michaelred Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Καλημέρα , ελπίζω κάποιος να ασχοληθεί μαζί μου και να γράψει δυο τρεις γραμμες για να με βοηθήσει...λοιπόν η GEFORCE 8600 GTS όταν ξεκινάει κάποιο παιχνίδι αρχίζει και κάνει ένα θόρυβο σαν σφύριγμα που όταν αυξάνονται οι απαιτήσεις του παιχνιδιού ίσως και να αυξηθεί ....η βοήθεια σας πολύτιμη και παρακαλώ οι οδηγίες να είναι όσο το δυνατόν πιο απλοικές επειδή δεν είμαι exper του είδους.Κάπου έιχα διαβάσει για κάποιο προγραμματακι riva tuner αλλά δεν έιδα να έχει κάποιο ανεμιστηράκι η κάρτα και είδα τις ρυθμήσεις και δεν μπόρεσα να μειώσω τις στροφές.... ευχαριστώ
phanispal Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δώσε link της κάρτας σου να δούμε καταρχάς αν πρόκειται για παθητική ή ενεργητική ψύξη, γιατί μας τα λες λίγο μπερδεμένα...
caution Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Μάλλον περιγράφεις τον ήχο από cooler της GPU αλλά αν είσαι σίγουρος ότι η κάρτα γραφικών σου δεν έχει cooler (κοιτάμε την "κάτω" της πλευρά (noobie friendly)) μπορεί και να είναι το cooler της CPU...
michaelred Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 http://www.penstarsys.com/reviews/video/gigabyte/8600gtssp3/index.html http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2512 edw auti exw alla molis ksekinaei to paixnidi arxizei kai sfurizei...eimai sigouros oti proerxetai apo tin karta grafikwn giati stamataw me to daxtulo ta upoloipa anemistirakia gia ligo ...idees kai euxaristw gia tin amesi apantisi sas filoi
caution Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 H κάρτα σου έχει passive ψύξη και θα έπρεπε να είναι dead silent. Αφού μας λες ότι από εκεί εντοπίζεις τον ήχο το μυαλό πάει σε κάποιον ήχο από προβληματικό DAC. Δοκίμασε την DVI έξοδο για αρχή... (περίεργο πρόβλημα πάντως... ψάρωσα!)
copydisk Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Το ίδιο ακριβός πρόβλημα, έχω και εγώ με μια 8600 gts gigabyte με passive ψύξη. Όταν ξεκινάει ας πούμε το nfs pro street αρχίζει και σφυρίζει τρελά, ο ήχος είναι ηλεκτρονικός και (μοιάζει σαν τα παράσιτα που βγάζει καμιά φορά η έξοδος από μια απλή κάρτα ήχου όταν την έχεις στο τέρμα στην ενισχυτή χωρίς να παίζει κάτι)
apomat1982 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Καλησπερα κι απο μενα, εχω κι εγω την ιδια καρτα αλλα δεν ειδα προβλημα αυτου του ειδους. Γενακι ομως η καρτα ειναι αρκετα προβληματικη απο μονη της. αν διαβασετε σε ξενα φορουμ ολοι εχουν παραπονα. γενικα μετανοιωσα οικτρα που την αγορασα και αν μπορουσα θα την αλλαζα αμεσως. θα σου προτεινα να κανεις το ιδιο. το ξερω οτι δεν προσφερω λυση αλλα γενικα μια ζωη προβληματα θα εχει
caution Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δίπλα από την μπλε υποδοχή της κάρτας γραφικών (εκεί που ενώνεις την οθόνη, αυτή είναι η VGA) υπάρχει και μια άλλη υποδοχή (λίγο πιο μεγάλη, αυτή είναι η DVI). Μέσα στο κουτί της κάρτας γραφικών υπάρχει ένας μετατροπέας από DVI σε VGA. Βάζεις αυτό τον μετατροπέα στην DVI της κάρτας και ενώνεις εκεί την οθόνη. Πιστεύω να μην σε μπέρδεψα. Από την άλλη, μπορείς να την πας μια βόλτα από το e-shop να στην τσεκάρουν επί τόπου. Ααα και δεν υπάρχει εγγύηση ενός χρόνου, δες εδώ http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=234955 αν αρχίσουν τα σάπια κάνε φασαρία... Παρεμπιπτόντως, τι οθόνη έχεις;
michaelred Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 ευχαριστώ όλους έχω μια LG FLATRON L1960TR 19Aάρα ,μάλλον θα την γυρίσω πίσω την κάρτα στο eshop για αλλαγή να πάρω κάποια άλλη στη θέση της (προτείνετε μου και καμία ) και όχι αντικατάσταση....ελπίζω να δεχτούνε και θα αναφέρθώ σε όλα όσα μου είπατε
caution Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Για να σου προτείνουμε κάρτα πρέπει να μας πεις τι μηχάνημα έχεις και πόσα θέλεις να ξοδέψεις.
michaelred Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 λοιπόν αναφέρω το σύστημα μου 1.asus p5kc 2.intel core 2 duo E6750 2.66GHZ LGA775 3.THERMALTAKE PUREPOWER RX 500W 4. 2* KINGSTON KVR800D2N5/1GB ελπίζω να μην παρέλειψα κάτι και κάτι τελευταίο να υπάρχει στο eshop και αν θα δεχτούνε αλλαγή η θα μου την αντικαταστήσουνε ? ρωταω πολλά το ξέρω ευχαριστώ!
caution Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Στο site του e-shop δεν την βλέπω αλλά μάλλον θα την στείλουν για service στην Gigabyte όλο και θα ξεθάψουν καμιά ξεχασμένη... Δεν ξέρω αν θα δεχτούν να σου δώσουν άλλη, αλλά αν είναι γενικευμένο το πρόβλημα, πες τους ότι δεν γίνεται να ασχολείσαι συνέχεια και ζήτα πιστωτικό. Πάντως το σύστημα σου είναι δυνατό και θα μπορούσε να κάνει καλή παρέα με μια τέτοια http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.512687 κάρτα. Θα δεις άπειρη διαφορά...
michaelred Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 caution σε ευχαριστω όταν λες πιστωτικό τι εννοείς ?
caution Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Μια απόδειξη με αρνητικό ποσό είναι στη ουσία την οποία μπορείς να χρησιμοποιήσεις για μελλοντικές αγορές. Καλή τύχη!
michaelred Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 κάτι τελευταιο αν δεν έχω το παιχνίδι που είχε δώρο μέσα η κάρτα γραφικών λες να μου το ζητήσουν...επειδή το έχω χάσει άμα θέλουνε να βρούνε δικαιολογίες θα τις βρούνε....ελπίζω να πάνε όλα καλά στου χαλανδρίου το μαγαζί!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.