mithrid Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 ακουω προτασεις για μαγαζια με χαμηλες τιμες σε ειδη χαλιων ή και stock.προτιμω τα shaggy,αν και μου αρεσει πολυ-τωρα τελευταια-η ιδεα της φλοκατης.
Lomar Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 μαν όμως η φλοκάτη νομίζω οτι είναι δύσκολη στο καθαρισμό. παίζει δλδ μόνο σε καθαριστήριο να μπορεί να καθαριστεί, άρα μεγάλα έξοδα.
BritGreek Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Πάντως εγώ βλέπω κάθε χρόνο εκατοντάδες ανθρώπους να αγοράζουν χαλιά από τους αθίγγανους στο Σχιστό. Με ένα 50αρικο αγοράζεις χαλί στη ζελατίνα του, καινούργιο, προφανώς από βιοτεχνίες της Αθήνας. Έχουν ό,τι σχέδιο μπορείς να φανταστείς. Ρίξε μια ματιά, σε κανένα δεκαήμερο. Ειδικά Σαββατοκύριακα πρωί γεμίζει το μισό Σχιστό από φορτηγά με χαλιά.
gf030 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Πάντως εγώ βλέπω κάθε χρόνο εκατοντάδες ανθρώπους να αγοράζουν χαλιά από τους αθίγγανους στο Σχιστό. Με ένα 50αρικο αγοράζεις χαλί στη ζελατίνα του, καινούργιο, προφανώς από βιοτεχνίες της Αθήνας. Έχουν ό,τι σχέδιο μπορείς να φανταστείς. Ρίξε μια ματιά, σε κανένα δεκαήμερο. Ειδικά Σαββατοκύριακα πρωί γεμίζει το μισό Σχιστό από φορτηγά με χαλιά. Χιλιες φορες να αγορασεις απο εκει, παρα απο τη Μιραρακη:lol: Τα "περσικα" που πουλαει απο εκει τα ψωνιζει!!!
peravrexei Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Το κακό με τα χαλιά των αθίγγανων είναι ότι θέλουν πλύσιμο και πριν την χρήση γιατί μου έχει τύχει να πουλούν χαλιά πάνω στα οποία έχουν κοιμηθεί οι ίδιοι πάνω τους. χωρίς να θέλω να προσβάλω τους αθίγγανους έχουν μια ιδιαίτερη άποψη περί καθαριότητας όχι δηλαδή ότι είναι πιο καθαρά τα πράγματα που αγοράζουμε από επώνυμα καταστήματα.
BritGreek Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Το κακό με τα χαλιά των αθίγγανων είναι ότι θέλουν πλύσιμο και πριν την χρήση γιατί μου έχει τύχει να πουλούν χαλιά πάνω στα οποία έχουν κοιμηθεί οι ίδιοι πάνω τους.χωρίς να θέλω να προσβάλω τους αθίγγανους έχουν μια ιδιαίτερη άποψη περί καθαριότητας όχι δηλαδή ότι είναι πιο καθαρά τα πράγματα που αγοράζουμε από επώνυμα καταστήματα. Εγώ έχω αγοράσει τυλιγμένα σε διάφανο πλαστικό. Εκτός από τα ανοιχτά που έχουν για να τα βλέπει ο κόσμος, τα υπόλοιπα είναι κλειστά. Πίστεψέ με, κι εγώ έχω τρέλα με την καθαριότητα, και έχω και παιδιά.
cosmosfera Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Για τα χαλια ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος πλυσιματος στο σπιτι? Τι απορυπαντικα ειναι τα καταλληλα?
mithrid Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 που πεφτει ακριβως το Σχιστο?λεω να ριξω μια ματια,μιας και ακουω καλα λογια απο αρκετους
flo1 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Ποσο κοστιζει περιπου να καθαρισεις ενα χαλι στο καθαριστηριο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.