Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μολις αγορασα ενα psp και για να το τσιπαρω μου ζητανε 60 ευρο.μπορει καποιος να με βοηθησει να το τσιπαρω μονος μου?εχω διαβασει οτι γινεται.

Δημοσ.

Για να βρεις το site βάλε στο google: psp gr και θα ειναι μάλλον η πρώτη επιλογη που θα σου βγάλει! Για οτιδηποτε αλλο εδω ειμαστε!

Δημοσ.

το url δεν δουλεύει για αυτό το λόγο:Αυτή τη στιγμή γίνονται διεργασίες για την ανανέωση του forum.Σε λίγες ώρες θα είμαστε και πάλι κοντά σας φρέσκοι και ανανεωμένοι.

Δημοσ.
μολις αγορασα ενα psp και για να το τσιπαρω μου ζητανε 60 ευρο.μπορει καποιος να με βοηθησει να το τσιπαρω μονος μου?εχω διαβασει οτι γινεται.

Tο εκανα μονος μου, δεν ειναι τιποτα, τη σημερον ημερα μπορεις να μαθεις να πιλοταρεις και ελικοπτερο μεσα απο το youtube, οποτε... μεσα στο Youtube εχει απειρα πραγματικα βιντεο με ατομα που δειχνουν ακριβως τι κανεις και πως. good luck

Δημοσ.

παιδια το psp που πηρα ειναι το slim με version 3.80 και διαβασα στο forum του pspgr οτι χρειαζεται μπαταρια pandora για να τσιπαριστει.μηπως ξερετε κανεναν αλλο τροπο για το συγκεκριμενο μοντελο?

Δημοσ.

κοιτα προκειμενου να αγοραζεις μπαταριες και μνημες και να μπλεκεις, δωσε 20-30ευρω σε καποιον να στο κανει, να γλιτωσεις χρονο, ανχος κλπ

αλλιως αγορασε τα και ακολουθα τους οδηγους

Δημοσ.
κερατσινι μενω.πως μπορεις να με βοηθησεις?

Άντε όταν μάθεις εσύ πες και εμένα μιας και εγώ Κερατσίνι μένω και σήμερα μόλις παρέλαβα το slim & lite psp μου αλλά... δεν ξέρω την τύφλα μου ακόμα :)

Δημοσ.
κερατσινι μενω.πως μπορεις να με βοηθησεις?

Μενω πλατεια Χαλκηδωνας... Αν θελετε στειλτε πμ και κανονιζουμε να συναντηθουμε και να σας τα " μονταρω " και εσυ και οποιος αλλος θελει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...