Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση σχετικα με ρουτερ

panosno1com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερααα!!

Έχω το ρουτερ usr 9112..Το οποιο εχει μονο μια θέση για καλωδιο δικτυου.Εαν αγοράσω κατι σαν αυτο http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1032909&catalog=20&category=69980765 και μια καρτα δικτυου,,τοτε θα μπορω να <<δωσω>>ιντερνετ στο παλιο μου pc?Δε θελω -το παλιο πισι- για κατεβαστηρι,απλα ως δευτερο pc..Αν ειναι να μην αγοραζω δευτερο μοντεμ/ρουτερ!!

Επισης,πως μπορω να ρυθμισω πόσα mbps θα δινω στο παλιο??δλδ: εχω 4net 2play..το ρουτερ μου κλειδωνει στα 19+κατι και κατεβαζω -γενικα μιλωντας- με 650-700 ΚΒ/δευτ...πως μπορω να ρυθμισω -ας το πω μπακαλιστικα- να κραταω ας πουμε εγω τα 10mbps και να στελνω στο αλλο πισι 2 ??(τα νουμερα τα λεω τυχαια απλα προσπαθω να σας εξηγησω τι εννοω!)

Ευχαριστω εκ των προτερων οποιον απαντησει!

Δημοσ.

Εφοσον το το μοντεμ που εχεις εχει μονο μια θυρα Lan τοτε πρεπει να κανεις τα εξης.Θα παρεις αυτο που δινεις στο λινκ και 3 καλωδια δικτυου.Θα συνδεσεις στο switch το μοντεμ και τους 2 υπολογιστες και θα δηλωσεις στους υπολογιστες ως deafault getaway την IP του ρουτερ.Ετσι θα εχεις ιντερνετ και στους 2 .Βεβαια μπορεις να κανεις και το πιο απλο να συνδεσεις τον ενα μεσω usb και τον αλλο μεσω Lan και εστι γλυτωνεις τα εξοδα ενος switch.Τωρα οσο για τον μοιρασμα της ταχυτητας σε περιπτωση που δεν εχει μεσα το ρουτερ σου καποια επιλογη μπορεις να ψαξεις στο ιντερντ διαφορα προγραμματα για να ορισεις το bandwidth της καθε συνδεμενης συσκευης

Δημοσ.
Εφοσον το το μοντεμ που εχεις εχει μονο μια θυρα Lan τοτε πρεπει να κανεις τα εξης.Θα παρεις αυτο που δινεις στο λινκ και 3 καλωδια δικτυου.Θα συνδεσεις στο switch το μοντεμ και τους 2 υπολογιστες και θα δηλωσεις στους υπολογιστες ως deafault getaway την IP του ρουτερ.Ετσι θα εχεις ιντερνετ και στους 2 .

μαλλον ετσι θα το κανω τοτε...

Τωρα οσο για τον μοιρασμα της ταχυτητας σε περιπτωση που δεν εχει μεσα το ρουτερ σου καποια επιλογη μπορεις να ψαξεις στο ιντερντ διαφορα προγραμματα για να ορισεις το bandwidth της καθε συνδεμενης συσκευης

θα μπορω ομως να κανω κατι τετοιο ετσι δεν ειναι??ειτε απ το ρουτερ είτε απο προγραμματα..εχεις να προτεινεις καποιο προγραμμα????απλα το ονομα του!!..τα περι "αγοράς"τα ξερω...οποτε ουσιαστικα θα χω μονο το ενα ρουτερ ετσι δε θα χρειαστει να παρω άλλο ρουτερ για τον παλιο ε?μονο μια καρτα δικτυου για τον παλιο και καλωδια δικτυου..??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...