maouniarhs Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 παιδες εχω στο pc μου εγκατεστημενα τα vista 32 bit business. Τα εχω ενεργοποιημενα με original κλειδι. Τωρα ενας φιλος μου εδωσε να βαλω την ιδια εκδοση ελληνικα παλι με μονη διαφορα οτι αυτα θα ειναι στα 64bit. Το ερωτημα μου ειναι εδω, θα δουλεψει το κλειδι που εχω σε αυτα της 32μπιτης εκδοσης και στα 64bit? ευχαριστω.
HexStatic Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Όχι. Πρέπει να τα ξαναγοράσεις.Μακάρι να μπορούσαμε να μεταπηδήσουμε στα 64bit με το ίδιο key.
StavrosD Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Με το κλειδί των 32bit μπορείς να εγκαταστήσεις και των 64bit. http://www.microsoft.com/windowsvista/1033/ordermedia/default.mspx
HexStatic Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Εγώ πάλι άλλο καταλαβαίνω. Μπορείς να κάνεις upgrate σε 32 ή 64 αλλά όχι free. You'll also need to supply the following information: Your nameYour shipping addressCredit card informationCard typeCard numberExpiration dateBilling addressMedia choiceYour e-mail address** Αν ήτανε free τότε ποιος ο λόγος να θέλουνε credid card info και billing address? Λογικά θα ήθελαν μόνο Shipping Adrees και το όνομα. Μακάρι πάντως να γίνεται κάτι τέτοιο γιατί και εγώ θέλω να βάλω 64bit Windows.
StavrosD Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Η χρέωση γίνεται μόνο αν θες να σου στείλει DVD με τα vista 64bit, και πληρώνεις μόνο το DVD και τα μεταφορικά, το πολύ 20?. Αν έχεις dvd με τα vista 64bit ή με τα vista ultimate (περιλαμβάνει όλες τις εκδόσεις) τότε δεν σου χρειάζεται. Μπορείς να κάνεις την εγκατάσταση από το dvd που πήρες από τον φίλο σου. Αν θες να κάνεις εγκατάσταση μόνο για τα Ελληνικά, μπορείς να εγκαταστήσεις δωρεάν τα ελληνικά στην υπάρχουσα εγκατάσταση των vista. Πήγαινε στο windows update και έχει επιλογή για "Greek Language Pack". Πριν κάνεις την αναβάθμιση σε vista x64 σιγουρέψου ότι υπάρχουν drivers για τον υπολογιστή και τα περιφερειακά που έχεις (tv tuner, scanner, εκτυπωτή, κτλ).
random Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Αν έχεις dvd με τα vista 64bit ή με τα vista ultimate (περιλαμβάνει όλες τις εκδόσεις) τότε δεν σου χρειάζεται. εδώ μιλάμε οτι έχει ήδη χρησιμοποιήσει το κλειδι για την εγκατασταση των 32μπιτ, και τα εχει ενεργοποιήσει. αλλο ειναι να αγορασεις τα 32μπιτ, και πριν τα εγκαταστησεις να ζητησεις ενα dvd 64bit, και να χρησιμποποιήσεις εκει το κλειδί (αυτο πρεπει να ειναι δωρεάν) αλλο να εχεις βαλει τα 32bit και να κανεις "upgrade". Δηλαδη φορματ το δισκο και εγκατασταση των 64bit, οποτε αποκτάς τα 64 αλλα χάνεις τα 32. και αλλο να κρατήσει τα 32 ενεργοποιημένα και νόμιμα και να εγκαταστήσει και τα 64 με το ιδιο κλειδί. ειτε σε αλλο pc, ειτε dual boot, σε αλλο partition του ιδίου pc. (εδω θελεις σιγουρα νεα αγορα κλειδιου) οποτε, συζηταμε αν ειναι η 2η περιπτωση δωρεάν.. εχω στο pc μου εγκατεστημενα τα vista 32 bit business. Τα εχω ενεργοποιημενα με original κλειδι. τι θελει να κανει;
micos000 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 παιδες εχω στο pc μου εγκατεστημενα τα vista 32 bit business. Τα εχω ενεργοποιημενα με original κλειδι. Τωρα ενας φιλος μου εδωσε να βαλω την ιδια εκδοση ελληνικα παλι με μονη διαφορα οτι αυτα θα ειναι στα 64bit.Το ερωτημα μου ειναι εδω, θα δουλεψει το κλειδι που εχω σε αυτα της 32μπιτης εκδοσης και στα 64bit? ευχαριστω. Εγώ πάντως πιστεύω ότι θα βρεις τον μπελά σου αν μεταβείς από 32 σε 64 bit λειτουργικό. Έχω την εντύπωση ότι δεν δουλεύουν όλα τα προγράμματα. ΤΟυλάχιστον στα xp64 που είχα δοκιμάσει, πολλά προγράμματα δεν δούλευαν σωστά έως και καθόλου. Εκτός κι αν στα vista η προς τα κάτω συμβατότητα έχει βελτιωθεί (WHAAATTTTT????)
StavrosD Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Έχεις 1 άδεια πληρωμένη, δεν έχει σημασία αν είναι 64 ή 32 bit. Πάρε τηλ την microsoft για να είσαι 100% σίγουρος.
HexStatic Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Πήρα τηλ. σήμερα στην microsoft hellas. Τους έδωσα το συγκεκριμένο link και αυτό που μου είπανε είναι ότι γίνεται μόνο σε retail εκδοση και οχι σε DSP ή ΟΕΜ.
micos000 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Πήρα τηλ. σήμερα στην microsoft hellas. Τους έδωσα το συγκεκριμένο link και αυτό που μου είπανε είναι ότι γίνεται μόνο σε retail εκδοση και οχι σε DSP ή ΟΕΜ. Η κλασική απάτη με τις OEM και DSP εκδόσεις και η μη πλήρη υποστήριξή τους από την μαμά ms. Τις πληρώνεις πιο φθηνά, γιατί τζάμπα δεν είναι ότι κι αν λένε τα καταστήματα, αλλά αν περιμένεις να τα αναβαθμίσεις δεν στα αναγνωρίζει η ms.
HexStatic Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Ναι και το αστείο είναι οτι εγώ π.χ. με το λαπτοπ που πήρα έχω χρεωθεί ενα λειτουργικό το οποίο δεν μου κάνει. Τους είπα οτι ακόμα δεν το έχω ανοίξει το laptop και οτι ακόμα δεν έχω ενεργοποιήσει το key και αν γίνεται να πληρώσω τη διαφορά και να πάρω 64bit windows.Αλλά άκυρο... Οπότε πρέπει να τα σκάσουμε από την αρχή για καινούργια windows. Και ύστερα τους φαίνεται περίεργο που το γυρνάμε στα πειρατικά.Αντι να σου δώσουν κίνητρα να αγοράσεις το προϊόν τους σε ωθούν στην πειρατεία. Σιγά να μην σκάσω 400 ευρώ για να πάρω retail windows. Θα επικοινωνήσω και με την HP να δω τι βλακείες θα μου πούνε και από εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.