Προς το περιεχόμενο

Το καλύτερο service ανάμεσα σε: HP-Toshiba

Physics_Rulez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποια από τις 2 εταιρίες έχει το καλύτερο service σύμφωνα με τις εμπειρίες σας;

Είναι καθοριστικός παράγοντας για μένα (τον νέο αγοραστή!)

Δημοσ.

Ελπίζω να φροντίσεις να αγοράσεις εγγύηση 3 χρόνια όποιο και να πάρεις.

Οσο για την HP το δικό μου χάλασε στο χρόνο και 2-3 βδομάδες.

Τα επίσημα ήθελαν 450? και ανεπίσημα βρήκα με 100? και το έφτιαξα.

Τι να το κάνω αν ήταν ή δεν ήταν καλό το service ?

Δημοσ.

Το οτι θα έχει 2+ χρόνια εγγύησης είναι δεδομένο. Απλά θέλω να μάθω πόσο και αν σας ταλαιπώρησαν με το service (πχ. αργούσαν, δεν το επιδιόρθωναν καλά κτλ..)

Δημοσ.

@smilefreeware

Μήπως μπορείς να μου πεις πού έφτιαξες τόσο φτηνά το HP;

Υπάρχει ένα χαλασμένο HP laptop στην οικογένεια και η εταιρεία ζητάει τρελά λεφτά για να το φτιάξει (είναι ένας φορητός αρκετών ετών με χαλασμένη μητρική μάλλον ).

Δημοσ.

Το ξέρω φίλε μου , αλλά αν μπορεί να επισκευαστεί με λίγα χρήματα σχετικά, γιατί να μην υπάρχει σαν εφεδρεία;

(Ζητώ συγγνώμη από το παιδί που άνοιξε το thread για το off topic. Αν υπάρχει κάποια απάντηση , καλώς. Δεν θα συνεχίσω το off topic άλλο).

Δημοσ.

Έχω μια θετική εμπειρία από το service τις HP χωρίς βέβαια να αποκλείω ότι αντίστοιχο είναι και το service της Toshiba.

Πάντως το ότι θα χρυσοπληρώσεις το service στην αντιπροσωπία όταν είσαι εκτός εγγύησης είναι απαράβατος νόμος...

Δημοσ.

Εδώ

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=276205

Καμμένη vga ήθελε αλλαγή m/b.

Ο τύπος το έφτιαξε με πατέντα δική του με 100?.

Φτιάχνει τα πάντα, δεν έχει σχέση η μάρκα.

Εμεινα ευχαριστημένος και σαν γνώσεις και σαν άνθρωπος.

Αν θες το αγοράζει και παίρνεις άλλο μεταχειρισμένο.

off topic αλλά πιστεύω ότι ενδιαφέρει αρκετούς , οπότε ίσως είναι και on topic.

-------------------------------

Οσο για εγγύηση, δεν θα αγόραζα laptop βάση εγγύησης.

Αν τώρα η εγγύηση ήταν πολύ σημαντική για μένα θα προτιμούσα να πάρω από μεγάλο κατάστημα που να υποστηρίζει service το ίδιο. Θεωρώ ότι θα μου έφτιαχναν πολύ γρήγορα.

Δημοσ.

απο την ημερα που θα μπει η παραγγελεια χρειαζεται περιπου 1 ημερα να ερθει το ανταλακτικο στο service

Δημοσ.

μα φυσικα τοσιμπα

και ο λογος ειναι πως κατα πασα πιθανοτητα δεν θα χρειαστει να μαθεις αν ειναι καλο το σερβις η οχι, καθως μιλαμε για τα καλυτερα λαπτοπς απο αποψη ποιοτητας κατασκευης (συμφωνα με την εμπειρια μου σε τοσιμπα, σονυ, φουτζιτσου ασερ, τουρμπ εξ και ΗΡ)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...