giannis12a Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Λίγη βοήθεια παιδιά όποιος γνωρίζει κάτι. Το fn στον φορητό όπως ξέρετε όταν το πατάς ενεργοποιούνται τα νούμερα που βρίσκονται στο ίδιο πλήκτρο με κάποια γράμματα. Δεν ξέρω πως και τι , σε μένα συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο, για να γράψω τα γράμματα πρέπει κάθε φορά να κρατάω πατημένο το fn, αλλιώς βγάζει τα νούμερα. Ελπίζω να ξέρει κάποιος που πρέπει να πάω και τι να κάνω για να το επαναφέρω στα φυσιολογικά.
sifri Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 εχω το ιδιο προβλημα. ξερει κανεισ να μας πει κατι??
mpentenis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Εχει ενεργοποιηθει το NumLock, οποτε ξεκιναει με αριθμητικο πληκτρολογιο. Αυτο υποθέτω διορθώνεται με 1) αλλαγή στο Bios 2) Registry Patch 3) επιλογή στα windows (αν υπάρχει, δεν θυμάμαι) διαλέγεις και παίρνεις
Pacino Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 δε ξέρω αν υπάρχει σε όλα τα λαπτοπ αλλά εμένα έχει ενα κουμπακι numlock που πατιέται με το fn πάλι. δηλαδή fn+f11. έχω το samsung nc10 (netbook)
MAFIA Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 το ειχα παθει στο acer . αν κοιταξεις στο yahoo θα βρεις λυση δεν χρειαζεται να μπεις σε bios κτλ. ενας συνδιασμος πληκτρων ειναι που το επαναφερει οπως πριν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.