berny Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/www2.ati.com/gamesite/Catalyst_810_release_notes.html ATI Radeon™ HD4670 series -----Προστέθηκε 21/10/2008 στις 03 : 42 : 32----- και αν οι τεχνικοι την βαλουν στα δικα τουσ pc και δουλεψει εκει κανονικα κ δεν μου την αλλαζουν? πρεπει να ειμαι ετοιμος για μανουρα!!
aaaaaa!!!!!! Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 αν εχεις κουτια και χαρτια και ολα την πας πισω και πεις οτι παιζει ασυνβατοτητα,μπορει και επιτοπου να στην αλλαξουν.
berny Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 ελεος παντος.. μια καρτα πας να αλλαξεις και εχεις 2 μερες μανουρα...
aaaaaa!!!!!! Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 και δεν λες παλι καλα ενα μαγαζι στην στουρναρη που ξεκιναει απο c και τελειωνει σε a 10 μερες!!και η σαβουρες με το τελαρο... 3 vga ειχα αλλαξει!αντε οι απατεωνες του χωρου να αδειαζουν της γωνιες(καταστηματα) σιγα σιγα
spytoufe Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Λοιπον μαγκες μακαρι να τα ειχα διαβασει αυτα χτες...δεν θα την επαιρνα ακομα.Τεσπα.Λοιπον αυτο που μου εκανε κλασσικα και μενα ηταν η μπλε οθονη καφε κτλ στην επανεκκινηση αφου ειχα περασει τους drivers του cd.ειχα βγαλει τους προηγουμενους εννοειται nvidia οποτε δεν ηταν αυτο το προβλημα.λοιπον εβαλα την αλλη καρτα μου μπηκα στην amd κατεβασα τους catalyst 8.10 και τους ετρεξα μου ζητα επανεκκινηση κανω..και στο bootarisma κολλαει ο μαστορας ο πι σης τεσπα παροδικο ηταν..Την καρτα την αναγνωρισε ευτυχως αλλα εχω ενα προβλημα μεταξυ αλλων μπαινω σε ενα site που σου λεει αν μπορεις να παιξεις διαφορα παιχνιδια και μου λεει οτι εχω shader models 3!!ενω στο πλαισιο λεει 4..αν ξερει κανεις ας μπει στον κοπο.Η μητρικη μου μπορει να ειναι δυο χρονων μια gigabyte αλλα εχω κανει το τελευταιο update της και δεν μπορω να καταλαβω τι διαολο κανει η amd.Τι θεμα ασυμβατοτητας και δεν ειμαι και ο μονος αλλοι εχουν μητρικες αλλων εταιρειων.Τι προχειροδουλειες ειναι αυτες οκ 69 ευρω αλλα τα χρειαστηκα οταν εγινε μπλε η οθονη
aaaaaa!!!!!! Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Παντού λέει ότι έχει 4.1,είναι ταλαιπωρία η κάρτα αν είναι να μπει σε παλιά μητρική εγώ έφαγα 2-3 μέρες δεν είχαν βγει οι 8.10 και έψαχνα beta,άλλα οκ τώρα έχουμε βρει την άκρη πως γίνετε,το θέμα έχει λυθεί,άλλα όταν θα παίξεις θα σε αποζημιώσει η καρτουλα παίζει απίθανα για τα λεφτά που κάνει.
blaxos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Εγώ πάλι λέω να γίνει ένα τόπικ με οδηγό: - πώς κάνουμε εγκατάσταση μιας κάρτας ΑΤΙ. Kαι μάλιστα να γίνει και Important
spytoufe Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Τι να πεις ομως οταν παιζω το crysis warhead σε τερμα αναλυση στα xp χωρις ιδιαιτερα προβληματα (οκ οι σκιες ειναι στο minimum) απλα υποκλινεσαι στην 4670.Και ο υπολογιστης μου ειναι ενας amd x2 4200,4gb dual 800 mhz και μητρικη gigabyte am2.Πραγματικα εμεινα μ.....ς. Ας εχει και shaders -5 αυτο που ειδα στην οθονη με ικανοποιησε απολυτα.Η καρτα τα σπαει αγρια αν δεν ηταν και η ψυχοβγαλτικη εγκατασταση των drivers ολα θα ηταν τελεια αλλα τελος καλο ολα καλα
stefan123 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Τι να πεις ομως οταν παιζω το crysis warhead σε τερμα αναλυση στα xp χωρις ιδιαιτερα προβληματα (οκ οι σκιες ειναι στο minimum) απλα υποκλινεσαι στην 4670.Και ο υπολογιστης μου ειναι ενας amd x2 4200,4gb dual 800 mhz και μητρικη gigabyte am2.Πραγματικα εμεινα μ.....ς. Ας εχει και shaders -5 αυτο που ειδα στην οθονη με ικανοποιησε απολυτα.Η καρτα τα σπαει αγρια αν δεν ηταν και η ψυχοβγαλτικη εγκατασταση των drivers ολα θα ηταν τελεια αλλα τελος καλο ολα καλα Ναι θα συμφωνησω οτι για 69 ευρωπουλα ειναι οτι καλυτερο και πιο playable υπαρχει αυτη την στιγμη και με τους 8,10(drivers και hotfix) δεν νομιζω να εχει καποιος ιδιαιτερο προβλημα στην εγκατασταση της..... Στα συν οτι δεν καιει πολυ ρευμα(ουτε εξτρα τροφοδοσια δεν εχει), ειναι αθορυβη και ειναι παρα πολυ μικρη( σαν μινιατουρα απο αλλες καρτες ειναι) Προτεινεται..... ΥΓ---η πλακα ηταν οτι οταν την εβαλα υπηρχαν οι 8,9 drivers στο site της ΑΤΙ και που δεν υποστηριζαν την συγκεκριμενη καρτα, μιας και δεν ηξεραν οτι υπαρχει(!!!!!) οποτε βολευτηκα με τους drivers απο το συνοδευτικο cd....καθως και το γεγονος οτι πλεον εχει 75 ευρω απο 69 που την πηρα(!!!!!!!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.