micos000 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Το 'σαν' είναι σχετικό. Αν εννοείς να μοιάζει και να δουλεύει ακριβώς σαν το convert, νομίζω πως όχι. Αν εννοείς να κάνει την ίδια δουλειά (μετατροπή βίντεο με υπότιτλους σε dvd), σίγουρα ΝΑΙ. The Film Machine Trustfm Avi2DVD. Μου φαίνεται βαρέθηκες να κάνεις ένα search στο forum.
talisman Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Υπάρχει και ονομάζεται DVDFlick Προσπαθησα να το χρησιμοποιησω Τα εφτιαξα ολα αλλα εκεινο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι οταν δηλωνω κατάλογο προορισμού στον δισκο μου και μετα αρχιζω την διαδικασια μου βγαζει το εξης μηνυμα:The destination folder already exists.If you continue The destination folders contents will be deleted.Are you sure you want to continue.Στις οδηγιες γραφει αυτο και δεν νομιζω οτι κανω κατι διαφορετικο Βήμα 4: Επιλέξτε κατάλογο προορισμού Στο κάτω μέρος της οθόνης μπορείτε να επιλέξετε σε ποιο σημείο θα τοποθετήσει το DVD Flick τα κωδικοποιημένα αρχεία DVD, όπως επίσης και το αρχείο καταγραφής συμβάντων της διαδικασίας κωδικοποίησης. Είναι σημαντικό να επιλέξετε κατάλογο σε έναν γρήγορο σκληρό δίσκο, με επαρκή ελεύθερο χώρο διαθέσιμο. Το ποσό ελεύθερου χώρου που απαιτείται καταδεικνύεται στο κάτω δεξιό τμήμα του κυρίως παραθύρου του DVD Flick. Μην ορίσετε τη διαδρομή του οδηγού DVD σας, το DVD Flick θα πρέπει πρώτα να αποθηκεύσει τα κωδικοποιημένα δεδομένα σε ένα σκληρό δίσκο πριν μπορέσει να τα εγγράψει σε ένα δίσκο DVD.
micos000 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Ποιόν κατάλογο προορισμού δήλωσες; Το καλύτερο είναι να δημιουργήσεις έναν κενό φάκελο στο C: (πχ DVD) και να του πεις να κάνει εκεί την δημιουργία γιατί ο εξ ορισμού στα έγγραφα το μπερδεύει με τα Ελληνικά γράμματα. Στην συνέχεια, πριν κάνεις την μετατροπή, πάτα κάτω στον φάκελο προορισμού και πρόσθεσε στο τέλος ένα \ και ένα όνομα για το θέμα σου. Π.χ. C:\DVD\dvd1και στα επόμενα κάντο \dvd2, \dvd3 κοκ.Αλλιώς, αν κάνεις μια μετατροπή και αφήσεις το ίδιο όνομα, η επόμενη θα σου σβήσει τη προηγούμενη, πράγμα που δεν είναι και τόσο κακό αν έχεις γράψει ήδη το δισκάκι σου.
michos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Να ρωτήσω και εγώ κάτι όμως? Σε κάποιο από αυτά τα προγράμματα μπορεί να κάνει κανείς και την μετατροπή ήχου από DTS σε απλό Dolby Surround 5.1 γιατί ο standalone player μου δεν αναγνωρίζει τον DTS 6 ήχο? ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.