skorpios69 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Καλησπέρα σε όλους. Έχω ένα προβληματάκι και θα ήθελα αν είναι δυνατόν να με βοηθήσει κάποιος αν μπορεί. Λοιπόν έχω έναν εκτυπωτή Epson Stylus Color 480 τον οποίο είχα εγκατεστημένο στον παλιό μου ΗΥ που ήταν win98. Πήρα καινούριο ΗΥ με winXP το CD όμως της Epson δεν ήταν για ΧΡ. Έτσι κατέβασα το Driver, πιστεύω το σωστό, απο τη σελίδα της εταιρείας και κάνω εγκατάσταση. Τώρα προκύπτει το πρόβλημα. Ενώ κάνω εγκατάσταση κάποια στιγμή μου βγάζει ένα εικονίδιο που λέει συνδέστε τον εκτυπωτή με τον υπολογιστή ενώ τον έχω συνδεμένο, η σύνδεση είναι με καλώδιο παράλληλης σύνδεσης όχι USB, κανονικά. Είναι λοιπόν σαν να μην τον αναγνωρίζει. Γιατί να συμβαίνει αυτό και τι μπορώ να κάνω; Ας μου δώσει παρακαλώ κάποιος αν μπορεί τα φώτα του γιατί αρχίζω να απελπίζομαι σε σημείο που θα πάρω τον εκτυπωτή και θα τον φουντάρω απο το μπαλκόνι. Ευχαριστώ!!!!!!
parisb Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Καλησπέρα σε όλους. Έχω ένα προβληματάκι και θα ήθελα αν είναι δυνατόν να με βοηθήσει κάποιος αν μπορεί.Λοιπόν έχω έναν εκτυπωτή Epson Stylus Color 480 τον οποίο είχα εγκατεστημένο στον παλιό μου ΗΥ που ήταν win98. Πήρα καινούριο ΗΥ με winXP το CD όμως της Epson δεν ήταν για ΧΡ. Έτσι κατέβασα το Driver, πιστεύω το σωστό, απο τη σελίδα της εταιρείας και κάνω εγκατάσταση. Τώρα προκύπτει το πρόβλημα. Ενώ κάνω εγκατάσταση κάποια στιγμή μου βγάζει ένα εικονίδιο που λέει συνδέστε τον εκτυπωτή με τον υπολογιστή ενώ τον έχω συνδεμένο, η σύνδεση είναι με καλώδιο παράλληλης σύνδεσης όχι USB, κανονικά. Είναι λοιπόν σαν να μην τον αναγνωρίζει. Γιατί να συμβαίνει αυτό και τι μπορώ να κάνω; Ας μου δώσει παρακαλώ κάποιος αν μπορεί τα φώτα του γιατί αρχίζω να απελπίζομαι σε σημείο που θα πάρω τον εκτυπωτή και θα τον φουντάρω απο το μπαλκόνι. Ευχαριστώ!!!!!! Μηπως να αποσυνδεσεις τον εκτυπωτη και να τον συνδεσεις οταν ζητηθει?
androu Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 το πρόγραμμα μπορεί να ψάχνει για εκτυπωτή σε usb. Στην παράλληλη θέλει LPT1 νομίζω να επιλέξεις
aladdin7 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Ξεκίνα την εγκατάσταση χωρίς να έχεις το εκτυπωτή σου συνδεδεμενο! Να τον συνδέσεις όταν σου ζητηθεί! Τα ίδια μου έκανε και μένα!
skorpios69 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Ξεκίνα την εγκατάσταση χωρίς να έχεις το εκτυπωτή σου συνδεδεμενο! Να τον συνδέσεις όταν σου ζητηθεί! Τα ίδια μου έκανε και μένα! Έκανα αυτό που είπες αλλά πάλι τίποτα. Ψάχνει όλη την ώρα χωρίς να βρίσκει τίποτα. Μάλιστα μπήκα στα BIOS και άλλαξα τη θύρα του LTP που ήταν μόνο ECP σε ECP+EPP και όμως δεν έγινε τίποτα. Μήπως μπορεί να φταίει το καλώδιο που συνδέει εκτυπωτή με ΗΥ; Τι άλλο μπορώ να κάνω;
talos_2002 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Άλλαξε το καλώδιο. Αν είσαι από Θεσσαλονίκη, να σου χαρίσω ένα δικό μου να δοκιμάσεις. Παλιότερα το έκανα αυτό και έστρωσε. Είχα έναν τέτοιο εκτυπωτή μέχρι την Παρασκευή. Δεν χρειάστηκα όμως οδηγούς, αν θυμάμαι καλά, επειδή είχαν τα ΧΡ. Αλήθεια, έχει ακόμα μελανάκια για αυτο το μοντέλο; Edit: Οι οδηγοί είναι από εδώ; http://esupport.epson-europe.com/ProductHome.aspx?lng=el-GR&data=qBjAbS6NcI0CBUfUNqkqj7kmjtd00cjQrZrk6rWslY8U003D&tc=6
skorpios69 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Άλλαξε το καλώδιο. Αν είσαι από Θεσσαλονίκη, να σου χαρίσω ένα δικό μου να δοκιμάσεις. Παλιότερα το έκανα αυτό και έστρωσε.Είχα έναν τέτοιο εκτυπωτή μέχρι την Παρασκευή. Δεν χρειάστηκα όμως οδηγούς, αν θυμάμαι καλά, επειδή είχαν τα ΧΡ. Αλήθεια, έχει ακόμα μελανάκια για αυτο το μοντέλο; Edit: Οι οδηγοί είναι από εδώ; http://esupport.epson-europe.com/ProductHome.aspx?lng=el-GR&data=qBjAbS6NcI0CBUfUNqkqj7kmjtd00cjQrZrk6rWslY8U003D&tc=6 Ευχαριστώ φίλε μου. Κατ΄αρχήν ναι είμαι απο Θεσσαλονίκη. Να σου πω το πρωί πήρα τον εκτυπωτή στη δουλειά να τον συνδέσω σε ένα υπολογιστή εκεί με διαφορετικά καλώδια κτλ Αλλά πάλι τίποτα. Και πήρα την απόφαση να μην παιδεύομαι πλέον και να πάρω καινούριο. Έτσι πως έγιναν οι τιμές τώρα συμφέρει να παίρνεις εκτυπωτές παρά μελανάκια. Όσο για τα μελανάκια που λες δεν ξέρω αφού έχω να τον χρησιμοποιήσω δύο χρόνια. Έβρισκα όμως και μάλιστα και ημιτασιόν. Να είσαι καλά πάντως για τη συμβουλή σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.