dermitzos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Σας περιγράφω ένα περιστατικό που έγινε πέρυσι σε εμένα, έναν ξάδερφό μου και ένα φίλο μου στην περιοχή που μένω (Παλαιόχωρα Χανίων) Μία ωραία πρωία, παίρνουν τηλέφωνο τον πατέρα μου από την vivodi και του λένε για την προσφορά τους double play με τηλεφωνία και απεριόριστο internet χωρίς πάγιο οτε. Ο πατέρας μου γνώριζε πως δεν περνάνε γραμμές και τους ρώτησε πως θα βγω απο τον οτε χωρίς τις γραμμές τους. Του απάντησαν πως σε έναν μήνα θα έρθουν γραμμές από την εταιρία και τον πρώτο αυτόν μήνα θα είναι δωρεάν τα πάντα. Αυτοί είχαν απεικοινωνήσει και με 2 γνωστούς μου στην ίδια περιοχή, και γνωρίζοντάς το αυτό ο πατέρας μου, τους απάντησε ναι. Τον επόμενο μήνα έρχεται ο λογαριασμός για το πρόγραμμα της vivodi classic το οποίο είναι μόνο για τηλεφωνία μαζί με το παγιο του οτε. Αμέσως καναμε διακοπή της εταιρίας. Τα συμπεράσματα δικά σας
Tenshi Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Τα συμπεράσματα δικά σας Στην Villariba ακόμα τρίβουν...στα Παλαιόχωρα Χανίων ακόμα σκάβουν...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 μήπως άργησες κάπως να τα postάρεις?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Vivodi Double Play Here (telefonet+) 20?/μηνα χωρις ΟΤΕπαγιο με: εως 24mbps dsl (λογω αποστασης εχω 10 πραγματικα) δυο τηλεφωνικους αριθμους (γραμμες), ο καθενας απο τους 2 εχει: Απεριοριστες αστικες/υπεραστικες/διεθνεις κλησεις (σε 21 χωρες) Θα μου πεις κανω διαφημιση στη Vidodi? Θα σου απαντησω, αφου ειμαι υπερ-ικανοποιημενος γιατι οχι? Λιγο ειναι να σου ερχεται ο λογαριασμος καθε μηνα και μαζι με τις κλησεις προς κινητα και το παγιο που περιλαμβανει ολα τα αλλα να βλεπεις χρεωση 23?? Με τον οτε κατω απο 70ρι (το διμηνο) δεν ειχε ερθει ποτε (και δε περιλαμβανε και το dsl που το πληρωνα αλλου ξεχωριστα). Τα συμπερασματα επισης δικα σας...
vretman Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Χωρις να θελω να κανω κι εγω διαφημιση θα συμφωνησω με τον GeorgeMan.Ιλισσια ειμαι και υπερικανοποιημενος απο τη Vivodi...Το μονο αρνητικο που εχουν κοψει τις πορτες 80 και 23 αλλα απο το ρουτερ που σου δινουν αυτοι...Και αν ψαξεις λιγο,τετοιου ειδους προβληματα ευκολα λυνονται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.