kkgas Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 γνωρισει κανεις αυτο το συστημα? τι κανει αν ειναι ενταξει και γενικα τι "παιζει" με αυτο?
pcfan Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Να εμπιστεύεσαι περισσότερο τα λειτουργικά που δεν έχουν υποστεί αλλαγές γιατί είναι και πιο σταθερα και σου εμπνέουν περισσότερο σιγουριά.
giorgos147 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 θα συμφωνήσω απόλυτα με τον pcfan ! αν θες κάτι διαφορετικο....αλλαξε λειτουργικό...απο windows πχ βάλε mac ή linux και μη βάζεις "πειραγμένα"
kkgas Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 ρωτησα αν γνωριζετε κατι αρνητικο η θετικο για αυτο το λειτουργικο, παντος εχω το εγκατεστησα( πριν 1 ωρα) σε ενα δευτερο λαπτοπ που εχω για δοκιμες και δεν βλεπω μεχρι στιγμης κατι αρνητικο.......... για αυτο και ρωτησα μηπως βρω καποιον που το εχει δοκιμασει πριν απο μενα
Αδμιν Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 ρωτησα αν γνωριζετε κατι αρνητικο η θετικο για αυτο το λειτουργικο Σε αυτό σου απάντησαν. Θα συμφωνήσω και εγώ με τον pcfan. Ποιος ξέρει τι rootkits/trojan/spywares/crapwares/warez θα υπάρχουν μέσα στο σύστημα και τι κάνουν... Επίσης είναι και παράνομα (εκτός αν τα έχεις ενεργοποιήσει με αυθεντικό s/n)
Luxx Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Ποιος ξέρει τι rootkits/trojan/spywares/crapwares/warez θα υπάρχουν μέσα στο σύστημα και τι κάνουν...Πλακα πλακα, ποτε δε το ειχα σκεφτει αυτο.. Μπορει να εχουν τιποτα προγραμματα για να κλεβουν κωδικους.. Who Knows;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.