g1annis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Γεια σας. Μια φίλη με παρακάλεσε να τη βοηθήσω να συνδεθεί ασύρματα και αντιμετωπίζω απόσμενα μεγάλη δυσκολία. Τρει XP και από τότε που αγοράστηκε δεν κατάφερε ποτέ να συνδεθεί στο internet ασύρματα. Η κάρτα φαίνεται να έχει σωστά εγκατεστημένο τον driver από την διαχείριση συσκευών. Επίσης αναγνωρίζει μια χαρά τα δίκτυα, αλλά αδυνατεί να συνδεθεί. Κατέβασα και ότι υπήρχε από firewall αλλά τζίφος. Έκανα επιδιόρωση, δοκίμασα ότι ξέρω ότι μπορεί να φταίει και δεν κατάφερα να το κάνω να δουλέψει. Εκκίνησα το laptop με Ubuntu Live CD, και αναγνώρισε με την πρώτη το δίκτυο στο οποίο κατάφερε και να συνδεθεί. Άρα μάλλον αποκλείεται να έχει βλάβη το hardware. Και επίσης, δεν έχει να κάνει με κάποια ρύθμιση του BIOS, αφού αν ήταν κάτι τέτοιο, θα είχα το ίδιο πρόβλημα και από Linux. Μπορείτε να με βοηθήσετε? Ευχαριστώ.
cyberking Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 κάνε ρυθμίσεις για ssid,ip(στο ίδιο subnet) και wep (αν υπάρχει) manually.αλλά μάλλον πρόβλημα με drivers για xp μου ακούγεται αυτό
g1annis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 κάνε ρυθμίσεις για ssid,ip(στο ίδιο subnet) και wep (αν υπάρχει) manuallyΜα δεν έχει πρόβλημα με ΕΝΑ δίκτυο. Δε συνδέεται σε ΚΑΝΕΝΑ ασύρματο, οπουδήποτε κι αν είναι αυτό. Αλλά, έστω, τι ρυθμίσεις εννοείς να κάνω? Πρόβλημα με drivers δεν πρέπει να είναι. Εγκατέστησα ότι πιο τελευταίο υπήρχε από το site της HP. Κάποια άλλη ιδέα? Έχω παρατηρήσει ότι το κουμπάκι (με το φωτεινό λαμπάκι πάνω του, αυτό του ασύρματου δικτύου) δεν αλλάζει κατάσταση. Όσες φορές, όσο παρατεταμένα κι αν το πατήσω, δε φαίνεται να αλλάζει κάτι. Ούτε καν σβήνει το φωτάκι. Κάποια άλλη ιδέα? Έχω αρρωστήσει....
cyberking Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 εννοώ να βάλεις μόνος σου το ip που αντιστοιχει στο δικτυο και το ssid και όχι αυτόματα.αν είναι σίγουρα οι σωστοί drivers τότε δοκίμασε και πιο παλιούς driverς μου έχει τύχει σε μοντεμ dlink να δουλεύουν καλύτερα
g1annis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 cyberking θα το δοκιμάσω, αλλά δε μου φαίνεται λογικό να θέλει καρφωτές, τη στιγμή που ΔΕΝ συνδέεται σε ΚΑΝΕΝΑ δίκτυο, και όχι μόνο στο σπίτι μου πχ. Μάλλον είναι πολύ γενικότερη η ρύθμιση που τα γ@...ει όλα. Κάπως γίνεται reset σε όλο το config των δικτύων στα Windows από γραμμή εντολών, αλλά ξάχνω και δεν το βρίσκω. Μήπως ξέρεις?
cyberking Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 reset σε όλο το config των δικτύων?δεν το ξέρω αυτό.τι κάρτα έχει πανω;είχα παρόμοιο πρόβλημα παλιότερα με μια netgear που μου είχε βγάλει την πίστη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.