Προς το περιεχόμενο

προβλημα με 4670

aaaaaa!!!!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μολις εβαλα σε ενα pc φιλου μια sapphire 4670 και με το που βαζω τα drivers και κανει επανεκ βγαζει μια γαλαζια οθονη και μενει εκει,και δεν κανει τιποτα,δοκιμασα να βαλω σκετο driver αλλα τα ιδια,το pc ειναι μια χαρα,με αλλη vga δουλευει κανονικα, καμια ιδεα κανεις?εγω λεω να την βαλω και στο δικο μου και αν κανει το ιδιο να την παω πισω.

Δημοσ.

Τους προηγούμενους drivers τους απεγκατέστησες πλήρως και σωστά;

Αν ναι, δοκίμασε αυτό που λες και πες μας επίσης ποια είναι η άλλη κάρτα γραφικών που βάζεις και λειτουργεί κανονικά και γενικότερα το υπόλοιπο σύστημα και ειδικά το τροφοδοτικό.

Δημοσ.

η εγκατασταση ειναι καινουργια,δεν ειχαν μπει αλλοι drivers,μια 9600GT του βαζω και δουλευει,και εβαλα την 4670 στο δικο μου και δουλεψε μια χαρα,το pc εχει μια gigabyte P965 με το τελευταιο bios,τροφοδοτικό 400αρι,ενα απο τα τρια μου κανει την ζημια.

Δημοσ.

ναι το ρευμα δεν ειναι,μολις δοκιμασα το τροφοδοτικο μου zalman 600W, τωρα αλλαζω bios να να δω μπας απο εκει γινει κατι!αχ αυτες οι ati... παντα τετοια μου κανουν,γκαντεμης ειμαι!

-----Προστέθηκε 12/10/2008 στις 05 : 52 : 09-----

ξαναπερασα windows και εβαλα μονο drives της vga ακριβος το ιδιο προβλημα,αρα ειναι θεμα ασυμβατότητας,ελπιζω να μου την αλλαξουν,μητρικη και vga απο πλαισιο ειναι,αν ειναι θα παρω την connect 3D 4670 μπας και δουλεψει,δεν νομιζω να υπαρχει γενικο προβλημα με P965 και 4670 θα το ειχα δει καπου γιατι κοιταξα λιγο στο ιντερνετ.

Δημοσ.

ετσι για την ιστορια,η αν παθει κανεις το ιδιο,μου αλλαξαν την vga(ειπα οτι η μητρικη κανει την ζημια,(gigabyte 965p s3)αλλα η vga την πληρωσε..) και πηρα την connect 3D 4670 και ακριβος το ιδιο προβλημα,και για να μην κανω βολτες,κοιταξα να βρω καινουργια drives,και βλεπω ati catalyst 8.10 beta,τα βαζω και ολα οκ! και αφου δουλεψε και εβαλα μερικα παιχνιδια ειδα οτι για τα 70 ευρω που κανει πραγματικα ειναι τρομερη καρτα,ειναι μακραν η καλύτερη στην κατηγορια της!

Δημοσ.

το ιδιο προβλιμα εχω και εγω παιδια.. απο οτι φενετε η εκδοση της sapphire εχει καπιεσ ασυνβατοτητες με διαφορες μητρικες.. εγω εχω msi 915g combo και με το που μπενει στα xp βγαζει μπλε οθονη.. περιμενο απαντηση απο πλαισιο...

-----Προστέθηκε 21/10/2008 στις 02 : 20 : 17-----

απο τα λεγομενα του ναι

δεν φταιγαν οι drivers 100% γιατι ετσι κ αλλιως αλλαξε καρτα απλα η νεα επεξε με νεους οδηγους.. η δικη μου η sapphire δεν παιζει ουτε με τουσ 8.10 ....

Δημοσ.

παντος με του εβαλα την connect 3D 4670 εκανε ακριβος το ιδιο,και μετα δοκιμασα με drivers και λυθηκε το προβλημα!αλλα ηταν beta αυτοι που εβαλα,να δουμε με τα επομενα drives τι θα γινει!

Δημοσ.

ναι δεν τα κατεβασα απο εκει,κοιταγα σελιδες και τους βρικα απο λινκ,αλλα ηταν beta τον 8.10 δεν τα εχω πια ηταν pc φιλου,εβαλα αυτα επιδη δεν ειχαν βγει ακομα οι 8.10. πηγαινε την καρτα να σου δωσουν την αλλη που θα δουλεψει λογικα με τους 8.10

Δημοσ.

Παιδιά η 4670 δεν υποστηρίζεται λέει ακόμα από τους catalyst (ίσως οι 8.10 να είναι ΟΚ), και πρέπει να χρησιμοποιήσετε τους drivers από το συνοδευτικό CD.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...