onty Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Παιδια εχω την εν λογω mobo και δεν μπορω να βρω πως να αλλαξω την ρυθμιση για τον πολλ/στη.. Βασικα βλεπω στα bios (τα πιο προσφατα εχω βαλει απο την asus) την καρτελα με αυτη τη ρυθμιση αλλα δεν μπορω να την αλλαξω αφου ειναι γρι και σαν ανενεργη..Εχω τον 5200+ (οπως λεω κ στην υπογραφη μ) και τον εχω στα 3,1Ghz και τις μνημες στα 880Mhz και Hyper transport 1,150Ghz και στο cpu-z 1.42 μου λεει fsb:ram=cpu/7... Τι να κανω για να γινει 1/1???(ο πολλ/στης ειναι 13,5)..
blacksuede Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 εγω εχω την -ΕΜ και εχει κλειδωμενο πολλαπλασιαστη στο 12.5 , μονο με φσβ παίζεις βασικα.....
ahristos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δεν είναι φτιαγμένο να δουλεύει σε 1 προς 1, είναι τελείως διαφορετικές οι συχνότητες. Όταν το έχεις στα 3.1GHz, και σύμφωνα με τα άλλα στοιχεία που δίνεις, η μνήμη δουλεύει στα 440(πραγματικά)MHz και το Bus Speed είναι 230MHz. Δοκίμασε να ανεβάσεις το Bus Speed (ανεβαίνει άνετα πάνω απο τα 300MHz) και να ρίξεις τον πολλαπλασιαστή στις μνήμες. Ο πολλαπλασιαστής στους Athlon X2 μόνο κατεβαίνει κι αυτό ίσως να θέλει να απενεργοποιήσεις το Cool'n'Quiet απο το Bios.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.