Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Acer Travelmate 4070...

H.P. Baxxter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω εναν Acer Travelmate 4070, εδω και δυο χρονια....

Εδω και δυο εβδομαδες εχω το εξης προβλημα. Μια μερα τον ανοιξα και διαπιστωσα οτι δε μπορουσα να γραψω - το πληκτρολογιο ηταν νεκρο. Βλεποντας τη ''Διαχειρηση Εργασιων'' ειδα οτι η χρηση CPU ηταν 100% (!!!!)....Ουτε να τον κλεισω δε μπορουσα...ΑΝαγκαζομουν κι εβγαζα τη μπαταρια για να κλεισει....

Τoν εκανα επανεκκινηση μα αυτος εκανε τα δικα του....Προσπαθησα 3 ολοκληρα βραδυα να ξανακανω εγκατασταση τα ΧΡ....αφου εκανα πρωτα format στο δισκο...Τιποτα!

Το εδωσα σε ενα φιλο που αυτη ειναι η δουλεια του να μου πει τη γνωμη του....Μετα απο μερες δοκιμων δεν βγαλαμε κανενα συμπερασμα....Οταν θελει δουλευει, οταν δεν θελει οχι....Σημερα για να ανοιξει, τον εκανα δυο φορες ''Επαναφορα συστηματος'' απο Safe mode και τωρα δουλεψε...Με χιλια ζορια εγινε!!!

Οταν τελικα μπει στα Windows, καποιες λειτουργιες τις κανει με το ποντικι (τα ζωα μου αργα βεβαια..) ενω το πληκτρολογιο δεν αποκρινεται (αν θυμηθει μετα απο 50 χτυπηματα σε ενα πληκτρο μπορει να το ''γραψει'')....ωσπου τελικα κολλαει!!! Ουτε το on/off δεν πιανει...Βγαζω τη μπαταρια για να το κλεισω....Τωρα απο αυτο γραφω και δεν μου παει να το κλεισω....

Φυλλο-φτερο τον καναμε....Τωρα το δοκιμασα παλι και δουλεψε...Για να δουμε....Μου φαινεται οτι μαλλον οταν περναω κατι καινουργιο θα πρεπει να δινω και ενα νεο σημειο επαναφορας...

Εχει κανεις να προτεινει κατι?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...