Επισκέπτης Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 εχω λειτουργικο windows xp service pack 2.προσφατα εκανα αναβαθμιση σε service pack 3.απο τοτε το ενσωματωμενο card reader που εχω δεν διαβαζει τις καρτες μνημης,ενω δειχνει οτι λειτουργει.αναβει δηλαδη το κοκκινο λαμπακι.επισης δεν λειτουργει ενα bluetooth stick που εχω.εκανα αναβαθμιση στους drivers αλλα τιποτα.εψαξα μεσω πινακα ελεγχου->συστημα->υλικο και μου βγαζει οτι υπαρχει προβλημα στο MTP DEVICE και COMPACT FLASH OX16CF950 (COM12).τι να κανω?να κανω format και να ξαναβαλω service pack 2?ο υπολογιστης ειναι turbo-x.επισης μου εμφανιζει μοναδα cd (Ε ενω εχω μονο μια μοναδα dvd-ram.ο υπολογιστης βλεπει μια λλα μοναδα φαντασμα.
stefanos_79 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Η μονάδα φάντασμα ειναι το card reader αν φυσικα δεν εκανες καμια εγκατάσταση image drive πχ daemon tolls.Θα σου πρότεινα να γυρίσεις σε SP2 .προσωπικά το 3 μου δημιούργησε περισσότερα προβλήματα παρά έλυσε.
caution Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 @gustom2008 για αρχή restart και τσέκαρε τι γράμμα κάνει assign στον card reader. Το bluetooth το είχες με τους generic ή κανένα widcomm? @stefanos_79 αλήθεια; Τι προβλήματα δηλαδή;
stefanos_79 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Κολλήματα σε Firefox,σε προγραμματα που πριν δουλευαν κανονικα
caution Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Για τον Firefox (εφόσον είσαι updated) δεν θα έπρεπε να έχεις κολλήματα, τουλάχιστον δεν υπάρχει κάποιο known issue... Από όταν έβαλα το SP3 (μετά από format βέβαια...) τα xp είναι rock stable (για windows...) για αυτό απορώ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.