Προς το περιεχόμενο

CALL OF DUTY 2**

pauline20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια!!! εχω ενα προβληματακι κ σας ζητω παλι βοηθεια!! λοιπον μολις πηρα το call of duty 2 αλλα δυστυχως δεν το τρεχει ο Η/Υ! μου βγαζει το μενου, παταω start κ μου εμφανιζει ενα παραθυρο με τιτλο Fatal Error το οποιο λεει: Video card or driver doesn't support alpha blending! τι μπορω να κανω???!!!! ευχαριστω πολυ!!!:-)

Δημοσ.

θα σε γελασω φιλε μου.. λες αυτο να ειναι το προβλημα???:-( το τελευταιο παιχνιδι που επαιξα ηταν το scratches κ χρειαζοταν καρτα γραφικων 16ΜΒ openGL

Δημοσ.

Δε το παιζει το λαπτοπ σου, λογω πολυ παλιας και αδυναμης καρτας γραφικων.

Αν θελεις να παιξεις cal of duty 2 σε λαπτοπ, δυστυχως θα πρεπει να αγορασεις ενα καινουργιο.

Δημοσ.

...Και μάλιστα με ξεχωριστή κάρτα γραφικών γιατί οι ενσωματομένες στην μητρική δεν είναι και ότι καλύτερο για παιχνίδια.

Το COD2, αν και παλιό παιχνίδι, έχει αρκετές απαιτήσεις απο την κάρτα γραφικών. Θα πρέπει η κάρτα να είναι άνω του μετρίου για να παίξει με αξιοπρέπια.

Δημοσ.

Ρε παιδια αφου λυσαμε το θεματακι του φιλου (ισως εκεινος να δυσαρεστηθηκε) μπορειτε να μου πειτε μηπως υπαρχει κανενας τροπος να παιξω call of duty 2 σε vista????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...