Προς το περιεχόμενο

μπλε οθονη.....

johnmagkaiver

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Το pc μου βγάζει συχνά μπλε οθόνη συνήθως όταν έχει λίγη ώρα που το έχω ανοίξει. Μπορούμε να μάθουμε τι είναι ο κάθε κωδικός που βγάζει στην μπλε οθόνη ?

Πιστεύω ότι αν έχει πρόβλημα κάτι αυτό θα είναι η η μητρική η ο επεξεργαστής , και αυτό το λέω γιατί τα περισσότερα τα έχω αλλάξει .

Το pc μου είναι παλιό 6 ετών είναι ένα athlon xp 2600+

Ότι άλλο θέλετε ρωτήστε με.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Οι μπλε οθόνες BSOD εμπειρικά οφείλονται συνήθως ή στις μνήμες ή στη vga η οποία υπερθερμένεται ή είναι στα τελευταία της... αν αυτά που λέει στη μπλε οθόνη μπορείς να τα διαβάσεις και δεν είναι ακαταλαβήστικα τότε μάλλον vga αλλιώς μάλλον RAM... τσέκαρε τη vga μήπως καιει όταν βγάζει μπλέ οθόνη... και πες περίπου τι λέει..

Δημοσ.

την ιδια μπλε οθονη εβγαζε και σε μενα.

προσοχη ομως!!!

τα ακαταλαβιστηκα γραμματα σου δινουν την συμαντικη πληροφορια για το τι προβλημα εχει το μηχανημα του καθενος

στο κατω μερος της μπλε οθονης απ`οτι θυμαμαι γραφει ***stop ....... ......... ...... ...........

σε καθε κουκιδα αντιστοιχει ενας αριθμος που συνηθως ειναι της μορφης 0x00000005(π.χ)

εμας δεν μας ενδιαφερουν ολοι οι αριθμοι παρα ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΤΟΠ δηλ(0x00000005 π.χ)

γραψε τον αριθμο σε ενα χαρτι πηγαινε στο google και αντεγραψε τον.

κανε αναζητηση και μπες στη γνωσιακη βαση της microsoft. εκει σου εξηγει το προβλημα του υπολογιστη σου.

Υ.Γ

Μπορει επισης να ειναι και προβλημα σκληρου οπως συνεβει και με εμενα.

Δημοσ.

Το BSOD είναι η μπλέ οθόνη..... δεν είπα να διαβάσεις κάτι συγκεκριμένο αλλά είπα αν μπορείς να διαβάσεις ΚΑΤΙ οτιδήποτε εκτώς από το στοπ που λέει ο avraam5....

Δημοσ.

σας ευχαριστω ολους για τι μεχρι τωρα βοηθεια σας.

οπως ειπα το pc μου ειναι παλιο. παιζει να βρω τιποτα καπου να το αντικαταστησω?

μιλαω για μητρικη ι επεξεργαστη.

Δημοσ.

Ποιο μηχάνημα είναι ?? Ακριβώς το μοντέλο αν γίνεται.

Για να ξέρουμε τι τύπο πρέπει να ψάξεις !!!

υ.γ.

Χρησιμοποίησε το CPUZ για να μας πεις

>http://www.cpuid.com/cpuz.php

Δημοσ.

CPU Type AMD Athlon XP, 2066 MHz (12.5 x 165) 2600+

Motherboard Name Albatron KM18G Pro (3 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio, Video, LAN)

αυτα.θελω αν γινετε να βρω και μεγαλυτερο επεξεργαστη, αν δεν κανω λαθος περνει μεχρι τον 3000+

Δημοσ.

εχω νεα.

βγαζει αυτο

stop:0x0000007F (0χ0000000D,0X00000000,0X00000000,0X00000000)

μπορει να εκανα λιγο λαθος σε αυτα μεσα στην παρενθεση, το αλλο ειναι οκ.

εκανε μπλε οθονη και με αλλο κωδικο αλλα δεν προλαβα να τον δω καλα αλλα αν δεν κανω λαθος γραφει

stop:0x0000000A

για αυτα μεσα στην παρενθεση σε αυτο δεν τα προλαβα.

Δημοσ.

σας ευχαριστω ολους σας για την μεχρι τωρα βοηθεια.

α εβγαλε και αλλο σε μπλε οθονη

stop: ox00000050(0xF9F24688,0x00000000,0x804E5DE5m0x00000000)

Δημοσ.

Γεια σας,προσφατα ειπα να αναβατημισω τον η/υ μου και δεν ως καμενος δεν λυπειθηκα τα λεφτα..ετσι ειπα να βαλω sli συστημα.Ο η/υ πλεον διαθετει μια asus striker ii xtreme μιτρικη e8600 3.33 gh core duo,2x2gb dual channel ddr3 ram(1333mh),και δυο καρτες geforce 9800gt 1g gddr3 gigabyte σε διατακση sli(οπως προανεφερα).Το προβλημα ειναι οτι οταν παω να βαλω να κανει install το medal of honor airborne μου πεταει μπλε οθονη..πιστευα οτι ηταν οι drivers των καρτων των γραφηκων αλλα εχω βαλει τους τελευταιους..επισης πιστευα μηπως τροφοδοτικο αλλα αγορασα νεο 850watt.Παιδια σας παρακαλω βωηθηστε και πειτε αν μπορειτε τι συμβαινει..

Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...