Προς το περιεχόμενο

χειμωνας και χαλιά

mithrid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
:-) ακουω προτασεις για μαγαζια με χαμηλες τιμες σε ειδη χαλιων ή και stock.προτιμω τα shaggy,αν και μου αρεσει πολυ-τωρα τελευταια-η ιδεα της φλοκατης.
Δημοσ.

μαν όμως η φλοκάτη νομίζω οτι είναι δύσκολη στο καθαρισμό. παίζει δλδ μόνο σε καθαριστήριο να μπορεί να καθαριστεί, άρα μεγάλα έξοδα.

Δημοσ.

Πάντως εγώ βλέπω κάθε χρόνο εκατοντάδες ανθρώπους να αγοράζουν χαλιά από τους αθίγγανους στο Σχιστό. Με ένα 50αρικο αγοράζεις χαλί στη ζελατίνα του, καινούργιο, προφανώς από βιοτεχνίες της Αθήνας. Έχουν ό,τι σχέδιο μπορείς να φανταστείς. Ρίξε μια ματιά, σε κανένα δεκαήμερο. Ειδικά Σαββατοκύριακα πρωί γεμίζει το μισό Σχιστό από φορτηγά με χαλιά.

Δημοσ.
Πάντως εγώ βλέπω κάθε χρόνο εκατοντάδες ανθρώπους να αγοράζουν χαλιά από τους αθίγγανους στο Σχιστό. Με ένα 50αρικο αγοράζεις χαλί στη ζελατίνα του, καινούργιο, προφανώς από βιοτεχνίες της Αθήνας. Έχουν ό,τι σχέδιο μπορείς να φανταστείς. Ρίξε μια ματιά, σε κανένα δεκαήμερο. Ειδικά Σαββατοκύριακα πρωί γεμίζει το μισό Σχιστό από φορτηγά με χαλιά.

Χιλιες φορες να αγορασεις απο εκει, παρα απο τη Μιραρακη:lol::lol:

Τα "περσικα" που πουλαει απο εκει τα ψωνιζει!!!:-)

Δημοσ.

Το κακό με τα χαλιά των αθίγγανων είναι ότι θέλουν πλύσιμο και πριν την χρήση γιατί μου έχει τύχει να πουλούν χαλιά πάνω στα οποία έχουν κοιμηθεί οι ίδιοι πάνω τους.

χωρίς να θέλω να προσβάλω τους αθίγγανους έχουν μια ιδιαίτερη άποψη περί καθαριότητας όχι δηλαδή ότι είναι πιο καθαρά τα πράγματα που αγοράζουμε από επώνυμα καταστήματα.

Δημοσ.
Το κακό με τα χαλιά των αθίγγανων είναι ότι θέλουν πλύσιμο και πριν την χρήση γιατί μου έχει τύχει να πουλούν χαλιά πάνω στα οποία έχουν κοιμηθεί οι ίδιοι πάνω τους.

χωρίς να θέλω να προσβάλω τους αθίγγανους έχουν μια ιδιαίτερη άποψη περί καθαριότητας όχι δηλαδή ότι είναι πιο καθαρά τα πράγματα που αγοράζουμε από επώνυμα καταστήματα.

Εγώ έχω αγοράσει τυλιγμένα σε διάφανο πλαστικό. Εκτός από τα ανοιχτά που έχουν για να τα βλέπει ο κόσμος, τα υπόλοιπα είναι κλειστά. Πίστεψέ με, κι εγώ έχω τρέλα με την καθαριότητα, και έχω και παιδιά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...