tetod17 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Λοιπον δεν ξερω τι εγινε αλλα ειναι πολυ κουφο ενα repair windows xp pro στο σημειο που λεει οτι εχει βρεθει λειτουργικο στο δισκο επελεξα να μην γινει διαμορφοση στον δισκο αλλα εγκατασταση χωρις αλλαγες κατι που κανει παλι και δεν ειχα κανενα προβλημα με τα αρχεια μου Μ ε το που ολοκληρωθηκε η διαδικασια και μπηκε μεσα στα xp δεν θπηρχε τιποτα απο τα αρχεια και ο δισκος ως δια μαγειας απο 160GB εγινε 40GB. Eκανα εμφανιση κρυφων αρχειων και φακελων αλλα τιποτα δεν υπαρχει τιποτα στο δισκο που πηγαν 120GB απο τον δισκο Παρακαλω τα φωτα σας δεν ξερω τι εχει γινει!!!!
washcloud Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 για δες στο documents and settings του user της ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ εγκατάστασης, (κι αν δεν γίνει κάτι έτσι χρειάζεσαι να κάνεις ανάκτηση αρχείων σε ΑΛΛΟ δίσκο από τον 160άρη με πρόγραμμα όπως πχ το active file recovery)
tetod17 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 και με την μειωση τησ χωρητικοτητας του δισκου τι γινεται?
washcloud Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 ? δε σε πιάνω... Αυτό που είπα είναι ότι τα αρχεία από την προηγούμενη εγκατάσταση ΔΕΝ χάθηκαν, οπότε συνεχίζουν να καταλαμβάνουν 100 τόσα Gb στο documents and settings (και μάλλον στο desktop, ε ; ) του user της προηγούμενης εγκατάστασης. Πάνε documents and settings και κοίτα για φάκελο με το username που είχες πριν το repair
darklordvader77 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 βαλε partition magic να δεις σε τι partition εμφανη κ μη εχει χωριστει ο σκληρος, κ κανε εκει εφοσον ειναι αδεια, format κ επανενωσε τα με το 40GB partition
tetod17 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Το εχω δοκιμασει δεν υπαρχει μεσα στον Documents and Settings με το ονομα της προηγοθμενησ εγκαταστσασης. Με το τo partision magic δεν εχω κανει δοκιμη Τον δισκο τον εχω βγαλει απο το pc και τον εβαλα σε κουτι για εξωτερικο δισκο και εκει δεν βλεπει 2 partision αλλα μονο ενα και αυτο μονο 40GB Εχω βαλει να εμφανιζονται τα κρυφα και τα αρχεια συστηματος μπας και δω τιποτα απο τα παλια αρχεια αλλα και παλι τιποτα Θα δοκιμασω και με το partision magic και ελπιζω να βρω ακρη Ευχαριστω ολους!!!!
washcloud Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 ...έχει πλάκα να ΜΗΝ έκανες "επιδιόρθωση των windows" ("πέρασμα από πάνω από τα παλιά δηλαδή"), αλλά να έκανες ΝΕΑ εγκατάσταση (έστω χωρίς επαναδημιουργία συστήματος αρχείων)... Το αποτέλεσμα μιας τέτοιας ενέργειας ΔΕΝ θυμάμαι ποιό είναι, αλλά "φοβάμαι" πως είναι αυτό που βλέπεις. Αν δεν έχει γίνει καμμιά εγγραφή πάνω "στις παλιές", είσαι μάλλον οκ, αλλά είτε θα χρειαστεί να επαναφέρεις "εξαφανισμένα partitions" μέσω του Test Disk, είτε να κάνεις ανάκτηση δεδομένων πχ με το Active File Recovery. Δες αν είναι θέμα επαναφοράς partition με το test disk, ακολουθώντας αυτό http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=254891&highlight=testdisk&page=4
tetod17 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Εκνευριστικα με το ολο θεμα γιατι το εχω κανει τουλαχιστον 3ης φορες στο ιδιο pc χωρις κανενα προβλημα με ακριβως την ιδια διαδικασια. Διαμορφωσα τον δισκο και θα του κανω εγκατασταση παλι απο την αρχη το μεγεθοσ του αλλαξε αλλα και παλι υπαρχει μια αποκληση της ταξεως των 10GB Εχω και ενα recovery tool και οτι καταφερω να επαναφερω. Των φρονιμων τα παιδια πριν πεινασουν μαγειρευουν. Μακαρι να το ειχα εφαρμοσει Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας και τον χρονο σας ελπιζω να φανω και εγω χρησιμος. Υ.Γ : BACKUP BACKUP BACKUP BACKUP ΠΑΝΤΑΑΑΑ
guardianx71 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Καμιά εξέταση δίσκου με αυτόματη διόρθωση του συστήματος αρχείων έκανες?
tetod17 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Τωρα δεν μπωρει να γινει τιποτα εκανα format
washcloud Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 ...και "φορμάτ" να έκανες, τα παλιά αρχεία υπάρχει (καλή μάλιστα...) περίπτωση να τα βρεις (με το Active File Recovery) . Θα χρειαστείς όμως ΑΛΛΟ δίσκο στον οποίο θα τα ανακτήσεις. Η "μόνη" περίπτωση να μην βρεις κάτι, είναι αφού κάνεις write zeros - aka "low level format". Όσο για τα "χαμένα Gb" , αν ο δίσκος "είναι" 160 Gb, και βλέπεις πλέον σύνολο κοντά στα 150, δεν έχει "χαθεί" τίποτα : Τα 160 είναι "ονομαστικά" - απλά δεν το είχες προσέξει την πρώτη φορά...http://www.cdfreaks.com/news/13819-How-do-you-measure-hard-disk-capacity.html
tetod17 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Εκανα επαναφορα με το easy recovery professional χωρις τιποτα ιδιαιτερο σαν αποτελεσμα κατι βρηκε αλλα οχι σπουδαια πραγματα θα δοκιμασω και αυτο και θα πω τα αποτελσματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.