Προς το περιεχόμενο

εξερευνηση των windows σταματησε να λειτουργει!HELP!

merkon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολους!αντιμετωπιζω ενα τεραστιο προβλημα και θα ειμαι ευγνωμων αν μου δωσετε μια λυση!λοιπον...(εχω windows vista home premium) οταν ανοιγω τον pc μου,και παταω στον φακελο administrator,τοτε μου εμφανιζεται το εξης μηνυμα:το στοιχειο windows explorer σταματησε να λειτουργει.και ψαχνει για μια λυση και μετα απο 2-3sec. μου εμφανιζεται μια κοκκινη οθονη!βεβαια το προβλημα υπαρχει ακομα.κανω επανεκινηση τον pc και παλι τα ιδια.εχω σκεφτει να κανω format και ξανα εγκατασταση των windows αλλα εχω πολλα και σημαντικα εγγραφα που δεν θελω να χασω!

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΛΥΣΗ???:fear::fear::fear:

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ!

Δημοσ.

Βάλε μέσα το cd των vista και θα κάνεις επιδιόρθωση των windows αλλιώς repair.. θα το επιλέξεις από τα menu που θα σου βγάλει...δεν θυμάμαι που ακριβώς το λέει.... έτσι το πρόβλημα θα λυθεί αν είναι όντως αυτό που λέει... αλλά το βλέπω χλομό.... ερώτηση..? έχεις antivirous εγκατεστημένο..? αν ναι κάνε ένα update και ψάξε μήπως βρει τπτ και δοκίμασε να ψάξεις και με το MalwareBytes Anti-malware (MBAM) μήπως είναι κανένας ιός που είναι πολύ πιθανό.... good luck..!

Δημοσ.
Βάλε μέσα το cd των vista και θα κάνεις επιδιόρθωση των windows αλλιώς repair.. θα το επιλέξεις από τα menu που θα σου βγάλει...δεν θυμάμαι που ακριβώς το λέει.... έτσι το πρόβλημα θα λυθεί αν είναι όντως αυτό που λέει... αλλά το βλέπω χλομό.... ερώτηση..? έχεις antivirous εγκατεστημένο..? αν ναι κάνε ένα update και ψάξε μήπως βρει τπτ και δοκίμασε να ψάξεις και με το MalwareBytes Anti-malware (MBAM) μήπως είναι κανένας ιός που είναι πολύ πιθανό.... good luck..!

ευχαριστω πολυ για την γρηγορη απαντηση.εβαλα το cd των windows vista στο pc μου,αλλα δεν μου ειχε πουθενα την επιλογη repair,ουτε επιδιορθωση.μονο την εγκατασταση.ναι εχω antivirus (panda 2007)και ναι κανω συνεχως updates(2 φορεσ την ημερα).προτεινεις τιποτα αλλο?

τελικα εκανα search με το προγραμματακι αυτο που μου ειπες και μου βρηκε 21 μολυσμενα αρχεια...τα περισσοτερα ηταν registry key...

Δημοσ.

φαντάζομαι τα έκανες όλα remove όσα βρήκε ε..? θα σου πρώτεινα να βάλεις το kaspersky 7 για antivirous....γιατι απ ότι κατάλαβες το panta είναι ολίγον τι μούφα όχι μόνο για το συγκεκριμένο αλλά γενικά... το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει μετά από επανεκίνηση..?

Δημοσ.
φαντάζομαι τα έκανες όλα remove όσα βρήκε ε..? θα σου πρώτεινα να βάλεις το kaspersky 7 για antivirous....γιατι απ ότι κατάλαβες το panta είναι ολίγον τι μούφα όχι μόνο για το συγκεκριμένο αλλά γενικά... το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει μετά από επανεκίνηση..?

δεν εχω κανει ακομα επανεκινηση φιλε μου...εσυ τι πιστευεις?οτι θα εχει λυθει το προβλημα...?μακαρι..παντως σε ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

Για να κανεις επιδιορθωση θα βαλεις το cd κανεις επανεκκινηση πατας ΤΑΒ-F8 και σε βγαζει σε μια σελιδα με 3 επιλογες.Διαλεγεις αυτη που λεει cdrom και σε ξεκιναει απο το cd οπου εκει παλι εχεις 2 επιλογες εγκατασταση και επιδιορθωση.

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ και εσενα.εκανα scan με το Anti-malware και μου βρηκε 22 infected items,οπως ειχα πει και πριν.εκανα λοιπον remove και επειτα εκανα επανεκινηση.ολα ηταν μια χαρα!(ακομα και κατι rundll error που μου εβγαιναν καθε φορα που ανοιγα το pc!)απο οτι φαινεται ηταν ολα μολυσμενα.ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας.αν κατι παει στραβα θα σας ενημερωσω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...