pauline20 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 καλησπερα παιδια!!! εχω ενα προβληματακι κ σας ζητω παλι βοηθεια!! λοιπον μολις πηρα το call of duty 2 αλλα δυστυχως δεν το τρεχει ο Η/Υ! μου βγαζει το μενου, παταω start κ μου εμφανιζει ενα παραθυρο με τιτλο Fatal Error το οποιο λεει: Video card or driver doesn't support alpha blending! τι μπορω να κανω???!!!! ευχαριστω πολυ!!!
pauline20 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 θα σε γελασω φιλε μου.. λες αυτο να ειναι το προβλημα??? το τελευταιο παιχνιδι που επαιξα ηταν το scratches κ χρειαζοταν καρτα γραφικων 16ΜΒ openGL
Hlapatsas Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Εχμμμ, πόσο παλαιό είναι το Pc σου ρε παλικάρι;
pauline20 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 καταρχην δεν ειμαι παλικαρι οκ??!!! το λαπτοπ ειναι 2 χρονων!!
Radiatedsoul Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δε το παιζει το λαπτοπ σου, λογω πολυ παλιας και αδυναμης καρτας γραφικων. Αν θελεις να παιξεις cal of duty 2 σε λαπτοπ, δυστυχως θα πρεπει να αγορασεις ενα καινουργιο.
@byZo Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 ...Και μάλιστα με ξεχωριστή κάρτα γραφικών γιατί οι ενσωματομένες στην μητρική δεν είναι και ότι καλύτερο για παιχνίδια. Το COD2, αν και παλιό παιχνίδι, έχει αρκετές απαιτήσεις απο την κάρτα γραφικών. Θα πρέπει η κάρτα να είναι άνω του μετρίου για να παίξει με αξιοπρέπια.
padelis71992 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Ρε παιδια αφου λυσαμε το θεματακι του φιλου (ισως εκεινος να δυσαρεστηθηκε) μπορειτε να μου πειτε μηπως υπαρχει κανενας τροπος να παιξω call of duty 2 σε vista????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.