roiss Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Εχω ενα laptop απο την ετερεια COMPAQ μοντελο : Evo 800...εγινε κατι με την ηλεκτροδοτιση και επαθαν κατι τα windows αυτο ενταξει ξαναεγαταστω τα windows λοιπων...Και μου ζηταει PRODUCT KEY και ητανε πανω στο υπολογιστη και ξεκολισε... και τωρα δεν εχω προσβαση στον υπολογιστη μου!!!!Αμα καποιος εχει το συγκικριμενο μοντελο παρακαλω ας μου τον πει!!!Εχω ψαξει στο google και δεν βρηκα ΤΙΠΟΤΑ!!!Σας παρακαλω μην σχολιασετε την ορθογραφια μου!!!! Ευχαριστω για τον χρονο σας -----Προστέθηκε 12/10/2008 στις 09 : 50 : 17----- βοηθια παιδια...
aaaaaa!!!!!! Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 αυτο το PRODUCT KEY ειναι μοναδικο,σε καθε λαπτοπ ειναι διαφορετικο,και αν στο δωσει καποιος θα χασει τα δικα του windows,δηλαδη την αδεια να τα εχει original,δεν γινετε να στο δωσει καποιος,μονο αν παρεις την microsoft που και εκει δεν νομιζω να κανουν κατι.
giorgos147 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 ένα μου έρχεται... κατέβασε τα σπασμένα... δε μου έρχεται κάτι άλλο στο μυαλό...και να πάρεις τη microsoft δε νομίζω να στον πουν αλλά δοκίμασε μία και πάρε στην ms...δε χάνεις και τίποτα
Stern Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Τα Compaq εχουν recovery cd με τον κωδικο ενσωματωμενο στο λογισμικο μετα την εγκατασταση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.