Προς το περιεχόμενο

Minimum AMD CPU για ομαλό 1080p playback

Evan_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ολα αυτα μου ακουγονται υπερβολικα..

Εγω εχω τον 3800+ ΑΜD χ64

και τρεχουν οι ταινιες που κατεβαζω απο το ιντερνετ

1080 ( 8GB συνηθως ) μια χαρα..

απλα εχω την 8800GT

δεν ειναι και καμια σπουδαια καρτα..

Εχω μια 5ετιας CRT trinitron Sony 19" που τρεχει στα 1920*1440 60hz..

Δημοσ.

καλημέρα!!!Καθυστέρησα λίγο να απαντήσω, τρεξίματα....

WinXP SP3 έχω τώρα, και οθόνη 20" LG...

Το κομπούτερ παίζει τώρα μόνο με έναν ανεμιστήρα πίσω, του κούλερ και του τροφ, κλειστά πλαινά, και χτες που το έσπρωξα 250mhz δεν.κατάλαβε.τίποτα.από θερμοκρασία...!!!παλι 37 βαθμοί...

Γενικά ναι είναι ήσυχο, αν ήταν και λιγο καλύτερο το κουτί δεν θα ακουγόταν καθόλου,

εδώ που τα λέμε ένα τραγούδι να ακούς σε μεσαια ένταση το καλύπτει το θόρυβο του κομπούτερ...

τα τρειλερ από apple σήμερα θα τα κατεβάσω και θα σας πω...

Μόνο αν θέλεις εξήγησε μου πως θα ελέγξω αυτό:

"Το σημαντικό είναι να μην γίνεται χρήση DXVA acceleration (για τις ανάγκες της δοκιμής). "

koulouri, η 8800GT δεν μπορείς να πεις οτι δεν είναι σπουδαία, εδώ μιλάμε για ενσωματωμένα,

που πριν ένα χρόνο αν το έλεγες κάπου θα γελούσαν όλοι...!!!

To Hybrid crossfire παίζει μόνο σε vista...

Δημοσ.

λοιπόν έχουμε και λέμε :

Α) Παίζει κανονικότατα χςρίς κανένα κόλλημα σε fullscreen και ανάλυση οθόνης 1680 Χ 1050

Β) Χρήση cpu από idle ο ένας πυρήνας 90% ο άλλος 20% συνολικά γυρω στο 50%...περίπου...

αναπαραγωγή έγινε με το media player classic...Θα δοκιμάσω και με VLC και BSplayer...

Δημοσ.

Με έναν 4850 και coreAVC παιζεις ΟΛΕΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ τις ματρόσκες

Αν δεν θέλεις να μπλέξεις με extra codecs και να πάρεις την τέλεια ποιότητα (με ffdshow) πας για quad.

Η κάρτα γραφικών δεν έχει σχέση με την ποιότητα του video αν δεν χρησιμοποιείς HW acceleration. Η CPU κάνει τη δουλειά.

Αν το video που παίζεις υποστηρίζει HW acceleration (M2TS, VOB, κάποιες ματρόσκες) και έχεις το 780G ακόμα και η μικρότερη δυνατή CPU είναι υπεραρκετή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...