 αρχεία μουσικής. Βρήκα στο site της navimania κάποιες αποσπασματικές και "τηλεγραφικές" απαντήσεις (για το πώς θα μπορούσε να παίξει και mp3 με τον HPC Player), που όμως δεν με βοήθησαν καθόλου (ίσως επειδή και οι γνώσεις μου δεν είναι αρκετές, ώστε να αντιληφθώ όσα γράφονται πάνω σ’ αυτό το θέμα). Κι’ επειδή απ’ ότι διαπίστωσα το θέμα αυτό ενδιαφέρει και άλλους, μήπως θα μπορούσε κάποιος να κάνει συγκεντρωτικά μία λεπτομερή καταγραφή όλων των ενεργειών που απαιτούνται; Ευχαριστώ[/size]
crc2 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 1. Η προειδοποίηση που σου κάνει η συσκευή σου είναι για όλα τα σημεία ενδιαφέροντος και όχι μόνο ή διαφορετικό κάθε φορά. Οπότε αμα το αλλάξεις για ένα το αλλάζεις για όλα. 2. Δεν είναι τίποτα κακό , αλλα αμα δεν θέλεις να σου εμφανίζονται συνέχεια , πήγαινε μέσα στα Αγαπημένα ή σημεία Ενδιαφέροντος και ΑΠΟ - επελλεξέτα και θα είσαι έτοιμος
Kostaskouk Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 1. Η προειδοποίηση που σου κάνει η συσκευή σου είναι για όλα τα σημεία ενδιαφέροντος και όχι μόνο ή διαφορετικό κάθε φορά. Οπότε αμα το αλλάξεις για ένα το αλλάζεις για όλα.2. Δεν είναι τίποτα κακό , αλλα αμα δεν θέλεις να σου εμφανίζονται συνέχεια , πήγαινε μέσα στα Αγαπημένα ή σημεία Ενδιαφέροντος και ΑΠΟ - επελλεξέτα και θα είσαι έτοιμος Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου crc2. Ελπίζω τώρα να βρεθεί κάποιος που θα απαντήσει και στο τρίτο μου ερώτημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.