_BASSstarlet_ Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Όταν θα ζήσω τη στιγμή που θα σταματήσουμε να ρωτάμε τα ίδια πράματα σε αυτό το φόρουμ κάθε λίγο και λιγάκι,θα δώσω τέρμα στη βαρετή ζωή μου. Επειδή(ς) ειπώθηκε κάτι για Youtube,θα ήμουν πολύ περίεργος να ακούσω για πρόγραμμα που φτιάχνει τα πρίμα που ακούγονται σαν τρέξιμο γάτας σε ξερά φύλλα ή τις μεσσαίες(ανθρώπινη φωνή π.χ)που ακούγονται σαν τον Darth Vader σε παλιά Intersonic.
pak40 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Όσο το μετατρέπεις συμπιέζοντάς το ένα αρχείο ήχου, τόσο χάνει σε ποιότητα, καλύτερο δε γίνεται ποτέ. Ο μόνος τρόπος να ακούσεις καλύτερο ήχο, είναι να βρεις ένα σοβαρό ηχοσύστημα και θα τα δεις όλα διαφορετικά (πιο φωτεινά).
tmjuju Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 MasterMj … άστα να πάνε… ΔΥπάρχουν και πολλά άλλα αρχεία ήχου, για τα οποία πολλοί πίστεψαν και πιστεύουν [λάθος τους για μένα], ότι, διαθέτουν ανώτερα χαρακτηριστικά ήχου, από πολλά άλλα αρχεία ήχων. Αυτά από μένα, όσων αφορούν τους ήχους, τα προγράμματα ήχου και τις κλίμακες αυτών. Τι θε να πει εδώ ο ποιητής? Δεν έχεις ακούσει ήχο καλύτερο από cd quality? -----Προστέθηκε 3/11/2008 στις 05 : 33 : 26----- Και λόγω του ότι, είμαι πλέον άπιαστα διαβασμένος σε αυτά τα πράματα επάνω, Και μετριόφρον να προσθέσω -----Προστέθηκε 3/11/2008 στις 05 : 34 : 43----- Και λέω μέχρι ένα σημείο γιατί, δεν μπορείς να καταλάβεις τις μεγάλες διαφορές ενός ήχου, εκτός, αν έχεις αυτή, καλύτερο και από σκύλου [κάτι τέτοιο διαθέτω προσωπικά] και χαίρομαι για αυτό. Δώσε μια φώτο σε παρακαλώ από τα αφτιά σου!
capitan Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 MasterMj, σέβομαι τις γνώσεις σου αλλά...3 φορές καθαρίσαμε τα μούτρα μας, λυπήσου μας. Και εγκυκλοπαιδικά ρωτώντας, όταν αυξάνεται το bitrate σ'ένα mp3 ας πούμε, δεν αλλάζει η συχνότητα δειγματοληψίας (σταθερά στα 44100 Ηz) αλλά τα bits κβάντισης του ήχου, έτσι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.