Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Οσο και αν θελω να το αποφυγω τελικα θα μου δωσουν στην δουλεια υπηρεσιακο κινητο...Α ρε Τακη τι ας κανεις !!!! Επειδη δεν εχω καμμια διαθεση να το κουβαλαω μαζι μου και το δικο μου δεν το αποχωριζωμαι αν το εχω μονιμα κλειστο και εχω ενεργοποιησει εκτροπη ολων των κλισεων στο δικο μου θα υπαρχει χρεωση σε καποιο αλλο κινητο εκτος αυτου που με καλει ??? Αναγνωριση κλισης θα εχω στο δικο μου κινητο ως αναφορα τις προωθουμενες σε αυτο κλισεις ??? Ευχαριστω.
hristos 22 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Χρεωση σε εκτροπη κλησεων εχει μονο αυτος που καλει με τον αριθμο κινητου που κανει την εκτροπη στο αλλο νουμερο..........καμια αλλη χρεωση δεν υπαρχει...δηλαδη....στη δικη σου περιπτωση... Οταν σε καλει ο οποιοσδηποτε.αυτος θα χρεωνεται κληση προς το νουμερο της δουλειας σου και το νουμερο της δουλεια σου προς το δικο σου νουμερο.....κατανοητο?..... Σαν να περνει καποιος τηλεφωνο στο 69.......... και αυτο στο 69........... Με απλα λογια το μονο που σε ενδιαφερει ειναι εαν ελενχετε και ποιος πληρωνει το τηλεφωνο της εταιριας.......εαν το πληρωνεις εσυ......φυσικα και δεν συμφερει...αλλιως παρε το τηλεφωνακι σου και ασε τη δουλεια σου να τα πληρωνει.... Οσο για την αναγνωρηση δεν παιζει ρολο πουθενα..........
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Χρεωση σε εκτροπη κλησεων εχει μονο αυτος που καλει με τον αριθμο κινητου που κανει την εκτροπη στο αλλο νουμερο..........καμια αλλη χρεωση δεν υπαρχει...δηλαδη....στη δικη σου περιπτωση...Οταν σε καλει ο οποιοσδηποτε.αυτος θα χρεωνεται κληση προς το νουμερο της δουλειας σου και το νουμερο της δουλεια σου προς το δικο σου νουμερο.....κατανοητο?..... Σαν να περνει καποιος τηλεφωνο στο 69.......... και αυτο στο 69........... Με απλα λογια το μονο που σε ενδιαφερει ειναι εαν ελενχετε και ποιος πληρωνει το τηλεφωνο της εταιριας.......εαν το πληρωνεις εσυ......φυσικα και δεν συμφερει...αλλιως παρε το τηλεφωνακι σου και ασε τη δουλεια σου να τα πληρωνει.... Οσο για την αναγνωρηση δεν παιζει ρολο πουθενα.......... Ευχαριστω.Αν καταλαβα καλα το υπηρεσιακο κινητο θα χρεωνεται σαν να κανει αυτο τις κλισεις στο δικο μου κινητο.Ειναι κατι που δεν το θελω αυτο ομως. Το υπηρεσιακο η ΔΕΗ θα το πληρωνει ( Τακης ...) και δεν θελω να ακουσω κουβεντα οτι το χρεωνω εγω.
hristos 22 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Καλα καταλαβες ακριβως αυτο ενοουσακαι ακριβως αυτο ισχυει
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Η μονη λυση θα ηταν συσκευη με διπλη καρτα αλλα μονο ενα motorolla κυκλοφορει για την ωρα κι εγω ειμαι Nokia-κιας. Ευχαριστω παντως.
hristos 22 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Και ενα Sansung αυτο http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1133675&page=2&Manufacturer=Samsung&category=69978004&catalog=22
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Και ενα Sansung αυτο http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1133675&page=2&Manufacturer=Samsung&category=69978004&catalog=22 Αυτο εννοουσα.Εκ...παραδρομης εγραψα motorolla.
mclaren1979 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Υπαρχει και αυτο http://www.gps-com.gr/default.asp?psid=1144&sid=6462&LangId=47 με 2 καρτες ενεργες ταυτοχρονα και με ελληνικό μενου και δεκτη Τηλεόρασης που πιάνει πολυ καλα σχεδον όλα τα καναλια για να σκοτωνεις και την ωρα σου. Εγω πλεον ξεκολλησα απο πασεντζια στο γραφειο και το γυρισα σε τηλεοραση
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Υπαρχει και αυτο http://www.gps-com.gr/default.asp?psid=1144&sid=6462&LangId=47 με 2 καρτες ενεργες ταυτοχρονα και με ελληνικό μενου και δεκτη Τηλεόρασης που πιάνει πολυ καλα σχεδον όλα τα καναλια για να σκοτωνεις και την ωρα σου. Εγω πλεον ξεκολλησα απο πασεντζια στο γραφειο και το γυρισα σε τηλεοραση Ποσο καιρο το εχεις ??? Ειναι αξιοπιστο ???
dali13gr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Αν έχεις Vodafone(που μάλλον Cosmote θα έχεις στο εταιρικό), υπάρχει το Vodafone Together που σε μια κάρτα sim έχεις δύο αριθμούς και δουλεύουν ταυτόχρονα με τον εξής τρόπο: Αν σε καλέσουν στο εταιρικό, τότε γίνεται προώθηση της κλήσης στο προσωπικό σου νούμερο χωρίς χρέωση. Δεν ξέρω αν έχει κάποια άλλη εταιρεία την ίδια υπηρεσία.
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Αν έχεις Vodafone(που μάλλον Cosmote θα έχεις στο εταιρικό), υπάρχει το Vodafone Together που σε μια κάρτα sim έχεις δύο αριθμούς και δουλεύουν ταυτόχρονα με τον εξής τρόπο: Αν σε καλέσουν στο εταιρικό, τότε γίνεται προώθηση της κλήσης στο προσωπικό σου νούμερο χωρίς χρέωση. Δεν ξέρω αν έχει κάποια άλλη εταιρεία την ίδια υπηρεσία. Ευχαριστω.Τωρα εμαθα οε Cosmote ειναι τα εταιρικα. Ακομσα και να εχει η Cosmote κατι αναλογο λογικα θα πρεπει και τα δυο νουμερα να ειναι στο ονομα μου κατι που δεν θα ισχυει.
thanos75x Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Με 18e πας στην cosmote και σου φτιαχνει μια καρτα επι τοπου που εχεις δυο νουμερα μεσα ταυτοχρονα. Αρκει βεβαια να ειναι και τα 2 cosmote εννοειται...
dali13gr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Και πάλι πρέπει να είναι και τα δύο στο όνομά του. Για να γίνει στην προκειμένη περίπτωση θα πρέπει να είναι και ο νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας (ΔΕΗ εν προκειμένω) με το καταστατικό, ΦΕΚ ή ό,τι άλλο έχει η εταιρεία και την ταυτότητά του μαζί. Ή εξουσιοδότηση από τον νόμιμο εκπρόσωπο. Αν και τώρα που το σκέφτομαι, ούτε αυτό γίνεται αφού θα πρέπει να είναι στο ίδιο ΑΦΜ οι αριθμοί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.