arxaggelos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δεν ξέρω αν έχει ξανασυζητηθεί το θέμα, δεν βρήκα κάτι...Πρόκειται για την ίδια εταιρια? Πρόσεξα ότι τα site είναι όχι απλώς πανομοιότυπα, αλλά έχουν και σε γενικές γραμμές τα ίδια προϊόντα, ίδιες περιγραφές και ίδιες τιμές. Αν είναι έτσι μάλλον ανήκουν και οι δύο στην Dixxons. Αν αυτό είναι καλή ή κακό είναι άλλο θέμα...
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Εβαλε ο Μανωλιος τα ρουχα αλοιως φιλε μου. Και τα δυο Κωτσοβολος ειναι.Οπως παλια και το Ραδιο Αθηναι που νομιζω εκλεισε.
random Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 οπως λέει και το μοττό: Multi-Brand Multi-Channel Single Minded
arxaggelos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 ωραίο μπάχαλο με τις μάρκες....Thanx παιδιά
furious99 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Τα ζευγάρια μέχρι στιγμής είναι: 1. Electroworld - Κωτσο 2. Mediamarkt - Saturn Νέες επωνυμίες και τιμές ίδιες - να χαρώ ανταγωνισμό...Καρτέλ...
arxaggelos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Μου θυμίζει την ιστορία που είχε κυκλοφορήσει κάαααααποτε ότι η Pepsico ανήκει στα ίδια συμφέροντα με την Coca Cola Company, και ότι είναι απλώς εσωτερικός ανταγωνισμός που δίνει την ψευδαίσθηση του πραγματικού ανταγωνισμού. Δηλσδή αν κατάλαβα καλά ουσιαστικά στην ελλάδα υπάρχουν 2-3 ονόματα που φαίνονται σαν 23, και από όπου και να πάρουμε πάνε στην ίδια τσέπη...nice.....
@topos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Τα ζευγάρια μέχρι στιγμής είναι: 1. Electroworld - Κωτσο 2. Mediamarkt - Saturn Νέες επωνυμίες και τιμές ίδιες - να χαρώ ανταγωνισμό...Καρτέλ... Και συμφωνα με το παραπανω λινκ dsg=electroworld-kostovolos-pixmania
Tuko Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Εβαλε ο Μανωλιος τα ρουχα αλοιως φιλε μου. Και τα δυο Κωτσοβολος ειναι.Οπως παλια και το Ραδιο Αθηναι που νομιζω εκλεισε. Ράδιο Αθήναι έχει ένα σίγουρα στην Βουλιαγμένης (ύψος Αργυρούπολης περίπου) και δε ξέρω αν έχει και...Στουρνάρη - Πατησίων γωνία; Αλλά ναι, έτσι είναι, ο κύριος Μανωλιός είναι πάντα στη μόδα.
lionmaster03 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Eιναι μια τακτικη για να μεγαλωσουν τα μεριδια τους στην αγορα......
Stean_202 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Μου έκανε εντύπωση η απάντηση ενός πωλητή του Saturn όταν τον ρώτησα τι παίζει σχετικά με την εγκατάσταση ενός ραδιο/cd αυτοκινήτου (περισσότερο από περιέργεια, δεν το πήρα τελικά). Μου απάντησε ότι ακόμα δεν έχουν τεχνικούς για αυτή την δουλειά , αλλά μπορώ να περάσω από ένα mediamarkt και εκεί θα μου το φτιάξουν, αφού όπως μου είπε "το ίδιο πράγμα είμαστε".
Barbattilas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Καλα εγώ το χα καταλάβει από την πρώτη μέρα που πάτησα, το πρώτο τρίμηνο λειτουργίας. Ειχαμε πάει να πάρουμε ηλεκτρικές συσκευές από το Electroworld και ψάχναμε τις διαφορες στις τιμές. Να σημειώσω ότι από τον Κωτσόβολο απέχει μόλις 100 μέτρα. Ε σε κάποια στιγμή, επειδή έψαχνα κι ένα δωρακι ρολόι-gadget που χε τελείωσει στο Electroworld και πήγα στον Κωτσόβολο, ο πωλητής μου πε να πάω απέναντι, που μάλλον θα έχει! Σε ποιο άλλο καταστημα σε στελνουν στον "ανταγωνιστή" τους? Κι ύστερα η ιστοσελίδες τους ,μαμώ την στραβομάρα μου , βγαζουν μάτι.... Η μία σε κόκκινο η άλλη σε μπλε φόντο! Στην αρχή για ξεκάρφωμα είχαν και διαφορετικές προσφορες. Τωρα εχουν ίδιες τιμές, ίδιες προσφορες, ίδιο στοκ... :S ΤΣ, ΤΣ, ΤΣ...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 e-shop - multirama. Ναι ζευγαρακι κι αυτοι... Μονο που τα Multirama ειναι πλεον made by Γερμανος και δεν εχουν καμια σχεση ειτε στα προϊοντα ειτε στις τιμες με το e-shop, το οποιο βλεπω οτι ολοι φτυνουν και βριζουν για το κακο σερβις του, αλλα καθε χρονια 'αναγκαζεται' να αναθεωρησει η διοικηση του τα αναμενομενα εσοδα (και το τζιρο), προς τα πανω φυσικα...
k_w_t Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Ράδιο Αθήναι έχει ένα σίγουρα στην Βουλιαγμένης (ύψος Αργυρούπολης περίπου) Εκλεισε αυτο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.